В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Е къде без мене?  Heart Eyes

# 196
  • до една звездичка
Честит рожден ден, Импи!
Бъди жива, здрава, щастлива и обичана Hug

Е, Гаде, пророчица се оказа ти! Честити бързоходни крачета на Гого Hug Да видим сега, кога ще дойде и нашия ред Thinking

Болничките да оздравяват - празници идват! Peace

Вчера купих слънцезащитен КLORANE 50+. Дано има добър ефект, че доста си поизпатихме от слънцето миналата седмица! ooooh!

Хубаво ми дадохте вие много идеи за различна закуска, но се оказа, че момата ми е на вълна диетична, явно  Thinking Нищо не иска да яде от десетина дена - хапва две-три хапки и край Crossing Arms А последните два дни ме уплаши и със спането - голямо спане беше, голямо чудо Thinking Дано е бил период, дължащ се на променливото време.

# 197
  • на плажа
Честит рожден ден, Импи  Hug  bouquet! 26 години - млада младина  Wink

Валя, честито за ходещите крачета!
 И Мирко започна да се поотпуска вече - изправя се сам без опора и прави няколко крачки. Голяма радост. Така весело се смее като го направи  Joy.

# 198
Честит Рожден Ден Импи!!!
Бъди много обичана!

Пролетта ме запали да снимам....всичко е адски красиво!

# 199
  • София
Момичета, от няколко дни на Ивана й е зачервено едното оченце.  Sad Обаче чак днес успях да видя колко е зле ситуацията, че тя не даваше да я пипам. Заведох я веднаха при педи и той каза че е конюнктивит. Предписа някакъв гел Фуситалмик, дето сега чета че бил антибиотик, но както й да е - намазах я. Само се чудя, тоя конюнктивит дали не е заразенnewsm78 Че за Великден ще ходим на Велинград  с още 2 семейства с дечица и да не стане някакъв гаф. А й в басейна дали няма да е проблем да се цопка. УжасТ!!! От кога се каним да я водим на този почивчица и гледай сега каква стана тя.

Дега, не се притеснявай за храненето на Стелито, явно е период, който ще отмине.  Laughing Виж при нас Ивана е на диета откакто се е захранила. Ето днес я мериха и на ръст 83 см. едва стигна 10 кг. За следобедна закуска признава само кисело мляко, чисто. Всеки опит да й прибавя по нещо в мляко, зърнено или плод, е безуспешен. Предлагам й също грис, други зърнени с плод, но не. Явно наистина моделка ще я правя.  Heart Eyes

# 200
  • до една звездичка
Само се чудя, тоя конюнктивит дали не е заразен
Заразен е. Но, от друга страна, аз имам хроничен, а Стела (да чукна на дърво) не е дала досега признаци, че го е прихванала от мен.

# 201
Здравейте,
вчера писах, писах и накрая си изтрих поста.
Пъпчиците на Саши вече позавехнаха, тази нощ спа по спокойно. Дано съвсем изчезнат всички петънца.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИМПИ, ДА Е ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ОБИЧАНА!

Честити ходещи кръчета на Гого, Гадинке вече няма да ти е скучно, започва подреждането на къщата.

Nikitali, каква среща се очертава за утре нищо не разбрах?  Rolling Eyes

# 202
Гаде, Никитали, за утре 10.30 и ние с Моника ще дойдем  Laughing
Вие няма да ни познаете, че аз ни една снимка не съм качила ( Embarassed), но пък аз ако не ви позная, ще поразпитам кой кой е  Hug

# 203
  • София
Дега, мерси за бързия отговор!  bouquet Така си и знаех.  Cry А може пък изобщо да не е коннюнктивит, а нещо да й е влязло в оченцето в това ветровито време последните дни. То такъв прахоляк се разнася по улиците, че напълно е възможно нещо да й го е раздразнило.
Синеочке, много си потайна нещо.  Grinning

# 204
Конюктивита е заразен, може и сама да си го пренесе от едното оченце на другото. На вас само болното ли са ви казали да мажете.
Вчера и аз ходих на очен лекар. Имам цистит  #Crazy на едното око. Ако не се оправи с антибиотичните капки, ще трябва да се сондира.
Браво на дечицата, които вече ходят. Като са предпазливи толкова време, сега изведнъж ще започнат и да тичат и няма да падат много.

# 205
Импи, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet! С пожелание за много здраве, щастие и любов, и скоро една сестричка за Васко Hug
Люска, много се радвам за добрите новини Hug
Мирка, дано не е конюктивит и наистина да е от вятъра и още утре да й няма нищо на малката манекенка Hug
Ане, радвам се че Саши се оправя вече Hug
Ние тази сутрин се поразходихме до Зоологическата градина, че имах среща с една мама от родилното Simple Smile
Вале, честити ходещи крачета на Гого Hug
Ирка, и Мирко е готов вече и се присъединява към отбора на крачещите малчугани Hug
Наде, страхотни яйчица си направила, браво  bouquet! Ние в събота ще ги боядисваме Simple Smile
Всички болнички да оздравяват Praynig

# 206
  • София
Импи честит рожден ден!Да си жива,здрава и много обичана.
Луси браво за резултатите!
Честити ходещи крачета на Гого.
Браво,че Никол е добре
Наде яйцата са чудесни.Аз ще боядисвам в събота,то ще е истинско преживяване Светльо то сега се е наканил,че той ще ги боядисва,а сигурно и Лъчезара няма да остане по-назад ooooh! Joy

Днес все хубави новини Simple Smile

# 207
Стелтче, видя ли го вече tooth  Mr. Green

Тц - с невъоръжено око нищо не се вижда още...   Crazy  Но като му бръкна в устата се напипват някви канари и зъбери...   Mr. Green 

Конюктивитът и аз знам, че е заразен, но пък мен никога не ме е хващал, а съученичката до която седях с години, често идваше с подобни неща на училище...  Thinking

# 208
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Импи!   bouquet
Пожелавам ти щъркел  Laughing  Wink

Браво на мамите с боядисани яйца. Аз в събота ще се занимавам.

Гаде, той Гого е чакал да стъпи на БГ земя, че да проходи  Simple Smile
Сега и Мирко го чакаме да се включи в отбора  Hug

Silvipl , какво ще рече цистит на окото?  newsm78

Оф, при нас е супер гадно днес- сутринта нямахме вода  ooooh! .. бързах да излязем на разходка, че без вода не се търпи вкъщи. Връщаме се - продължава да няма вода.
Ужасия  ooooh! Tired

Видяхме Хана как се загуби след подобен такъв, така че ти намини после да дадеш отчет, а не да ни държиш в напрежение.

Embarassed Аз затова се появявам, да се отчета  Wink

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 15:40 от Ханна

# 209
Здравейте пак,

аз да си покажа и мойто произведение :

Илиянчето , мерси за напътствията .И аз така мисля ,за начало из уличките в квартала да карам.
Конюктивита и аз знам че е заразен .Карала съм го като ученичка и не трябваше да излизам навън .Мирка стискам палци Praynig
Дега , и ние сме същите .Преди ядеше по 200 гр. ,а сега от 3-4 дни наполовина  Sad Но не я насилвам .Мисля си ,да не би да не го харесва вече от кухнята и снощи сготвих още една порцийка .Предложих и 3 варианта ,но пак не яде .Предполагам че е период някакъв Thinking

Надя ,много са ти хубави и свежи яйцата  Peace.И аз имах наколко пукнати ,а уж тоя път умишлено не купих от белите ,за да не ми се напукат. Каква е тая работа ,незнам newsm78 Но хубавото е ,че Теди след обяд ще закуси с едно от пукнатите пъдпъдъчи яйце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт