Епилепсия-тема7

• 49 983
  • 644
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Гоце Делчев
Честит имен ден на всички именници и от мен бъдете живи и здрави .  ura Wine Glassвиртуална почепка от мен на всички ,че моят съпруг е Георги.

# 166
тази д-р Тинчева ,сега се сещам за нея,каза ,че не е необходимо да се правят метаболитни изследвания.аз мога ли да ги изискам или са страшно скъпи ,ако не са през касата

# 167
  • София
Честит имен ден на всички именници!
Аз преди малко ходейки се спънах в килима , залитнах, паднах и си разбих зверски главата в телевизора, точно от дясната страна, където ми е огнището. Cry Не съм получила пристъп (все още). По принцип трябва да ходя към 20 май да ми правят еег на 4ти км, но сега се чудя дали не е по-добре да отида още утре при положение, че е имало удар, при това толкова силен, че чак ми се доплака. Може би малко драматизирам, но не знам какво да правя. Какво бихте ме посъветвали? Вие водите ли децата си на еег след всеки по-силен удар?

# 168
Честит имен ден на всички именяци ,пожелавам им океан от любов и море от здраве. Hug
pepi1963 да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича.
Ето и от мен една виртуална почерпка за мое здраве...

http://images17.snimka.bg/002790937.jpg
http://images03.snimka.bg/000135786.jpg
http://images13.snimka.bg/002248177.jpg

Наздраве!!! cheers

# 169
Честит имен ден на всияки празнуващи ,с здраве да си носят името и нека всеки техен миг да бъде покровителстван от победоносеца-Свети Георги!
Много мерси за почерпката,всичко страшно много ми хареса даже оше се облизвам
хайде варненки пуснете ни някоя друга снимка от срещичката поне око да облажи

# 170
Теди доколкото разбрах от Сияна и Ванчето много хубаво са си прекарали.Живот и здраве с Сияна сме запланували август за 5 дена да отидем на бунгала,та ще мина да видя и другите ми дружки в Варна.

# 171
kevi_geri, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена! Почерпката е разкошна.

pepi1963, честит празник и на твоята половинка, да ти е жив и здрав и с много любов да те дарява.

Честит празник и на всички, които имат повод да празнуват днес. 

# 172
  • гр.Гоце Делчев
Вероника мила съжалявам,че си се ударила ,не е лошо да се обадиш ако имаш телефон на лекуващ лекар .Кеви Гери благодаря за пожеланието и за почерпката.Ти също бъди жива и здрава и ти желая много любов.

# 173
  • Варна
Честит имен ден на всички които имат и от мен. Да сте живи и здрави и всичко най най  ura Wine Glass.

renetageo може би ако е било необходимо лекарите са щели да назначат метаболитен скриниг. Можеш и сама да ги направиш тия изследвания най скъпото беше мисля около 200 лв, но трябва да знаеш точно какъв метаболитен скриниг да пуснеш, те са много не е 1-2. Но аз мисля че няма смисъл, щом лекарите не са го назначили все пак те знаят повече от мен, а аз не съм лекар.

Veronika*
аз също много съжалявам за случилото се, но да си призная, че и аз съм малко спъната  Peace

МИРО И ПОЛИ снимки трябва да пусне Ванчето, тя ги има на мен все още нищо не са ми пратили. Иначе си прекарахме чудесно.

emа-диди чакам те лятото.

# 174
А къде се е скрила,Ванчето?
Ванче ,чакаме Praynig

# 175
На всички които празневат - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ!
Имам един въпрос, сина ми ходи на плуване, подходящо ли е за него? Преди ходеше на спортна гимнастика, за известно време прекъсна и се каним от другата седмица отново да започне. Кои спортове са препоръчителни? Има ли забранени спортове за деца с епилепсия?
Аз още си чакам резултата?

# 176
  Честити именни дни и от нас!Да сте здрави и да си носите/носят с гордост имената ! bouquet

Хайде, мадами.Стискайте палци да можем утре най-после да си получим датите и часовете за ЯМР и ЕЕГ.Знам, че съм търпелива, но факта, че хората на които поверяваме "живота" на децата си се отнасят с безразличие, безличност и ...... пак ми стана тежко/тъжно...дано утре вече да се определят, дано тази година и нещо прекарана в безразличие/незаинтересованост от към лекарите си струва чакането  Praynig Praynig Praynig , искам най-после да се успокоя.Искам вече да си изкарам детето на вън, защото са му минали изследванията, искам да я пусна на ДГ, искам НАЙ–ВЕЧЕ  да знам какво й е! CryА ДАНО! Praynig Praynig

# 177
  • Варна
Ванче ,чакаме Praynig

Ванчето сигурно празнува някъде, все пак днес е такъв ден. Като има възможност ще ги качи. Не се безпокойте ще можете да ни видите и обсъдите.

# 178
Ванче ,чакаме Praynig

Ванчето сигурно празнува някъде, все пак днес е такъв ден. Като има възможност ще ги качи. Не се безпокойте ще можете да ни видите и обсъдите.
Да,  Heart Eyes празнува, ще се завърне утре по някое време! Grinning

# 179
 никики стискаме:fingerscrossed: fingerscrossed
сияна ,въпроса не е да ви обсъждаме,а поне  да ви се порадваме след като няма как да присъстваме

Общи условия

Активация на акаунт