1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 943
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро дами и господа Simple Smile Как сте ? Някои все още се възстановяват , други ядосани от настъпилите обрати в сюжета даже и неискат да ни пишат. Simple Smile Понеже няколко дни ще съм без интернет - на село , ви пожелавам леко писане че да мога да ви изчета после  Embarassed и ето поздрава от мен :

Весели празници !!!

# 166
момичета,простете за въпроса , но бихте ли ми дали линк за сайта на английски, откъдето черпите информация?

# 167
  • София
Mishel,
Възхищавам се на усърдието ви, за да направите преводите на филмите добри за гледане, както и за популяризирането на една не толкова известна за нас литература и кино.
Не трябва ли да се замислите сериозно по въпроса за правене на преводи на филми със субтитри?  newsm78
Хората печелят пари от тази си дейност, при това не малко.  Rolling Eyes

# 168
  • Варна
Цитат на: Mishel_ link=topic=389155.msg10909928#msg10909928 date=1239865
По всяка вероятност другия вторник ще е 87 епизод.
[/quote

А  дано!!!  Да  се  смилят  над  нас  от  kanal D и да  не  ни  карат  да  чакаме!!!
   Това, което  чета  като  предварителна  информация  за  87-а  ми  вдъхва  надежди!!!

# 169
  • до най слънчевия бряг
Добро утро на всички Мерси за кафенцето и музиката на Мишел  и да с удоволствие бих гледала филма Чучулигата ,май мнооого отдавна съм гледала нещо по кината ама може и да се лъжа  и да е било друг турски филм ,май да дали не беше Пътят /има ли такъв?? Thinking/

На Аша и Анна поздравления за писмото ,ще се повторя ,ама си мисля ,че като го получи ,  Джейда ще надникне в тоя форум и ще ни благодари лично Wink

# 170
Мишел, ако имаш желание да правиш превод и да правиш всички допълнителни неща по качването, го направи. Не се съобразявай, дали някой иска, или не. Желаещи винаги ще има, въпроса е, това което искаш да направиш, да ти доставя на теб, удоволствие и да не те натоварва.  Wink  Simple Smile
Да, определено е така.

Ами щом е така, давай ...  Party
Но първо, мисли за себе си - дали това, ти доставя удоволствие, а после за зрителите ... Hug Надявам се, ме разбра, какво искам да ти кажа ...  Laughing

# 171
добро утро момичета,
чак тази сутрин  успях да се съвзема от 86 серия,боже ако не оправят нещата скоро,тези сценаристи ще ме пратят в болница ooooh!
едва успях да ви изчета,ми то дори и не ми се и четеше,но как да се сдържа като знам,че ще ме разсмеете с някоя и друга шега тук
мисля,че вече  от другата серия ще започнат да се случват хубавите неща за които си мечтаем- дай боже Praynig
за анкетата:"бенну е слаба но я харесвам" -бб: вярно в последните серий постъпи доста гадно,но то е вследствие точно на тази нейна слбохарактерност
аша мила,писмото е великолепно,както и всичко което си писала до сега,незная каква е професията ти ,но определено си поет по душа ако не в действителност Hug
огромни благодарноси  на damla,че толкова бързо направи превода на 86 еп.макар и не целия - страхотна си   bouquet  bouquetкакто и на бз за превода в ефир  bouquet  bouquet
за всички вас  Hug добре,че ви има - по лесно се преживяват такива трудни моменти когато има с кого да ги споделиш,па макар и да са само заради филм
и аз като вас не съм съвсем наред от този филм hahaha,вече не съм сигурна дали ще гледам повече турски филм - много мъка - офф

# 172
  • Варна
момичета,простете за въпроса , но бихте ли ми дали линк за сайта на английски, откъдето черпите информация?

http://www.huniliyiz.biz/index.php?7f28743b0d96152e5c1e024d880606cf&topic=1523.600

# 173
Благодаря и за да не спамя малко ББ:и аз мисля , че вече ще идват добрите и очаквани от нас моменти.Ако се окаже вярно за отвличането на Каан мисля , че ще е от другарите на Али Кемал.Еда е много заета да спасява своята кожа.

# 174
момичета привет и от мен   bouquet

Аша - браво за писмото   bouquet

Анна - мерсаж за бързия превод   bouquet

Мишел сега като чета мненията на Шмети много е права. Аз снощи като някой егоист веднага викнах ще гледам  Blush
Благодаря за кафенцето.   bouquet

Дангулева вече си боядисала яйцата. Браво
Аз и тази година в събота ще рисувам

86 още не съм гледала със суб
тъкмо се поуталожиха страстите от вторник и сега като го гледам айде пак наново. Дано наистина другия вторник да има нов еп

# 175
Може ли един въпрос с ббизгледах отново 86-5 и какви бяха тези полицаи в дома на Онур,когато нилюфер падна   -не разбрах

# 176
bbохраната

# 177
  • В тъмната гора.
Снощи си говорихме с мъжа ми за Чучулигата....та по повод на турското кино той каза, че едно време около 80-те, когато е бил още малък са давали филма "Реката" и е бил страхотен фурор по кината.
Чудя се дали го няма и него някъде.

# 178
  • София-Банкя
Момичета чела съм "Чучулигата" преди много години, мисля че автора се казваше Нури. Дали става дума за филм по тази книга или е нещо съврвменно?

# 179
Мацки,здравейте и от мен  newsm03
Вече ви настигнах по серии и мога да се включвам по-активно Peace
Аша,писмото е наистина много готино,благодаря.
Ана 3 ком,благодаря и на теб за превода   bouquet
Оф да ви кажа много натоварващи тези серии(75,76,77)направо,като ги изгледах
се почувствах емоционално изтощена.Много мъка ,много скръб.САамо незнам защо Бенну трябваше да губи бебето  newsm78,макар че аз си очаквах да стане нещо-никой не обръщаше внимание на това ,че е бременна и има нужда от спокойствие.Всеки я натоварваше с неговите си проблеми.Аз да ви кажа много се разочаровах от Сезен.В началото много я харесвах,но скоро след това се превърна в една вечно хленчеща пикла ,на която е много трудно да и угодиш.А и това,което каза(за бебето и баща и) беше върха на наглоста  ooooh!
Шех и Онур няма какво да ги коментирам-при тях е все едно и също-обичат се и после се скарат и се

разделят,после пак се обичат и така .Точно като в живота,с тая разлика че не всяко семейство се разделя при всяка кавга.
Аз да си кажа нещо напоследък филма малко ми поизпростя(не почвайте с доматите).Например забелязвам доста недоизпипани неща-като се почне от това ,че офисът на Шех е без аларма,както и колата и (за да открадне някой нещо на паркинг),минем през това че Онур много спокоен нещо при тази раздяла(последната за момента)-не и се обажда,не иска да говори с нея ,не я търси.Държанието му е доста нетипично за него.Ако беше в 1 или 2 сезон би и поискал обяснение за имейла,а не да наеме детектив .И свършим с мръсотийте на Еда-ще бутне човек и ще избяга.Нали знаем че в днешно време може да се намери колата ,която е бутнала човека-поне модала,цвета и т.н.Още повече .че колата и имаше видими следи-счупено стъкло и какво стана с него не се видя.Верно,това са детайли,дребни нещица,но на мен ми правят впечатление.За разлика от 1 сезон,където всичко беше изпипано,до най-малката подробност,то в този сезон всичко се случва през пръсти едва ли не,не се набляга на детайлите.Като че ли серийте са скалъпени малко набурзичко и не са дообмислени.ННоооооооо аз ще продължа да гледам филма-няма как!!!
Да благодаря още веднъж на момичетата за превода -справяте се страхотно   bouquet

П.С.Имам още за казване ама по-нататък,че стана дългичко!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.-спрете се бе жени не мога да публикувам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт