ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 896
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти. Гледам, гледам и не виждам #Silly

# 166
  • Бургас
Ами щом ни записаха днес, значи може. Не се сетих да питам конкретно от кога може. Но предполагам, че може за различните кухни и градове да е различно.

# 167
Ох, направо съм гроги след днешния маратон  Tired

Ходих и до бебешкия мол  Wink очаквах нещо повече , но не би  Peace Такаааааааааа, има поне 100 изложени колички, столчета за кола /но не всички марки/ , кошарки .... Аеля, има го и чикото. Оле и твойто Приори е там  Simple Smile Изложени са още креватчета, проходилки от почти всички марки. Дрехите са малко - скъпи, евтини, средни. Не останах очарована от избора, но взех две бодита. Обувки на КК, Чико и още някакви, както и сандалки, но като цяло избора е беден. Накефих се , че има всякакви играчки  Grinning Онзи ден в Пигиса се лутах като луда калинка за да харесам нещо на детето, а днес всичко исках да купя  Crazy Останах очарована и от асортимента шишета, лъжички, накрайници, биберони .... има всичкО. За сметка на това козметиката се изчерпва с пълната серия на Бюбхен, малко от Хип и Нивея. Пюрета има на Овко, Хип, Ганчев, Алете, Гербер, Семпер, Нестле, Сънвал и още някакви .... май всички видове има, както и кашите. Взех си непромокаеми лигавници с ръкави, не помня кой търсеше  Thinking Абе добре е магазина, ама е трябвало още кеш да вкарат  newsm78 за да остана очарована и все там да се връщам на пазар  hahaha

# 168
Шада, вярно е, че има всички марки, но много пюрета, които взимам на тези марки нямаше. Сливите ми на Гербер ги нямаше, прасковите ми на бебевита и други. Плазмон имат по една кутия от всички видове. Може би да съм била там преди зареждане знам ли? И сега ли така беше?

Абе все да ви споделя, как ми прави вчепатление рекламата на Мюзик Айдъл с майката дето докато си приспива детето, се разпява и то се буди. все си мисля, че е дело на човек, който не е имал малко дете.

Абе зле ли ще прозвучи ако ви кажа, че май ми е радостно, че няма да се връщам на работа. Тамън се бях замислила как ще даваме детето на ясли или на непознати хора да я гледат. Сега някак ми е по-спокойно. Ще сме бедни, но щастливи  Party

# 169
Гледахте ли новата реклама на Каменица??? Чакам някоя жена да измисли отговор на тая простотия. Нямало да пазарува в Мола, айде бе, айде да видим как ще стане тая Laughing

Шада, мерси за инфото. Това с играчките ми хареса, само заради тях ще го преслушам Crazy

Гледате ли Вип Брадър, много са луди тия, ей.

# 170
  • София
Дуци, в диетичните магазини има ръжени ядки, на вид са като овесените. Приготвянето им става бързо, мисля с тях да въвеждам ръжта Peace.

Какво друго щях да пиша newsm78?

# 171
Олето, вярно че Плазмон бяха по една кутия, подредени на около педя разстояние  Wink Сливи на Гербер нямаше, взех на Хип  Crazy Явно и пюретата им куцат. Макар , че аз не съм критерии в тази насока, защото купувам само това , което не мога да приготвя ... предимно плодове и пуешко от малките бурканчета на Сънвал  Peace

# 172
Малеее, значи не само моите родители са захранвали през празниците, а  Joy Като децата са - ти им викаш - това НЕ, те само чакат да се обърнеш и да ти направят напук  Crossing Arms ooooh! Crazy
Шада, мерси за инфото   bouquet Ще го преслушаме и ние непременно тоя магазин  smile3508
Оле, само така, хич не ми звучи зле даже. Всяко зло за добро Peace А тая дето пее на детето си за лека нощ, Пламен все я коментира като "тая ненормалница"  hahaha

# 173
Пламен все я коментира като "тая ненормалница"  hahaha

Joy Joy и моя прави същия коментар

# 174
Има ли някой подал молбата за удължаване на майчинството до 415 дни и вижда ли я в справката на НОИ за подадени документи?

# 175
Люба и Дуци, вие ме размислихте с този Ян Бибиян...А и пунктът им е тооооолкова близо до нас.
Гледах им менюто, вижда ми се ОК. Чудех се, може ли да си поръчаш първо и трето, да кажем? Или само основното ядене? Цената намалява ли се при това положение?
Аз няма да го записвам в близките месеци, ако реша, от есента ще е, но да питам...

# 176
И аз от есента мисля...
Жената в магазина каза, че е яла една седмица да ги тества, за да знае какво дава на детето си.

# 177
Джоли, аз подадох, но в сайта им не съм влизала. Но не съм сигурна, че работодателят я е изпратил

# 178
Има ли някой подал молбата за удължаване на майчинството до 415 дни и вижда ли я в справката на НОИ за подадени документи?

Подадох преди 2-3 седмици, вече трябва да е в НОИ  Confused обаче в справката на НОИ не излиза, освен това всички останали документи са изтрити ... оставен е само последния болничен /този преди 45-те дни/  Thinking И при теб ли е така???

# 179
  • Варна
Относно парабените на пазара не намерих нито един слънцезащитен без парабени. Като започнеш Чико, Клоран, А-дерма ... Не си спомням на прима виста други,  но нямааааааа. Поръчах от Еbay един стик на California Baby, пише, че нямат. Аптекарката пък ми каза, че дори и да не срещна в съдържанието парабени, има други консерванти, които са също толкова вредни.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт