1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58

• 20 579
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
Душици , ако не затворя компа вече не сценаристите а мене ще стрелят из къщи .....Докарах до 74 включително .
И като за край , набързо едни обобщаващи думички .

Аша 4-я сезон сте всички вие.......за мен и най-вече твоите анализи......но с последния имам малко по-различно възприемане на ситуацията........Бену преигра но Великолепно!!с капризите си .но Те пресъздават образ на Алкохолик,пак Перфектно!!А и според мен е лесно да се вземе Страна ,но е почти непосилно да се запази Неутралитет ,когато всички участващи са ти близки Praynig
Шех си има Големия Комплекс ,че е Омърсена и като Няма друга видима причина ?!?! newsm78 е подвластна и се терзае.. Онур пък е при тези е-майли  не може да е безразличен Naughtyи си провери .В тази посока сценаристите пак са Гениални -- Интригата!!! Никога не трявба да се изключва.Колко хора са били жертва на интрига?!?!Според мен Итригантството заклеймяват  чрез Еда.
Ще ми бъде много интересно да разбера мнението ти за моята позиция.  bouquet

# 331
  • София
varna72, това са нормалните въпроси на любопитните журналисти кога ще се оженят Берг и Халит и ще има ли сватба през юли, когато са на почивка. Въпросите се задават след като са ги видяли заедно в ресторант, да вечерят.  Повод за въпроса за сватбата им дава факта, че ще ходят на дълга почивка след края на снимките. Халит отговаря смеейки се, "Ще поканите ли и нас на тази сватба?"
Мълчат и двамата като партизани за предстояща сватба и не отговарят на въпросите.  Crazy

# 332
Халит казва - "от никого не ни е страх .Ако решим да се женим ще го кажем на всички".Просто е надничане в личния им живот.
А мен по -ме тревоже въпроса със гласуването .Вече като че ли е прекратено.Какъв ли е резултатат?? newsm78

# 333
Благодаря за превода. Няма да мирясат журналистите, докато не ги видят женени Simple Smile

# 334
Халит казва - "от никого не ни е страх .Ако решим да се женим ще го кажем на всички".Просто е надничане в личния им живот.
А мен по -ме тревоже въпроса със гласуването .Вече като че ли е прекратено.Какъв ли е резултатат?? newsm78

Май наистина е приключило и май сме на 3 място
Binbir Gece
Görüntülenme 18829465
Toplam Oy:19241518
Гласуването за Берг, обаче продължава и като че ли тя води - номер 38
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 11:23 от Venetat

# 335
  • на морето

Май наистина е приключило и май сме на 3 място
Binbir Gece
Görüntülenme 18829465
Toplam Oy:19241518
Гласуването за Берг, обаче продължава и като че ли тя води - номер 38
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426

Добро утро на всички !
Бравос ! Резултатите са добри !
Тъкмо малко надежда за днешния ден!
И аз ще трябва да правя " мили очи в къщи ", че да не се налага с Млуш и Мимата да основаваме "Пансион за изгонени от вкъщи " с компютърен клуб в партера ..... Joy Joy Joy Joy

Обачееее, утре ....., скъпи мои , съм на линия цял ден ! ИИИИИИХХХААААААА!  newsm44 newsm44 newsm44

# 336
В този пансион май доста хора ще се съберем, всички "мръднали за малко"  Joy Joy Joy

# 337
Добър ден и от мен .Малко се освободи кокпа и аз сядам.Ама вие какво сте направили бе мили писали писали,изчитане нямате.

# 338
  • София-Банкя
Здравейте момичета, сядам за малко, че на стари години реших за първи път да правя козунаци и много работа се отвори. Пожелавам ви весели празници, да сте живи и здрави и все така умни, остроумни и сърдечни и дори когато отшуми емоцията от филма? тези контакти да не приключат. Много обич на всички.

# 339
Ехее,че то имало и други като мен, апък аз си мисля те само едни младички,човек не може ти надприказва

# 340
  • Атлантис, Галактика Пегас
по поводо 78 серия....Понеже не знам кои от вас гледаха кои още не.. та затова бб Винаги проблема идва от споделяне, говорене. ако Шех беше говорила с Бенну, ако керем беше говорил с Бенну, милата тя така рева на улицата...А пък той се оказа в леглото с Еда! Дори обидата на Керем към Онур, така и не си поговориха нормално.. Керем остана с впечатление че Онур все още го смята за влюбен в Шех... Това за:- кое е по трудно от това да обичаш... че е по трудно да убеждаваш другия че го обичаш...   Thinking Crossing Arms ами сигурно е така, особено ако другата страна си мисли обратното  Naughty

АК... Уф... от една страна не ми се иска да се самоубива, от друга стра що за леке е??? Айде, поне "прости " на Фюсун.. макар че аз това за прошка го не приемам. какво било било.. Забрави го и точка.   Peace

Всъщност защо извадиха Букет от сериала???  Thinking

Надиде кога ли ще разкрие тайните на Еда??  newsm78
А и още нещо!! Бурхан бил милиардер??? #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 Ами тогава хептен не мога да резбера защо не помогна на Каан в началото.. Егати гадна ситуация... Да гребеш пари с лопата и да не дадеш трухичка на детенце!! ! От мъст! Спомням си каквото каза на твоето дете няма да дам...   #Cussing out И Шех накрая му прости?!?!?!???  Ами че е виновен за черна нощ как няма да е виновен???  #2gunfire #2gunfire

Уф... изказах се отивам да гледам 79.....
Тук писах за 78 серия сега ще го оцветя в нормален цвят

Винаги проблема идва от споделяне, говорене. ако Шех беше говорила с Бенну, ако керем беше говорил с Бенну, милата тя така рева на улицата...А пък той се оказа в леглото с Еда! Дори обидата на Керем към Онур, така и не си поговориха нормално.. Керем остана с впечатление че Онур все още го смята за влюбен в Шех... Това за:- кое е по трудно от това да обичаш... че е по трудно да убеждаваш другия че го обичаш...   Thinking Crossing Arms ами сигурно е така, особено ако другата страна си мисли обратното  Naughty

АК... Уф... от една страна не ми се иска да се самоубива, от друга стра що за леке е??? Айде, поне "прости " на Фюсун.. макар че аз това за прошка го не приемам. какво било било.. Забрави го и точка.   Peace

Всъщност защо извадиха Букет от сериала???  Thinking

Надиде кога ли ще разкрие тайните на Еда??  newsm78
А и още нещо!! Бурхан бил милиардер??? #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 Ами тогава хептен не мога да резбера защо не помогна на Каан в началото.. Егати гадна ситуация... Да гребеш пари с лопата и да не дадеш трухичка на детенце!! ! От мъст! Спомням си каквото каза на твоето дете няма да дам...   #Cussing out И Шех накрая му прости?!?!?!???  Ами че е виновен за черна нощ как няма да е виновен???  #2gunfire #2gunfire

# 341
Къде е 79?Аз намерих само 5ч. със субт.

# 342
Така, така Корделия, и аз мисля, че в тази серия никой с никого не говори нормално. Но тя Бену така ги изненада с тези нейни съмнения, че май им трябва време да се освестят. Всъщност май само Онур и Шехерезада този път говориха и така предотвратиха нов пристъп на ревност и гордост. Тези четеримата, защо не вземат да се съберат и веднъж завинаги да се разберат, кой кого обича.
А в първия сезон има толкова хубави разговори.
А аз се чудех какво стана с приятелката на Гани. Там тъкмо се появи някаква интрига и някак изведнъж я извадиха от сериала. Май наистина и тях ги е притиснала кризата. Обаче най-много ми липсва Периде. Такива хубави каши забъркваше.

# 343
Къде е 79?Аз намерих само 5ч. със субт.
Светле на страница 20 Мишел е дала линк

# 344
Мерси,Venetat уж ги четох стр.,но май мисля за друго?Отивам да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт