Варя го във вода, после слагам галета и захар на вкус, стафиди, млети орехи и лешници, и плодове по избор. Много вкусно става.
- естествено, че има такива, които не спят задължително в колата, Гого имаше дори един такъв период като беше на около година и половина, та трябваше задължително да сядам отзад при него. Сега обаче няма такива екстри като мама на задната седалка
- просто няма място за мен от двете столчета... Сега разбирам какво имат предвид хората под "семейна кола"... Ох, отплеснах се.
Пак ви е подхванала музата 
Дано да е някакъв период, че ще лудна вече. Днес от зор сефтосахме и кърмене в движение в кенгуру
И няма успокойване сума време. Накрая нямаше начин и пак извадих цицата и си ходихме така 
И аз си мислех да не му е студено в креватчето... И друго си помислих, че може да е от това, че онзи ден вдигнахме дюшечето на 30 градуса заради повръщането...
и още как. Само чаках да ми дадат зелена светлина.
. Ако на мен ми се налагаше незнам дали бих могла да се справя 
М/у другото за срещата на 25 и аз може да се вредя да дойда, ако се върнем от Плевен до тогава 

Отделно се къпахме два пъти вече. Едното къпане компенсираше снощното, че го проспа, а второто се наложи, щото се оповръща с вода. И в двата случая никак не протестираше. Много обича да кисне във водата. Та, чакам лятото аз, за да го пусна по голо дупе. Е, ще има повече миене и пране на опикани и одрискани пелени, но на всичко съм готова за минутка тишина.
убедила съм се че щом една майка е спокойна и бебето й е спокойно,съдя по мен,когато аз съм нервна бебо също е нервен
утре сме на преглед до колкото мерих у дома трябва да сме 3300 и 52 см
утре ще разбера дали съм познала 
малко се чувствам тъпо когато бебчо не може да заспи и си гледка а аз му говоря и изведнъж репертоара ми започва да се повтаря и не знам вече какво да му кажа
на моменти си мисля че ме разбира какво му говоря,казват малки и не разбират,но май те най-добре ни разбират
ние се изкъпахме и спинкаме,май вече ще го къпя преди ядене както преди,защото като го къпя час и нещо след ядене и той все дреме и се стряска,преди малко се стрсна от лепките на памперса
добре че майка му го държи на ръчички че да го успокои веднага
дано не стана нощен ястреб който по цяла нощ ще го държи на ръце
Препоръчани теми