Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 745
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 200
В началото бях склонна да симпатизирам на Аня, тъй като познавам Божидара и Ивайла от нашите тийн години, когато ходихме на ранна дискотека Joy, а и не само...
..............

Разкажи какви бяха като тийнейджърки Thinking

Ами какви бяха..... Вървежни бяха  Mr. Green. Определено на Божидара и симпатизираха повече, според мен тогава тя изглеждаше по - добре от сестра си . Ивайла имаше голям проблем с говора, в сравнение с тогава, сега говори перфектно, беше по пълна от Божидара  Rolling Eyes- става въпрос за момента когато сме били на по 13-14г.
След това не знам как, може би покрай конкурса в местна дискотека- мис и мистър Тинейджър  Sunglasses е решила да става манекенка. Сигурно е печелила местни конкурси за красота, за да стигне до мис България.....не съм следила от близо кариерата и.
Най- общо казано е това, другите неща които знам не мисля да ги коментирам, но в някой случай Варна е като село, много неща са на показ!

# 1 201
  • Пловдив
Аз пък още си мисля за визитката  newsm12
Дали това, което са й казали "Аня, ти си жена с ташаци" (извинявам се на по-нежните очи, ама така го каза), дали са й правили комплимент всъщност?  newsm78 Понеже има само едно нещо, по което прилича на мъж - няма майчински инстинкт  Sad Ако поне малко мислеше за детето си (то бая дете де, ама нали така я възприема...), нямаше да й причинява всичко това.

ПП: Вотът за изгонване или за спасяване ще бъде, че не разбрах? Защото ако е за спасяване, няма да гласувам  Crossing Arms

# 1 202

На Ивайла бащата ли е в затвора и ако да за какво ?!

Ами защото е боклук,ген му викат хората.

Е на това немога да сдържа повече.... -отвратително е  Naughty
След като знаеш че е боклук... и как му викали хората... И твоето изказване ли е благодарение на ген  newsm78

# 1 203
...няма майчински инстинкт  Sad Ако поне малко мислеше за детето си (то бая дете де, ама нали така я възприема...), нямаше да й причинява всичко това.

И аз това си мисля от снощи - ако я беше грижа за дъщеря й, нямаше да я остави два дни да мисли, че ще излиза.

# 1 204
Пипи: А какво да кажем,че мама е е виждала брат ми от един месец...
Тюдор: Ами той защо не деойде почивните дена...
Пипи: Ами той точно тогава има състезания...

Бе майката с къса памет...дъщерята също... Нали АчКо беше в един лайф и Аня сама каза,че я е посещавал в болницата - или аз се бъркам  newsm78

# 1 205

д-р Божидар Бакалов бе осъден за изнасилване в Америка.

Вече не е в затвора! Не помня оправдан ли беше, или си излежа присъдта  Thinking !?!

Бащата на мис България 2001 посрещна успеха на
Бащата на мис България 2001 посрещна успеха на дъщеря си в затвора
Бащата на мис България 2001 посрещна новината за успеха на дъщеря си в затвора, съобщи за агенция Балкан шоуменът Иван Иванов-Дядо. Ще направя всичко възможно, за да съобщя радостната вест на бащата на Ивайла Бакалова, който в момента излежава присъда в американски затвор, заяви шоуменът. Д-р Божидар Бакалов бе осъден за опит за изнасилване на мормонка. В момента той лежи в щатския затвор в Юта. Майката на Ивайла, която също се казва Божидара, е била носителка на първата награда на първия конкурс "Мис Варна '59".

От Тук

# 1 206

Вече не е в затвора! Не помня оправдан ли беше, или си излежа присъдта  Thinking !?!

още повече,че не им е роден баща  Peace

# 1 207
Пипи: А какво да кажем,че мама е е виждала брат ми от един месец...
Тюдор: Ами той защо не деойде почивните дена...
Пипи: Ами той точно тогава има състезания...

Бе майката с къса памет...дъщерята също... Нали АчКо беше в един лайф и Аня сама каза,че я е посещавал в болницата - или аз се бъркам  newsm78

Мани, бе, така им изнася.

Мисля че беше оправдан, но така и иначе, доколкото си спомням, Ива и Дара не поддържат вързка с него по никакъв начин.Даже той ходи и ги плюе по вестниците.Азис като беше влезнал, и им каза че много се пише по жълтата преса, и събирал всичко, но накрая ги изхвърлил,ядосал се.И Дара викаше- "Той и Бакалов със сигурност е отишъл пак да дава интервюта"

# 1 208
Бащата на Ивайла е бил в затвор в САЩ за изнасилване. Никога не се е женил за майката на Ивайла, тя е живяла с някакъв сериозен мъж, когато забременяла от друг. Другият е бащата на близначките. После е заминал за Щатите. От други бащи Ивайла има още 4ма братя. Въобще весел катун.
Стар, и аз съм на мнение, че Божидара е по-симпатична, но е останала в сянката на Ивайла просто защото мургавата е до болка амбициозна. Благодарение на тая амбициозност и стремежът да си "оправи живота " на всяка цена, Ивайла става и Мис. Иначе няма нито височина , нито външност за тая титла. Сега изглежда доста по-добре. Погрижила се е за кожата си. Говорът и ако сега е кошмарен, то преди 10тина години беше трагичен. Хората се притесняваха да я канят в телевизионни предавания, защото не само че фъфлеше и имаше ужасен акцент ами и мисълта и течеше много бавно и след всяка втора дума имаше безкрайно ъъъъъ..... Интересно, че точно тя зачеса Силикония за почтеността на тези конкурси.

# 1 209
Ивайла и Саша си говорят ....

Аня е питала Део от кой лагар е ....

Ивайла звучи много тъжно: Саша из цялата тази работа изгубихме каузата...  Sad

# 1 210
  • Mediterraneo
Аня постъпи мноооого тъпо. Искаше трибуна за простотията си. бива да лъска имидж, ама се изложи като кифладжийка  ooooh!
Ивайла не ми е сред фаворитите, дори не мога да я дишам( и все още се чудя с кой акъл я окичиха с титла тогава, ама ясно е- през много легла е минала). Но се държи малко по- адекватно от дъртофелницата и малко повече й симпатизирам в случая. Не, че някога ще помиришат смс от мен, но това е друга тема  Mr. Green

# 1 211

Мисля че беше оправдан, но така и иначе, доколкото си спомням, Ива и Дара не поддържат вързка с него по никакъв начин.Даже той ходи и ги плюе по вестниците.Азис като беше влезнал, и им каза че много се пише по жълтата преса, и събирал всичко, но накрая ги изхвърлил,ядосал се.И Дара викаше- "Той и Бакалов със сигурност е отишъл пак да дава интервюта"

О да, току що като го "чукнах" в Гугъл, какви неща излязоха...

# 1 212
Ивайла преди време каза в Горещо, че мъжете в живота и се броят на едната и ръка Sunglasses, пък вие лошотии такива, каква ли не я изкарахте Whistling

# 1 213

О да, току що като го "чукнах" в Гугъл, какви неща излязоха...

Да, аз съм ги чела. Ама тука се обижда, и се говори- ген,това онова без да са запознати изобщо хората.

# 1 214

Ивайла не ми е сред фаворитите, дори не мога да я дишам( и все още се чудя с кой акъл я окичиха с титла тогава, ама ясно е- през много легла е минала). Но се държи малко по- адекватно от дъртофелницата и малко повече й симпатизирам в случая. Не, че някога ще помиришат смс от мен, но това е друга тема  Mr. Green

Не съм сигурна, че е минала през много легла... Може да са били и 2-3, но да са били големи попадения  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт