1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 315
  • 454
  •   1
Отговори
# 300
Спомнете си и още нещо ббкогато онур беше задържан в полицията не каза нито дума,а можеше да разкрие всичко и така да се оневини

Евала, Светле!

Точно щях да го припомням, ббдаже полицаят остана възхитен.
Там е много силно и присъствието на Бурхан.
Той сякаш беше единственият му близък, като баща!
Дано и той да си изкупи греховете до края
Hug

# 301
Здравейте, дами!

Гледам в момента 80-ти епизод. Али Кемал - голямо дърво, еееее, няма такова. Ей за това ми беше думата като казвах, че някои мъже стигат до определена възраст и не помръдват оттам. Той е примерно до пети клас. Щял "да стовари училището на главите им". С юмруци решава проблемите.

Ама какво ли му се чудя.  newsm78 Имаме в къщи един израз - той не е виновен - толкова му е багажът. Досмеша ме Бурхан като му каза: "Бактън, бактън ..."  Joy Joy Joy

# 302
  • Варна
  А  така, момичета!!!  Аз  пак  бях  мръднала  за  малко!!!  Ама  виждам , че  вие  достойно  сте  

защитили   нашия  Онур!!!   Кой  смее  да  го  обвинява?!!!  Той  досега  с  никого  не  е  бил  

некоректен!  А  на  Керем  вече  колко  пъти  му  прощава  и  винаги  е  до  него  в  трудни  

моменти!!!  И  да  получи  такава  благодарност  от  "брат  си"!!!

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 18:33 от Planet

# 303
та за керем-може би в началото наистина беше влюбен в шех,но мерт правилно му каза че може би иска играчката на батко си онур.Инезависимо от всички л----а,които снесе  бб много ми дожаля за него,когато беше в бара и се жалваше на Мерт,а Онур се появи зад гърба му.Впогледа му имаше толкова болка и мъка. не се сещам точно в коя серия 84 85 вече всички ми се омотаха

# 304
  • Варна
  Оффф, момичета!!!  Толкова  много  очаквам  от  серията  тази  вечер??!!

И  дано  някой  да  превежда, защото  не знам  как  ще   се  оправим  иначе!!!

ББ    За  мен  е  много  интересно  какво  казва  журналистката  на  Шех?
           Какво  казва  Онур  в  двете  интервюта?
           Какво  казва  Каан  на  Онур?
           Какво  казва  Онур  на  Шех?
newsm12

Тежка   диагноза!!!

# 305
  • София
...
     Тежка   диагноза!!!
"Вирус 1001 нощи!"  Blush

# 306
керем каза на зафер за тайната на онур. нали така -преди полета вечерта.

# 307
  • sofia
керем каза на зафер за тайната на онур. нали така -преди полета вечерта.
не, зефер  ги беше видял в хотела и каза на онур, но после загина след разговора

# 308
Момичета, въпреки вината си, Онур, е супер мъж! Не отричам! Но и той, като всеки

простосмъртен, си има своите

недостатъци. Като цяло е идеален!

Да даде Бог

всекиму по един мъж, като Онур! Без ревността му, обаче!

Много лично приехте мнението ми,  съжалявам, че ви нараних! Hug

# 309
 А  така, момичета!!!  Аз  пак  бях  мръднала  за  малко!!!  Ама  виждам , че  вие  достойно  сте  

защитили   нашия  Онур!!!   Кой  смее  да  го  обвинява?!!!  Той  досега  с  никого  не  е  бил  

некоректен!  А  на  Керем  вече  колко  пъти  му  прощава  и  винаги  е  до  него  в  трудни  

моменти!!!  И  да  получи  такава  благодарност  от  "брат  си"!!!
[/quote

-Кой беше първоизточника за да разберат всички впоследствие за "черната нощ"?Шех ли?
Не Онур-но въпроса е ,че Онур не е очаквал такова /буквално/ предателство от Керем-неговия най-добър приятел,брат и съдружник.За мен Онур е страхотен герой...Никога няма да са достатъчни думите ми за него.... Embarassed

# 310
може да съм малко бавна ама 6те ми е за 1 път Embarassed

# 311
Огън ,
ти

такава МЪЛНИЯ удари ,че гледай какъв ДЪЖД заваля от ОНУРКИ!!!!!!!!!!!
ХА ХА ХА

# 312
  • Варна
   Emely     bouquet

# 313
намерих епизода на разговора на керем със зафер. 33-4 е вижте как насочи зафер към шех.

# 314
Ох, момичета сега гледах преведения 81еп, скъса ми се сърцето.
Дано някой превежда довечера.
То вече всички знаем какво става от текстовите преводи, нека да не тормозим преводачката довечера да пише с бели букви.
МОЛЯ ОБСЪДЕТЕ МОЕТО МНЕНИЕ. Аз на всичко съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт