Навън разхожда се със часове малко МАРТенско дете!

• 13 295
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, дано времето се задържи, че ако се смарангяса тати ще ни откаже от разходката. Аз да попитам за всеки случай - централния вход на Западния парк е от бул. Сливница, нали? И някой да каже къде там е удобно да се паркира, ако се идва от центъра по Сливница?

Зеленко, и Рая намали времето за сукане, но продължава да си яде когато си поиска, т.е. на час, два, или повече - тя си знае. Аз съм доволна, защото този режим дава прекрасни резултати. Така че не се тревожи, мисля че всичко е ОК и с Калин.

И нашият тати много ми помага и изобщо не мога да се оплача. Хубавото е, че може да работи в къщи и ходи и по-рядко на работа, та съвсем ни е добре. Чета и се чудя аз, само нашият тати ли не играе на компютъра???! newsm78 Е, да, ама ако не работи на единия компютър, обсебва този с интернета и или чете полезни неща, или сваля документални филми и руско кино - големи сме фенове. Та и мен ме дразни, че диска на този ноутбук е винаги пълен, преди да запише каквото е свалил и все трафика ми е слаб, заради мю торента, ама какво да се прави, само "хубаво" не е на хубаво... Laughing

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:37 от Tony_st

# 271
Привет!
Днес сестра ми има Рожден Ден,става на 36 години.  bouquet
Да питам мамите със запечени бебета на кърма- колко дни чакате преди да задействате термометъра? Моя син вече започна трето денонощие със снежно бели памперси. Cry

# 272
Привет и от нас  Hug
Аз също да се похваля, че схванахме цаката на спокойствието след банята. Като свършваме вече с чипкането - бавно го изваждаме на хавлийката и съвсем леко го избърсвам. В никакъв случай не му покривам главата с хавлийката да му изтъркам косата. Разбрах, че от това се най дразни. И така леко-леко с хавлийката - има време и за масаж и за гимнастика  Peace само дето обича много да е голичък и проблема с обличането си остава, ама поне не е тоя рев до посиняване.
Ето малко снимки от вчерашната баня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351500&pid=11805468
Надявам се и днес да се класираме в парка, тука засега времето е хубаво, дано да не завали. Шуши, чакаме те с Мария. както винаги ще ни видиш лесно - единственото ревящо бебе в парка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 273
  • Варна
Здравейте, ето снимчици и от нашата баня.   http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=11806610  За съжаление масажа и обличането не са за снимане (много е крива тогава).
Довечера с мъжа ми сме на един купон и за първи път ще оставя Симона на свекърва ми. Ще и даде размразена кърма в 21 ч. и се надявам да не се събуди до 1,30-2,00 (както прави обикновено). Стискайте палци да мине добре и ще го правим по често Laughing
Приятен уикенд!

# 274
Глафира- подкрепям мнението на Зеленкото. Поговори с таткото за помощта. В крайна сметка не си от желязо. Пък и на него ще му хареса да се занимава с малката.  Hug

Васида- ето снимки на сглобено легло. За съжеление таткото не го разглоби, защото не е сигурен дали ще може да го сглоби пак Rolling Eyes На схемата не е обяснено добре и ние се мъчихме цял час. Дано успеете така. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310468&pid=11806699

а ето малко снимки от нас- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365874&pid=11806836

# 275
  • София
Зеленко, страх го, че може да нарани бебата. Той се престраши да я къпе доста късно, но дори и сега ми се налага да го коригирам.  Дадох му лекциите, ама нещо май не ги чете.
Еля, на него му харесва частта с гушкането, с останалото някак го е шубе. Говоря му, но особен ефект няма. Особено ако се е залисал с компютъра. Вече незнам какво да му говоря, каквото можах му казах

# 276
  • София
#Cussing out ЗАВАЛЯ  #Cussing out

ЕДИТ: СПРЯ И ПЕКНА СЛЪНЦЕ  newsm78  #Crazy  newsm78
Ами ние тръгваме, пък кой както реши

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 12:48 от зелено човече

# 277
Зеленко, страх го, че може да нарани бебата. Той се престраши да я къпе доста късно, но дори и сега ми се налага да го коригирам.  Дадох му лекциите, ама нещо май не ги чете.
Еля, на него му харесва частта с гушкането, с останалото някак го е шубе. Говоря му, но особен ефект няма. Особено ако се е залисал с компютъра. Вече незнам какво да му говоря, каквото можах му казах
при мен залисване с компютъра няма (и нашият татко седи доста), когато става въпрос за Елия.
Ето ти един съвет- когато бебка трябва да яде/да се преобуе, ти си намери някаква супер неотложна домакинска работа и то помоли той да се занимае с бебето. Може и да се дърпа, може и тон да повишиш, но действа (поне при мен, в началото, сега сам си действа)

# 278
  • София
Ние не тръгнахме към срещата  Rolling Eyes , времето нещо не ми харесва.  Thinking Дано има някой все пак, да не са сами Зеленкото и Калин  Rolling Eyes
Много са ви сладки бебоците  Hug Аз още не съм ви показвала Алекс. Онзи ден опитах, но установих, че не помня паролата  ooooh! Crazy Embarassed Та, моля, някоя добра душа да ме светне по въпроса  Praynig Благодаря  bouquet

# 279
И ние се отказахме, че и при нас заваля.
Сега говорих със Зеленкото, не са успели да стигнат до парка и са в сладкарница "Атлантик" в страни от входа, ако някой реши да ги види - там са. Явно срещата се отлага по технически причини. Може да се съберем по празниците, поне тези мами, които няма да пътуват извът София.

Elwing, сега ще ти пиша на лични паролата. Hug

# 280
Привет и от мен!
Не знам как е при вас, но тук заваля доста силно.Лора днес изобщо не можах да я изведа. Ама за общата среща и без това се бяхме отписали заради пустите болести. Нашия батко Боби вече е по-добре, антибиотика действа, но още доста си кашля като спазми получава и мен ужасно много ме притеснява, че може и Лора да се зарази. Не мога да ги отделя напълно, просто е невъзможно. А Лора е с едни сополи... те си седят още от раждането де, но все се притеснявам защо не спират вече. Иначе и аз действам с аспиратор и с клечки за уши също махам сополките, но не ме притеснява това че са клечки. В началото Лора доста ревеше от този аспиратор, но вече свикна и ме оставя да и изловя сополките, може би усеща че после ще диша по-леко.
За вечерното спане, тя спи много добре и много спокойно, може би има значение и факта че спи до мен. Значи като я нахраня вечерта към 9 тя заспива и се буди към 11 -11.30 и пак яде. След това помрънква леко към 4-5, но не се буди, аз също просто я кърмя както е така заспала и сутринта до 9-9.30 не мърда. Спи като буба Laughing голям късмет изкарах с това спане. Докато баткото още продължава да ми се буди към 6.30- 7 няма събота, няма неделя.

# 281
  • София
Тони, благодаря!  Hug Ето ни и нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363812&pid=11807700 май на първата снимка е още на 1м, но я качих в албума за 2м  Crazy както виждате - не стои без лигавник човекът, въпреки че връща по-малко от батко си, ама предпочитам тях да сменям след ядене, а не да го преобличам  Blush

# 282
# 283
еиии не се справих да вмъкна снимка тука  Embarassed
направих много хубави бебешки снимки с фотошопа, имам стахотни рамки за бебешки снимки ако някой се интересува мога да му ги пратя - ето линк да видите http://www.album.bg/bili_bili/

а ако някой може да ми обясни как се вмъква снимка тука ще е супер

# 284
  Как сте мамчета?   Party
Времето се развали и заваля, жалко за провалената среща!

Elwing да седнала бях на Чистата молитва то и ти си го видяла на снимката, като влязохме в отделното помещение в  църкавата където се състоя молитвата имаше приготвен стол, и аз учудено попитах,  като отчето ме покани да седна.
За запушеното носле ние пръскаме  едно спрейче - Тетризал, по препоръка на доки на Марти, то е на основата на физиолгичен разтвор, ние веднъж имахме сополче и го изтеглихме с аспиратора, от тогава не съм забелязала, но много хърчиме, хриптим бих казала.
Само да видите какви сцени се разиграват   при впръскването на спрейчето хич не го долюбва, и вече усеща още щом доближим с него, почва да се дърпа, да върти глава, то са едни гримаси, мръщене, пискане още далееееч преди да сме го впърснали в нослето.
Тати пръска , а мама държи въртящата се лудо глава, тати вчера пръсна в очето, устата, обля личицето, голяма борба е, но няма как #Crazy
И ние плачем доста при къпане, мисля, че му е студено, брадичката му трепери понякога неудържимо, явно от студ... newsm78 като го потопим във водата да се плацика явно му харесва и млъква, но после отново надува гайдата.
Няколко дни пропускаме нощното хранене в 03:00 ч. и сме доволни, дано да го караме  все така, има и дни в които нарушаваме режима, е то не може пълна организация я Crossing Arms
Да ви питам - какъв масаж и гимнастика правите на бебоците, интересуваме по-подробно, ако можете и към линк по темата да ме насочите, ние нали не сме ходили при педи още заради прекараната инфекция и т.н. даже още нямаме и втория прием на ваксината против хепатит В, а минахме първи месец, по късно ще я сложим заради това, че Марти трябва да е напълно здрав, та правим един масаж показан ни от доки при първото посещение в къщи, но според мен вече е необходимо да се включат и други движение и прочие. newsm78
Лек ден и   love001

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 14:43 от dobro_nastroenie

Общи условия

Активация на акаунт