Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 614
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 770
Не взимам страната нито на Аня, нито на Ивайла. И двете са прави за себе си. На моменти харесвам повече Ивайла, на моменти Аня. Смятам, че се поддадоха на провокация и направиха от мухата слон.
Учудвам се обаче на повечето ССФ - как може да сте толкова груби и зли в изказванията си. Докато четях, имах чувството, че се наслаждавате все повече и повече, докато сипете грозни обиди и коментари по адрес на участничките в тоя скандал и най-вече на Аня Пенчева.
Да, всеки има право на мнение, но защо такава жлъч и гадост трябва да има в постовете ви?
Предполагам, че ще ми наскачате, защото тук обикновено мнение различно от общото не се толерира, но все пак не се въздържах да напиша и аз своето виждане по въпроса.

# 1 771
Да ама за Аня не идват хората,

Ники Кънчев каза, че съпругът И е пожелал САМ да я защитава, а не, че САМО той искал да я защитава.
Поне така чух.

# 1 772
О, последните 2-3 страници ме изкефиха страхотно!  Mr. Green Балгодаря ти, Господи, че съм намерила този форум!  Mr. Green

Ивайла какво е тренирала? Говори се за спорт, но какъв, къде, колко време?

# 1 773

Женицата вЕрно не е в час, как й хрумна да прати щерка си в кенефа да я опипват мъжете, не ми го побра мозъкът. Че и ПипитУ тръгна да им се подлага, само "тати" да не видел Mr. Green

верно са луди за връзване Sick Sick Sick

абе това ако е баща на място
да влиза и да ги пребие и двете като .........

# 1 774
  • Отвъд алеята зад шкафа

Женицата вЕрно не е в час, как й хрумна да прати щерка си в кенефа да я опипват мъжете, не ми го побра мозъкът. Че и ПипитУ тръгна да им се подлага, само "тати" да не видел Mr. Green

леле, каква е вещица, ужас.

# 1 775
Калей, който не иска да го пощят по форумите, не влиза в брадъри, а си стои вкъщи пред монитора.

# 1 776
  • София
Славче, не зная за какво спорите за Ивайла, но и аз съм я виждала често, най-вече в магазини и в козметичния салон. Често е с детето си, изглежда спокойна, впрочем. За височината, не зная какъв е спорът, изглежда нейде към 170см.
Аня също често засичам в квартала и нея в магазини - вечно е ухилена, подскачаща и леко като на някоя и друга цигарка, доста е едричка, май е по-висока от Ивайла, не зная.

# 1 777
Да ама за Аня не идват хората,

Ники Кънчев каза, че съпругът И е пожелал САМ да я защитава, а не, че САМО той искал да я защитава.
Поне така чух.

Не говоря за лайфа снощи. Аз гледам он-лайн.През деня Аня каза, че е дала  списъка с хората, които иска да я защитават, и се чудеше дали ББ ще ги осигури. След това ББ викна Ивайла, каза й че Аня е написала 6 човека които иска, да даде и тя нейният списък. Wink
При положение че изведнъж ги няма нито един от 6-те човека, а Ивайло идва сам да я защитава, смятам че просто те са отказали. Не виждам друга причина.

Славче, не зная за какво спорите за Ивайла, но и аз съм я виждала често, най-вече в магазини и в козметичния салон. Често е с детето си, изглежда спокойна, впрочем. За височината, не зная какъв е спорът, изглежда нейде към 170см.

Ами аз казвам че е 172см, според биографията й, и на живо смятам че си е толкова, не е по-малко,Да обаче galana_s смята че е по-ниска.

# 1 778
  • София
съпругът на Аня е пожелал сам да я защитава,
щото друг не би се подложил на обществено
излагане заради нея  Mr. Green

# 1 779
  • София
Учудвам се обаче на повечето ССФ - как може да сте толкова груби и зли в изказванията си. Докато четях, имах чувството, че се наслаждавате все повече и повече, докато сипете грозни обиди и коментари по адрес на участничките в тоя скандал и най-вече на Аня Пенчева.
Обсъждаме ги с любов, даже им посветихме творческите си напъни и сътворихме филм, с потенциал за шедьовър!!!

# 1 780
Според мен е време Аня да си ходи! Какво пише постоянно тази жена бе хора  Laughing Стратегии ли мисли, какво ли... Grinning

# 1 781
Прибързвате с коментарите ми се струва. Не се знае до довечера какво ще стане. Може пък някой да се навие да я защити. (освен мъжа и имам предвид)

# 1 782
Прибързвате с коментарите ми се струва. Не се знае до довечера какво ще стане. Може пък някой да се навие да я защити. (освен мъжа и имам предвид)

Ако имаш предвид мен, това беше обявеното вчера от Ники Кънчев, и това тя коментираше с Пипи. Peace

# 1 783
  • София
съпругът на Аня е пожелал сам да я защитава,
щото друг не би се подложил на обществено
излагане заради нея  Mr. Green
Това не отговаря на истината, мама искрено й съчувства, даже почти я заобича. Съпреживява драмата й, обади ми се вчера даже по телефона, че и днес, да споделя мисли Joy

# 1 784

Ако имаш предвид мен, това беше обявеното вчера от Ники Кънчев, и това тя коментираше с Пипи. Peace
Нямам предивид никой. Говоря като цяло.
Щото на всяка страница това се пише по 100 пъти.
Аз пък много се съмнявам, че само мъжът и ще е там. Все ще се намери да отиде някой в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт