Израел33

• 17 128
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Анди, снимката си ме метна , защото Пепеляшка я  свързвам с тази актриса някак си  Simple Smile .Но пък си викам - иврита от къде  го извади ... Поколебах се .

Момичета и момче , вижте една реклама , която много ми хареса - "Израел пресъхва" (за пестене на водата в  този кризисен момент - тази година е  много суха) .В нея  може повечето от вас да разпознаят Нинет и Бар Рафаели. Аз си обичам "Кръстникът" (аБорер) , който е в началото.

http://www.water.gov.il/water/rsrc/promo/index.html

Мента , тортата изглежда вкусна. Ина  едно нещо , което не мога да разбера как ми се получава и то е , че по-наплесканите  торти и  сладкиши (искам да кажа не с перфектен вид да се чудиш да ги ядеш ли или какво ...) ми са винаги по-вкусни ... Някак по одухотворени - пълни с чувство , от ръка пипнати ...Иде ти да топнеш пръста и да го оближеш без никакво притеснение. Поне успя да драснеш  "Мазал тов"  Simple Smile !

# 166
  • T"A
Момичета не се притеснявайте за Рд-тата  Hug
Днес е такъв деня -кофти ,големи сме ,надявам се ,че няма да има нито сърдити нито обидени .
И не е нужно като честитите на мъжа на Мента после да редактирате и да прибавяте мен , Ханд или там още които са . Днеска сме доста хора  Crazy и никой не е длъжен да помни всички !

А ти къде се загуби в последно време?

Ха, аз вдигнах шум около рожденика си, че ме обзе паника покрай подарък и празнуване... Иначе и част от хората се обадиха едва привечер, други - още от сутринта, но със 'специални' пожелания (напр. тук казват весел рожден ден - е, това не му пожелаваха, а само здраве и от този сорт... и всички ни питаха "и какво ще правите в този ден"... )

Бяхме запазили места в ресторант, но отменихме резервацията, защото сме останали без сили... Всъщност ни беше ползотворен ден и съм сигурна, че Ментов няма да го забрави, свекървата ме поздрави за инициативите и каза, че нямам равна в подаръците за сина и - получих признанието и  Wink (след гробищата минахме покрай родителите, за да оставим букетче и поостахме у тях)

Благодаря на всички за пожеланията и изобщо - за присъствието, ако мога да го нарека така...  Hug   bouquet

Пете, ами то не е торта, тирамисуто нали не е с блат, отдолу има бишкоти - отгоре 5 пръста крем  Grinning От години го правя за всякакви поводи, защото се харесва - и в службата си мъжът ми е носил, и в покер-компанията, в семейството... Като казах покер - и от мен една новина - Израелец спечелил световният покер турнир във Варна: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-04-21&article=275306

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на г-н Ментов,на Ханд, на Анди и на Снежи!  bigdance2 nbirthday newsm59 newsm67
       Много здраве, любов и сбъднати мечти, желая от сърце!  bouquet

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 23:49 от mimkis

# 168
Да са ни здрави и честити рожденниците!

Ханд, Анди (Авив(а- за момиченце)), Снежето ( от далеч я мислим) и не на последно място г-н Ментов!

От все сърце им желая здраве, усмивки и сбъднати мечти!

# 169

Честит Рожден Ден на :

Анди, Снежето,Ханд, и г-н Ментов !

Много здраве и щастие !
Всичко най-хубаво желая, от все сърце !

Мента  Hug мързеливското ти тирамису  Grinning изглежда много вкусно   bouquet
Еспа беше питала за яйцата ми, белите цветенца не съм ги рисувала , това са лепенки за ноктопластика  Simple Smile
Анди в подписа си имаш 4 прекрасни песни   bouquet
А - Sarit Hadad , Ishtar , и Ofra Haza са три страшно талантливи певици , много харесвани и от мен  Heart Eyes

# 170
Цитат
А вчера беше на Хитлер....явно по този повод някои гадове ( не се извинявам за обидата) са закачили знаме със свастиката.ММБ!

Татянка предполагам,че за това говориш http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2102671

# 171
Мента ами  бяхме малко на планина с приятели  Wink Как е крака на г-н Ментов ?
Аз все ви пожелавам бебче  Wink какво става , работите ли по въпроса или искате още малко да се порадвате на "свободата"   

bliznacite2004   Hug  .Бях ги сложила в оформлението на  29-та тема (нотичките и като цъкнеш се отваря линка ) Наистина са много силни тези песни , обичам ги .

mimkis
  и аз за т'ва  писах в предишен пост . Wink

# 172
Честит рожден ден на Анди , Снежи и съпруга на Мента !

Както и благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet

Надявам се рождениците да са си прекарали добре. Вече съм на една година след тридесет  ooooh!  минава времето.

Днес имах почивен ден и ходихме на обяд и после в един парк с лебеди, диви патки и ракуни, такова животно за първи път видях наживо. Сега качвам снимките.

Вчера ми беше много тягосно за деня на Холокоста, не мога да проумея как може човешки същества да причинят подобно нещо на други човешки същества  Confused

# 173
Честито на всичките ни рожденици  - юухуууу!
Желая им здраве,усмивки и мир!

Анди,аз веднага те разконспирирах  Sunglasses- надникнах в публикациите ти!

# 174
  • София-България, Израел - където си поискам

Честит рожден ден на Снежи,Анди, Ханд и Ментов!
Желая на всички вас много здраве, щастие и късмет.
Всички ваши желания  нека бъдат мои пожелания!

# 175
здравейте!!! чЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!!!!
 Tada newsm59
ЗДРАВЕ за всички пожелавам, любов и мир!!! И усмивки на лицата на ВИ и дано всеки от каквото има нужда - това да получи!!!
 Hug
Мента, тортата ти е невероятна. Изглежда много вкусна и се обзалагам, че е така. Личи си, че си я правила с любов  Wink
жакче, добро утро - виждам че си тук!!! как си, как са децата!!!

# 176
Честит рожден ден на господин Ментов!Да е жив и здрав,и много да слуша Ментова!

Честит рожден ден на Анди!Да е жива и здрава,и много щастлива!

Честит рожден ден на Ханд!Да е жива и здрава!

Честит рожден ден на Снежи!Да е жива и здрава!

# 177
Честито на всички рожденници!
Всичко най-хубаво! Hug

# 178
ХАНД !!!!  Къде са снимките ??!! Simple Smile  В тази тема толкова свикнахме на снимки , че си ги чакаме като полагаема порция , та дори и не коментираме.

Днес ще е жега ! Лек ден на всички   Hug !

# 179
  • T"A
Мимкис, Анди,

рожденият ден на Хитлер винаги е бил отбелязван от неонацистите в България, от години наред... е, това в Пазарджик им е нова идея, но всяка година има някакви инциденти, и училището ни бяха надраскали, докато все още учех там (134то - еврейското уч-ще). Сега си знаят и засилват охраната, не само там, а на всички места, където се събират хората от еврейски произход (синагога, културен дом)  Rolling Eyes Това не ги спира, де, те си вършеят, но за по-лесно из циганските квартали, чуждестранните студенти също са застрашени в този ден... абе, ужас, нямам думи, но като познвам ситуацията в Родината и като вървя по "Славейков" да разглеждам книгите, или пък, като гледам Сидеров каква звезда е - не се учудвам, че това явление  не се спира.  Tired

Анди, бъркаш ме с някой друг в темата ни. Wink  На мен децата не биха ми попречили да се наслаждавам на свободата си  Peace
Аз те познах по подписа ти  Peace

Мерси на всички за пожеланията, ще ги предам на половинката, когато се върне от работа...
   bouquet

Еспа беше питала за яйцата ми, белите цветенца не съм ги рисувала , това са лепенки за ноктопластика  Simple Smile

bliznacite, и аз чаках отговора ти с нетърпение  Grinning Много оригинална идея, не бих се сетила за това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт