Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 516
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
Също и ново Burberry Summer Women 2009. Съставките са му личи, мандарина и касис, в средата роза, жасмин, циклама и фрезия и в базата муск, сандалово дърво и кедър.

# 151
Има и ново Валентино Rock`n Dreams

# 152
През Юли ще има и нов  Boss Orange, представен от Сиена Милър.

# 153
  • Boston, MA
И Диор не е моята марка. Аз се записвам към Шанел и Ермес. Но гласувах, де - за Диорела, Фаренхайт (стария) и О Соваж (гласувах за това, което сте дали, въпреки че моят любимец е във варианта Екстрем, който е на снимката от първия пост по темата). Харесвам и Миднайт и Пюр Поазон, но не съм ги носила (изключение от обобщението на Емпрес  Grinning).

Чакам мини на новото Нарсисо Родригес, ще разправям. Започна да ми се разминава парфюмната непоносимост, но още се пазя от силни аромати.

# 154
  • София
Здравейте,

Още един последовател в темата...  bouquet

На Диор имам Pure Poison - не е много мой тип, обаче някак ме накара да го купя... има нещо в него... много обичам да си го пръскам в косата...

Имам и една-две молби... Praynig

Моля ви за сравнение между двата Будоара (чакам си Син Гардън..) и за предложение за парфюм, в който възможно по-отчетливо да се усеща фрезия...

# 155
Здравей Noir . Hug Добре дошла.  bouquet
Двата Будоара са толкова различни колкото деня и нощта. Даже не можеш да си представиш колко докато не ги носиш и двата. Избрала си Райската градина и я чакаш на сляпо ли? Може би ще ти хареса. Лек, нежен, летен аромат лесно харесван поради непретенциозността и очарованието което носи с женствеността си.
Будоар е греховен, сластен, страстен и разгулен парфюм за душата и сетивата. Нахален, сложен и труден за носене, но и обожаван и купуван непрекъснато от съфорумки и жени осъзнаващи красотата и властта която им носи. Парфюм за царици и направен от царица за мен. Аз съм една от най-запалените фенки на парфюмното и не само творчество на Вивиън Уестууд и на сина и тук. Mr. Green
Аромат влачещ след себе си воал от усещания и чувства и непримиримо мразен и отричан. Докато не го пробваш мира нямаш, ни ден, ни нощ. Влизай смело в Будора на баба Виви и надявам се да стане и твой или най-добре твои, защото това са парфюми шедьоври за мен лично. Wink

# 156
  • София
Двата Будоара са толкова различни колкото деня и нощта. Даже не можеш да си представиш колко докато не ги носиш и двата. Избрала си Райската градина и я чакаш на сляпо ли? Може би ще ти хареса. Лек, нежен, летен аромат лесно харесван поради непретенциозността и очарованието което носи с женствеността си.
Будоар е греховен, сластен, страстен и разгулен парфюм за душата и сетивата. Нахален, сложен и труден за носене, но и обожаван и купуван непрекъснато от съфорумки и жени осъзнаващи красотата и властта която им носи. Парфюм за царици и направен от царица за мен. Аз съм една от най-запалените фенки на парфюмното и не само творчество на Вивиън Уестууд и на сина и тук. Mr. Green
Аромат влачещ след себе си воал от усещания и чувства и непримиримо мразен и отричан. Докато не го пробваш мира нямаш, ни ден, ни нощ. Влизай смело в Будора на баба Виви и надявам се да стане и твой или най-добре твои, защото това са парфюми шедьоври за мен лично. Wink

Край, ще го купувам Будоар...Ще си ги имам и двата! (да, син гардън е на сляпо... Blush... просто името, и бутилката, и вивиан уестууд....)

densi,  newsm20

# 157

Край, ще го купувам Будоар...Ще си ги имам и двата! (да, син гардън е на сляпо... Blush... просто името, и бутилката, и вивиан уестууд....)

densi,  newsm20
Мила Noir, изчакай да ти дойде първо твоят, нов Райски Будоар и тогава купи първия Будоар. А ако можеш най-добре го пробвай първо някъде или от някого. Никога не съветвам насляпо особено Будоар, но пък има тръпка. Ако обичаш малки лилави градински карамфилчета, но много и с най-силното си ухаение плюс сладост и още много други неща, то това е твоят парфюм. Heart Eyes
Да разказваш непременно какво усещане ще ти донесат.

Аромат с ясно изразена фрезия не мога да ти предложа защото досега не съм срещнала такъв, но и не търся сериозно, защото не харесвам аромат на фрезия освен на самото цвете. Ще се включат други аромтани феи, защото и друг път е обсъждан този въпрос и са давани добри предложения.

Какви аромати харесваш и ползваш?  bouquet

# 158
Фрезия за мен има в Мюрмюр на Ван Клийф енд Арпелс.

# 159

...и за предложение за парфюм, в който възможно по-отчетливо да се усеща фрезия...
Виж ето тозиhttp://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Halloween-Fresia-1446.html
В повечето парфюми на Кензо също се усеща осезаемо фрезия.

# 160
  • Варна
И аз за фрезия не мога да кажа, но като чух Будоар...  Crazy Моят го купих абсолютно на сляпо. Е, не съвсем - преди няколко години в бутика на Вивиен в Милано ги тествах повечето и тогава си казах: "Леле каква отврат". Преди година реших да предизвикам себе си и поръчах Будоар, нямах ясен спомен, помнех само, че тогава ме беше отвратил. Като дойде, известно време се чудех как съм могла да го поръчам, просто ми беше противен. След време обаче... при подходящо настроение, обстоятелства и т.н. го оцених истински и сега ми е един от любимите.
Труден парфюм и определено е предизвикателство да го обикнеш.
Така че, Noir, давай смело, ако обичаш подобни тръпки  Laughing Peace

Да се допълня - Син Гардън ми е много нежен и лек. След като един път бях взривена от Будоар, как да харесам Греховните градини (това име по мое мнение не му отива на този парфюм, нищо греховно няма в него)

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 23:30 от Mims-Mims

# 161
знам че не му е мястото ,но отчаяно си търся нина/ябълката/на нина ричи,някой ми я предлагаше ,но не помня кой,та ако не ви трябва пишете ми ,че пак откачих Blush

# 162
знам че не му е мястото ,но отчаяно си търся нина/ябълката/на нина ричи,някой ми я предлагаше ,но не помня кой,та ако не ви трябва пишете ми ,че пак откачих Blush
Поръчвай от Фрагрансес  има сет с 2 по 30 мл на чудна цена.

Да ти се похваля Калоянис, подариха ми изненадващо Тялото на Готие ЕДТ от чужбина и много се радвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
  • Варна

Само преди два дена да бях прочела това и веднага щях да ти подаря моята. Хич не я харесвам по принцип и я нося само като съм по анцуг и без грим. Вчера се мотах пак така неглиже и съвсем естествено се напръсках с нея. Леле, как я харесах! Все едно съвсем непознат парфюм беше!
Не си го давам вече  Laughing

# 164
Поръчвай от Фрагрансес  има сет с 2 по 30 мл на чудна цена.
Вече го няма този сет Cry. Аз докато се наканя и свърши.

Общи условия

Активация на акаунт