1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58

• 20 579
  • 433
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Направо не знам откъде да започна Един ден ме няма и не сварвам да изчета всичко ,а смея ли да с ц опна неподготвена ?така на новодошлите от днес -добре дошли а на старата гвардия дето се завръща дваж по добре дошли Гледам Герадост Редеми Краси  се появиха пак Остава и Ренате да се върне ,че итя ни липсва
Днес сте опоскали мелек и фюсун За фюсун написах цяла ода ,и сега няма да се повтарям А може и за Мелек да драсна нещо ако се понапъна
А за анкетата -искам да притежавам характера на Шех  /щото май по скоро приличам на Бену/
а най вече искамм да съм на нейно място  Joy Joy Joy само заради Онур бей ,де Wink
[/izvinqvai ti da ne si ot Byrgasquote]

# 106
Кастанеа  ББ: "Шамара Керем й го лепна защото и той е отвратен от себе си, чувства се безсилен и в безизходица. И като няма какво да кажем и дори май не искаме и да се защитаваме бием шамари. Мисля си дали всъщност не иска да шамароса и себе си и защото не може затова Бену. Пак оплетено стана."Изобщо не е оплетено тамън си е  и аз съм отвратена от него,как само Бенну не се отврати,ми чак шсъ самоубива newsm78И да са шамаросва вече че да не го почна аз че как съм му набрала мъка ми е #Cussing out #2gunfire,ама кажи че Бенну няма да го преживее,та заради нея шси трая WhistlingТа и не били един за друг.ша му кажа аз аз кой е,изобщо не я заслужава според мен,ама нейсе Rolling Eyes

# 107
Siren62, BB: не забравяй че пътя до онур е трънлив. Първо козльо за ръка трябва да държиш(гледам да ви отказвам една по една че да има повече за мен smile3508

# 108
Бяло по въпроса за козльо и Каан, аз тепърва очаквам той мухльо да започва да тормози детето  #Cussing out #Cussing out, пълна шматака е тая Шехерезада
и тогава Каан се добира до първия телефон звъни на супер Онур и козела е аут

ne spite li be momicheta aide az sum noshtna smqna a vie???
и ние сме нощна - кой повтаря серии, кой доглежда което не успял да види
спяхме преди 1001 след това йок

# 109
kati4ka, добре дошла!
Къде ни слагаш да спим бе джанъм...че то при мен е само 7 вечерта. Сънчо още не съм гледала...

# 110
  • до най слънчевия бряг
Анна ком с козльо ще се справя лесно ,пращам на на млу6 и готово ,а пък ако тя се откаже от него като го види ,ще го пратя на одринския пазар хич и нама да се церемоня с него аз по се притеснявам от конкуренциата тук,шъ мъ сдъвчат набързо
хайде и от мене лека и спокойна Анна щом при теб е 7 значи разгара на ракиеното време ,удари му по едно

# 111
Момичета много сте войствено  настроени.ША ма уморите

# 112
спяхме преди 1001 след това йок  smile3521 и аз така ooooh!

# 113
Вярно...имаш право за притеснения. конкуренцията тук много силна.
Росица, ти гледам Ум белият делфин за аватарче си си сложила. Скоро го бях намерила на ютуб. Хубаво филмче.

# 114
АААААААААААА не пипайте ббКОЗЛЬО той е мой патент  аз ще го коля

# 115
kati4ka, добре дошла!
Къде ни слагаш да спим бе джанъм...че то при мен е само 7 вечерта. Сънчо още не съм гледала...
ама време за един коктейл

# 116
  • Бургас
Ani dobre zavarila ama az si vi cheta ot 18 tema nqkude i vse ne smeq da pisha samo cheta cheta.......i vi se radvam

# 117
АААААААААААА не пипайте ббКОЗЛЬО той е мой патент  аз ще го коля

и за тоз конкуренция се яви  ooooh! Thinking

# 118
Ani dobre zavarila ama az si vi cheta ot 18 tema nqkude i vse ne smeq da pisha samo cheta cheta.......i vi se radvam
пък ние пишем, пишем.....и нямаме време да се изчетем. Какъв ти беше въпроса? Само ако е за нещо което не е давано нали знаеш протокола за белите букви?

# 119
И от мен ЛЕКА  НОЩ!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт