В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро

Импи,честит рожден ден.Много здраве, щастие, късмет, радост и усмивки!

Вале,честити ходещи крачета на Гого.

Никитали,много лоша случка.Добре,че сте се разминали само с уплаха.Как е Никол днес?

Микки,Ангел да оздравява бързо. Hug

Албенче,дано всичко с бебчето на приятелката ти е наред. Praynig

# 181
Импи, честит рожден ден с пожелание за много здраве и семейно щастие  Hug

Никитали  Hug Много ти благодаря за линковете  Hug Резултата е 1:1100  Mr. Green Как е Никол днес  Hug
Джулка, как си, губиш се нещо  Hug Мерси за инфото за хотела, още съм в чуденка в колко да тръгнем заради съня на Стефан  newsm78
Микки - бързо оздравяване на Ачко и дано леко го изкара. Ужасна е гнойната ангина  Confused
Вале - честити ходещи краченца на Гого  Hug

# 182
Люсии, много се радвам за хубавият резултат от БХС! Hug

Вале, верно си чевръста! Heart Eyes
Аз, в сравнение с теб, съм мързелива, и тази година майка ми и свеката ще ми боядисват яйца Blush

# 183
Добро утро!

Честити ходещи крачета на Гого!

ЧРД НА Импи!  bouquet

Вале , много бърза си ,ние след обяд ще ги боядисаме .

Мики ,бързо да оздравява Ачко! Hug

Аз се ядосвам със сайта  за детските градини .Вече пет дена не мога да получа парола ,вчера и нова регистрация пробвах- нищо. Mr. Green  Ама и аз като не си записах паролата , после влизам в линка им с новата парола ,а той вече неактивен и сега- нама парола . smile3511

# 184
  • Варна
Импи Честит Рожден ден!! Бъди жива, здрава, весела, щастлива, обичана и желана!!

Честито на Гого, дано пътя му е осеян с цветя, много знаково!!
Гаде, браво на теб, аз сага ще чакам да видя вашите и после в събота ще боядисвам с най-добрите идеи, така че моля снимки и коментари за боите, кои стават кои не Peace

Никитали, представям си какво си преживяла, когато бях бременна със Сашко в началните месеци, в един магазин (Биг Шоп) на Велизара и падна отгоре цяло огледало заедно с дървената рамка...направо щях да припадна, а момичетата които работеха там даже не се извиниха, а ме гледаха укорително един вид защо не съм си държала детето до мен. Огледалото беше само подпряно на стената в пробна с перденце.

Снежи, виждам че имаш страх от карането, да споделя че и аз бях така, изкарала съм книжка преди две години, но едва този септември започнах да карам. Истината е в карането, карай всеки ден, дори и на къси разстояния, всеки ден ще си по-уверена. И аз имах проблем с паркирането в началото ( то всеки има) ходех например да пазарувам в големите магазини където има голям паркинг и мога да я вкарам както ми е най-лесно. За паркирането (задното) много ми помогна че имаме гараж и се налагаше всеки ден да я вкарвам, но после пък успоредното ми беше трудно и досега има моменти в които се затруднявам, важно е да си внимателна и да караш!! Успех!

Микки  Hug за Гого!

# 185
  • София
Импи, ЧРД!!! Да си много усмихната, позитивна и заобградена само от любов!

Е, Вале, честит ти пешеходец! Heart Eyes Позна ти, че младежа чака да стъпи на родна земя. И верно много си чевръста. Голям мерак с тия яйца!
Аз съм от отбора на Фил. Всяка година майка и свеки се надпреварват коя колко по-хубави яйца ще направи и аз наготово обирам най-доброто.  Embarassed Ами то и ако аз взема да боядисвам, ще има да ядем яйца чак до Петровден!  Joy

# 186
еее, гаде, честит ти пешеходец! ама как скромно го каза, като знам какво вълнение е, особено пък след по-дълго чакане!
браво и за яйцата, ние в събота смятаме да боядисваме.
и козунаци смятам да меся. добре, че имам машина

Импи, ЧРД! Жива, здрава и много обичана!

# 187
  • София
Много благодаря за честитките и пожеланията!
Развълнувахте ме яко от сутринта още  Embarassed!
Та по повод, че мен щъркела ме е донесъл преди скромните 26 години, лекапочерпка:

Честити ходещи крачета на Гого!
P.S. И това за пчеличките и зелките ... да знаете, че не е вярно  Naughty ... щъркелите носят децата  Grinning.

# 188
Импи, ЧРД и от мен! Много любов и рози ти желая!   Hug

Честити ходещи крачета на Гого!  Hug
Браво за яйцата. Аз моите довечера мисля да ги боядисвам. Wink

Никитали, малкия дявол е бил. Hug

Мики, прегръдки за Ачко.  Hug

# 189
  • Бургас
Импи, ЧРД, миличка! Здрава, обичана и щастлива бъди!
Вале, честит ти пешеходец!!!
Никитали  Hug
Стелтче, видя ли го вече tooth  Mr. Green

# 190
Импи, честит рожден ден! Много здраве, усмивки и късмет!

Честито ходещи крачета на Гого! Hug
Оооо,Вале, ти вЕрно си много чевръста. Аз още яйца не съм купила. В събота ще боядисвам.
Днес нещо не съм в кондиция. Рая снощи вдигна 39,9 температура. Cry Ще видим днес как ще изкараме деня..... после нощта..... и така....... Да оздравяват по скоро мъниците, че празници идват! Praynig
Никитали, как е малката каскадьорка? Уплашили сте се и двете. Hug
Целувки и на Ачко! По бързичко да се справи с ангината. Praynig Hug

Един ден се задържахме в къщи без разходка и вече ми се стегна душата. tantrum Нали съм си миткало. Сега ще уговарям съпружеското тяло да си дойде за един час, пък аз да поизляза малко..... да се заредя с енергия за предстоящия "болен" ден. Crossing Arms

# 191
Impatient , честит рожден ден!От здраве и щастие да не се отърваш Hug
Вале, честит пешеходец Hug
Аничка, добре съм , благодаря , че питаш Hug

# 192
Импи, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана майка и жена!
Ето един символичен подарък от мен  Wink Видяхме Хана как се загуби след подобен такъв, така че ти намини после да дадеш отчет, а не да ни държиш в напрежение.

Рая и Ачко бързо да се оправят и за празника да са здравички!
Чевръста булке, браво на теб, ето кой ще отсрами януарските мами! Честит ти пешеходец, смело да крачи напред в живота!
Люси, браво за добрия резултат!
Момичета, благодаря Ви за милите думи  Hug Слава богу моята лудетина е добре, само дето нощес много плака и почти цялата нощ изкара при нас на спалнята, което до сега не се е случвало. Сигурно е сънувала каскадата  Crazy
Аз следобяд ще боядисвам яйцата и се надявам да се справя на ниво  Embarassed

# 193
  • пред екрана
Импи, честит рожден ден! Да си здрава, шастлива, усмихната и обичана! Весел празник!

ВАле, честит ти пешеходец!
Ачо и РАя да се оздравяват

Ето и моите яйца. НЕ са особено сполучливи, но здраве да е! Пък и 6 дадоха фира още при варенето.

# 194
Благодаря за всички пожелания.
Да си призная, днес боядисах само 10, и то червени, заради Васи, която в събота няма да е с нас. А творчеството ще го проявя в събота, тогава снимките.

Наде, твоите са много весели.
Луска, браво за резултата!
Тополчица, оздравявайте.
Фил, разбирам те за яйцата, с тези две дечица е трудничко.

ЛЮЛИН, какво ще кажете за утре в 10.30 в градинката пред църквата? Аз ще дойда, само ми кажете кои ще се включите, за да знам колко да чакам!

Общи условия

Активация на акаунт