Аз снощи опитах да залъжа Радо с вода, ама номера не мина..
, хем на повечето бях намекнала, за другите разчитах, че сами ще се сетят, ама не.То стана е-ти лудницата, чудих се бебето ли да пазя от децата, гостите ли да обслужвам...не се сещат тия хора и тва е.Дано поне всички да са били здрави, че и без това нали София още е със сополки, слагам капки, ама нещо не минават...пък нали взеха секрет и всичко е чисто
През нощта милото много се мъчи, спи му се, ама така хърка и шмърка, че ми се плаче.Интересно обаче - като я сложа да суче и си диша съвсем спокойно, като заспи дълбоко също.Най-зле е през нощта и сутринта преди да сме станали.През деня почти не хърка и навън също спи спокойно.Чудя се вече какво е това 

и после в 4 или 5 или 6..... Но пък иначе от 8 до 10-11 вечер твърдо си плаче, да не кажа реве... Глезка се, неври се, кисели се и накрая капва и заспива.... В петък и ние бяхме при Драганов - та както каза човека 3 часа рев на ден е съвсем нормално за бебето, не може децата да са пълни идиоти - от сутрин до вечер нахилени.... (цитат)
само дето и доста подмокря лигавника ама то и пруди си го подмокряше, единствено ме е страх да го използвам когато не е в съвсем будно състояние да не се задави..

нема такова умазване.На ушите си беше качил, и не преувеличавам. Пампрерса беше пропуснал, ама незнам какъв трябва да е, та да не пропусне, с такова ако
Пък са и евтини - 3-ката, са 80 памперса в пакет и струва 21,60 лв
За снимките който беше на среща и ги иска хубави, да пише ЛС с мейл, защото се примолих да ми замажат муцуната в общия албум 

Препоръчани теми