Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 664
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 605
 Защо пък,вижте Софка. Тя не губи самообладание пред камерите. Меси питки,пече баници,храни ги,пее им....сладурана. Всичко е до човек. Колкото по-свободен духовно си,толкова по-малко ти влияе къщата и камерите. На Аня от първия миг в къщата очите и шареха трескаво,нервно....чудеше се коя да е този път ролята и. А Софито не играе роли,затова и има здрава психика. Говорите тук за ниво,кой бил по-високо,по-ниско. Софка е на най-високото стъпало за мен. Колкото човек е по-свободен,толкова е и по-извисен.
бях супер предубедена срещу софи маринова. беше ми неприятна като визия и заради асоциацията с чалгата. мога да ти кажа, че в момента ми е любимка в къщата. това е наистина добър непринуден чист човек. обожавам я bowuu Flutter Heart Eyes много симпатичен ми стана и милко, а не го траех, изглеждаше ми мръсен и нечистоплътен. дано софи запази поведение. гордея се с нея, стана ми страшно мило как се опитва да ги сдобрява.
антипатична ми стана мария, която подклажда враждите между другите и ескалира напрежението, а самата сеизмъква. мръсен човек е. антипатична ми стана ми красивата Аня пенчева.
 Да, аня е по-красива от Ивайла, да изглежда чудесно за 50тте си години, но просто не е мой тип човек- драматична, многословна, празнословна прикрита, неоткровена, неуважителна към събеседника си.

Ивайла не ми харесва със следните неща- прекалено е шумна(аз също съм), липсва й финес и е груба в спора- прекъсва и не изслушва. Постоянно споменава красотата си, а според мен макар и екзотична, не е красива, изглежда състарена.
Ивайла трудно носи на критика (аз също).
 Ивайла мноого ми падна на сърце , обаче, със следните си качества, които за мен са мноого по важни от недостатъците й
- добра и непосредствена - Ивайла е наистина добър човек, наистина иска да помогне и за каузи както и на хората около себе си. Тя подходи с доброта към мис-ката, просто беше криворазбрана, а се скара с нея чак , когато онази постави своето благополучие пред каузата за дечицата- ивайла не толерира лицемерието и несправедливостта
-непоносимост към всякакви интриги и шушу-мушу- смела е и обича конфликтите да са директно и в очи.
-подаде ръка няколко пъти и към Ани и към Тони за да се изяснят, но не беше разбрана и приета от отсрещната страна
-емоционална и кибритлийка, сигурна съм, че е страстна и , че може да обича- може да е мутреса, но като я гледам не би била с човек, когото не обича.
-амбициозна и с хъс.
- не знам колко е образована, но показа, че може да води спор и да изразява мнение доста по компактно и успешно от актрисата Аня, която така и не стана ясно за какво се бори. Със сигурност не е глупава нито проста.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 606
    Ивайла реагира нормално,според мен. ако усещаш интриги зад гърба си и злостни забележки и шушукане,как би се почувствал всеки? Ами гадно. Ива просто не е от тези,дето си мълчат. Мрази лицемерието. Че кой не го мрази? Само фалшиви хора като Аня обичат да лицемерничат.

Peace Peace Peace
точно! мога напълно да я разбера, аз съм много сходна с Ивайла като поведение, за мой ущърб.

# 1 607
Добро утро  kaffeetrmker_2

Totally*Av4e , Ивайла нали беше и манекенка или бъркам. Навън за манекенки наемат момичета над 175. Къде да проверя , че е 172?Някъде го пише ли? Не вярвам, вярвам на очите си.  Както  казах била съм до нея. Другия път ще си нося метър, за да видя с точност.   Laughing Просто на черното бяло няма как да се каже. Това последното не беше расизъм, а поговорка. Peace
Права си, въпрос на живот и смърт е дали Ивайла е 172 или 175 см.ooooh!

И пак казвам  - откъде накъде Аня ще призовава към събирането на по-малко пари? Не я ли е срам?
Няма такова нещо! Иска борба с СМС-и, защото смята че внушителната сума за Ива е предимно от нейни приятели.
  #2gunfire

Whistling
Какво значение има как е събрана внушителната сума - с дарения, смс-и ...като смисълът на каузата е да се съберат повече пари. И милата Анка призовава дефакто да не се правят дарения, което единствено значи събирането на по-малка сума. Как да ти го обясня по-ясно, че да схванеш какво се опитвам да ти кажа? Анка поставя на първ омясто собствената си кожица, за нея няма значение събирането на повече средства за децата. Напротив - "ако може без дарения мили хора, защо да се трупат пари от дарения, няма смисъл, недейте"
Стики  какво ще докаже този дуел? И какво значение има коя от двете ще събере повече пари, при положение че парите ще отидат в общата сметка? Не би ли било логично да се цели събирането на повече пари? Нали ти е ясно, че и без дарения Ивайла ще събере повече смс-и? Да ти кажа ли възрастната жена как ще реагира?  ooooh! ooooh!

Колкото до това, дали всичко е започнало от разделянето от Мария на принцеси и пепеляшки, явно забравяте, че в къщата не са само Аня и Ивайла. Как пък другите жени не скочиха и не се обидиха? Не мисля, че това е в основата на този цирк  Naughty.

ПП: В календар току-що казаха, че Руслана май няма да е сред защитниците на Ивайла - казаха че майка и ще присъства  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:09 от Танцуваща с вълци

# 1 608
А защо усеща такива неща? Комплекси, чувство за вина?
На предната страница ми остана мнението, че Мария говореше, а всички решиха че е Аня.
Тя и Мария много сплетничи ми се струва.

Не тя и мария, Най-вече Мария! сплетничи!!!

# 1 609
Хайде девойки поспаливи........Станете, усмихнете се, кажете едно добро утро в темата и......домакинските задължения нека да започнат сега.......Нищо,че едни сме на работа, други в къщи, трети по изпити, важното е довечера пуканките да са направени точно за Другарския съд! А и да пропуснем нещо......не се притеснявайте. Тук момичетата ще ни кажат всичко, дори и повече от това, което са дали по ТВ.......И...информация на уше......За първи път се очертава в къщата да е по-интересно от темата, може би......Но...нека да не им се даваме.......

Спорен ден и вълнуваща вечер!

Танцуваща...за теб лекции няма ли,че с кафето си под ръка?

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:27 от Мама Цоцоланка

# 1 610
   Добро утро,момичета! Как е настроението?  Hug Ще сме заедно цял ден май,много си обичам компанията ви. Laughing

# 1 611
  • Tам през Атлантическия океан
Грозната интрига м/у Анчето и Ивето  направи Кушито  Sunglasses на Азис му е "простено"  Whistling

Според мен и на двете реакцията е нормална  Sunglasses ...това ще се поизложиха е друг въпрос

Симпатизирам май повече на Аня но си мисля че довечера  с този  кордон от защитници от страна на  Ивайла ще и е "трудно"  Rolling Eyes

# 1 612
В този Вип Брадър циганите излязоха много по-точни от българите Peace Аз също не харесвах Милко даже ме отвращаваше на моменти, но той се показа като много готин човек. Евала му правя и за спокойната реакция към безумията на пияния Ицо. Ицката наистина се показа като "софийскин дришльо", пък аз щях да му слагам снимката в подписа си. Добре, че през другото време си е избрал стратегия да си мълчи.
Софи винаги ми е била сладур и за пореден път си затвърдих мнението за нея. Много чиста и открита душа.  Heart Eyes
Денсищата с вълци, височината на Ивайла не е въпрос на живот и смърт за нас, но ме хвана яд, че спорите без да сте виждали човека на живо. Недей така, имай малко вяра на съфорумките Wink Пък за подобен род изяви като нейните наистина е въпрос на живот и смъртда си поне над 170, както за Софи е гласът, но да го оставим вече тоя проблем Peace
Лично на мен ми писна от циганиите на Аня и Ивайла и мисля, че заради двете гарги не можахме да се порадваме на готините хора в къщата.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:23 от galana_s

# 1 613
Милко май не е циганин Rolling Eyes
само Софка е ромка

# 1 614
мънки, дали? Може пък и да не е.

# 1 615
Добро утро!  kaffeetrmker_2
И аз очаквам вечерното шоу с нетърпение, но в същото време и с леко неудоволствие. Какъв другарски съд, бе другари?!? Че те мацките нищо лошо не са направили, че чак съд и съдебни заседатели и присъди да им готвите.
Просто си се мразят. Страстно и от сърце!  Heart Eyes  
Очаквам много мръсни ризи да се развеят довечера, много сълзи да се пролеят, много хора да се наранят. Това без съмнение ще е супер интересно, ама някак си не ми се гледа точно такъв тип цирк...ама както и да е де...квото тва!

само Софка е ромка
Хехехе! Ако го прочете тва Милко ще вземе да се разтрои ужасно!  Mr. Green  Не е ром, човекот! Даже отказа да участва в мисията с говорене на цигански ако си спомняте. От патриотизъм!!!  bg

# 1 616
Грозната интрига м/у Анчето и Ивето  направи Кушито  Sunglasses на Азис му е "простено"  Whistling

Според мен и на двете реакцията е нормална  Sunglasses ...това ще се поизложиха е друг въпрос

Симпатизирам май повече на Аня но си мисля че довечера  с този  кордон от защитници от страна на  Ивайла ще и е "трудно"  Rolling Eyes

Нали Ивайла се отказа от повечето си защитници заради Аня-не било честно Аня да е само с 1,а Ивайла с 5-6/там колко бяха

# 1 617
само Софка е ромка
Нали каза, че бил християнин?  Rolling Eyes
Поне това си спомням от мисията дето им дадоха да учат цигански думи и той не взе участие.

Милко, от самото начало на мен ми прилича на мангал, ама защо тъй упорито отказва да си признае?

# 1 618
височината на Ивайла не е въпрос на живот и смърт за нас, но ме хвана яд, че спорите без да сте виждали човека на живо. Недей така, имай малко вяра на съфорумките Wink Пък за подобен род изяви като нейните наистина е въпрос на живот и смъртда си поне над 170, както за Софи е гласът, но да го оставим вече тоя проблем Peace
Лично на мен ми писна от циганиите на Аня и Ивайла и мисля, че заради двете гарги не можахме да се порадваме на готините хора в къщата.
Смешно е да се нарича Ивайла манекен,модел. Ивайла е бивша мис- за тази й титла нейната височина й е достатъчна. За модел и манекенка тя няма данни поне по световните стандарти, за българските може и да има. Но по принцип конкурс за красота и кастинг за модели е много различно нещо. За модел даже 175 е ниско Sad
Но това няма и значение. Според мен никой тук не твърди, че Ивайла е супер красавица и не с това буди симпатии.

# 1 619
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами какво като  е християнин, има християни  и негри даже. Да не говорим колко цигани са християни. Религиозната принадлежност не е равнозначна на етническата. И какво да признава като не  е циганин?

Общи условия

Активация на акаунт