Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 621
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Пловдив
Чак сега разбрах кой е мъжът на Аня  Mr. Green  - бащата на Карина  Crazy Трябваше и те двамата да влезнат, барабар с бабата и другия татко на Пипи (Сашо Диков)... И да си направят един семеен, да видим дали няма да се изпокарат като толкова показно се защитават  hahaha Joy

ПП: Забравих да кажа, ако Пипи има някакви по-известни гаджета, или Аня по-известни любовници, сега е моментът да ги намесят  hahaha

# 1 861
Тя много хубаво каза- "Аз съм си оставила детето без баща, защото не мога да мълча, та тука ли ще се променя, след като той не успя .Не мога. Аз крещя, аз чупя, аз правя скандали, такава съм."

И това я прави по-добра от Аня?

# 1 862
Щерката на Ицо има същия поглед Joy
като него
имат прилика тук съвсем определено
не съм виждала жена му,

Има прилика и с Ицо. А аз ей сега ще се опитам да намеря една снимка, само дали ми е тука, със сестрата на майка й, и ако успея, ще я снимам, и ще я кача да я видите.Просто като две капки вода. Laughing

# 1 863
Ей, м омичета, а коя е жената на Ицо, че аз до скоро мислех, че е Белослава. Joy

# 1 864
Клонка признавам, че не съм от редовните зрители, напоследък гледам по-често. Бях забравила за някои от случките, които ти спомена, други дори не знаех, но едва ли е имало такива крясъци и обиди, а и доколкото ми е известно поне привидно и Кошлуков, и Тошко, и Луканов се разбраха в крайна сметка. Тук такива изгледи няма. Ето защо трябва и двете да си отидат. В противен случаи, която и от двете да отпадне, а това най-вероятно ще е Аня, ще продължи обсъждането на другата, а това няма как да не дразни останалите. Ивайла ще се вземе прекалено на сериозно, защото тя е там за да победи. Няма лошо, спортен тип е, иска винаги да е първа - но аз не обичам такива хора. Иска ми се да победи някой като Део - човек като го види няма как да не се усмихне. Слънчев, весел и добър човек.

# 1 865
Floral тя не е някоя известна.Те са разведени вече, аз я знам, понеже ми е съгражданка, и преди живеехме в близки блокове, а със сестра й бяхме съученички. Ицо като дойде тука при нея да живее, отвори едно местенце за пица на парче, и живееше в същият тоя блок, по цял ден обикаляше с детето . Сега  той чака дете от едната от танцьорките от балета му.

# 1 866
А, ясно. Мерси, Авче.
А относно Ивайла мисля, че тя ще остане тази вечер, но ако имаше телефон, на който да се гласува дали и двете да напуснат, то това щеше да се случи.

# 1 867
  • София
айде още на снимковия мат`реал

# 1 868
  • София
Ако някоя от вас е гледала Господарите и рубриката им "Като две капки боза", в която сравниха Божидара с една зловеща кукла, би ли ми припомнил името на куклата, моля, щото ми е позната, ама името не помня, а приликата си я бива, без съмнение Mr. Green

"Годеницата на Чъки" - филм на ужасите.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=157661&hit=1

# 1 869
Аз се чудя, дали ако Слабаков беше в къщата, щеше да се разиграе тази пернишка трагедия.

# 1 870
Представете си каква скука ще настане утре в къщата, която и от двете да излезе.
Що? Аз пък мисля, че ще е още по-добре ако и двете маНдами си тръгнат. И другите хора са интересни, но няма как да го покажат. Аз предпочитам Софи да пее и Ицката и Тошко да пускат тънки майтапи от крясъците и истериите на вещиците.

# 1 871
Абе хора, от както е излязла Кристиана тези само на спагети я карат май ooooh!

# 1 872
Аз се чудя, дали ако Слабаков беше в къщата, щеше да се разиграе тази пернишка трагедия.
Твърдо не! Щеше да ги е насмел подобаващо отдавна. Всъщност откакто той излезе не гледам. Ама ви чета редовно  Mr. Green

# 1 873
Абе хора, от както е излязла Кристиана тези само на спагети я карат май ooooh!

Ето кой не ми чете репортажите. Laughing
Андрей докато беше там всеки ден готвеше различни неща.
След като излезна това прави предимно Софи,Пипи,Ива, Мария Део който вчера имправеше пиле с картофи и т.н.

# 1 874
Боже, Боже , прибери си версиите!!!! А Ивайла да му мисли -доживотно самотна майка, ако не иска да си загуби Вълчите придобивки!!! Mr. Green На Аня й пука на шушоните-има си млад мъж до себе си, има  си кариера, има си си все пак добри деца и то от ясни бащи.... К,во й пука..... Joy
" Бащата винаги е неизвестен" - принцип в римското право. Wink Пък и от това, което видяхме, доста й пука. Дали на шушоните или на нещо друго.....

Общи условия

Активация на акаунт