Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да сваря яйца, за да не се спукат по време на варене?
Как да боядисвам яйца, за да получа ярки цветове?
Какви са програмите и учителите в израелските училища?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да сваря яйца, за да не се спукат по време на варене?
-
Как да боядисвам яйца, за да получа ярки цветове?
-
Какви са програмите и учителите в израелските училища?
-
Какви са разликите между училищата в България и Израел?
-
Как се сравняват детските площадки в България с тези в други страни?
Както и да е, утре ще минем втора ръка, вече изглежда по-чистичко, обаче нали преместихме нещата от хола из другите помещения, все едно сме барикадирани - до леглото няма да можем да си стигнем тази вечер 
Темичката за забравените жестове е много мила, няколко пъти щях да пиша в нея, но все виждах, че "моите" спомени вече са написани от някой друг...

няма търпение да види какво е да се бориш с яйца
) Познатите които имам тук са страшно отворени към непознатото и новото,дори днес като се върнах за втория картон яйца продавачката в магазина(мароканка) ме кара да и обяснявам всичко за Великден-много се препотих, речника беден...Накрая и казах,че ще и занеса яйце
ама без козунак,че няма да правя,и тя като разбра,че ми е забранено да готвя и вика ела аз ще те науча бе мотек няма страшно
И той е голям почитател на непознатото, интересно му е - ето, мартеницата я свали само след като видяхме щъркелите в Лявон и винаги я връзва на цъфнало дърво, имало е години, в които с месеци си я е носил... А да не казвам в Индия какви неща е учил и колко е прихванал - неща, които нямат нищо общо с юдаизма... Има израелци, които не можеш да ги накараш да влезнат в църква, а в Кпривщица и свещ запали, в Ерусалим беше на специална екскурзия за опознаване на християнските светини 

имаме толкова хубави градинки а някой се е освинил
)
,линия на поведение... 
...