Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 161
  • 557
  •   1
Отговори
# 255
аз като съм гръдна 98см и рамене 51см кой р-р от сахаринчето ще ми стане?

# 256
Току що пуснах поръчка с кода за сахаринчето и ще чакам!!!
Могат ли да се видят някъде реални снимки на това сакенце?
+

с какво ти се хвана кода при мен не иска

реални снимки няма мисля още, защото е нова офертата, но пак не съм много сигурна. Ето на мен с какво ми се хвана: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5487153& … ue&ksource=-1

опитах да си го сложа в кошницата но ми дава каката с въпросчетата

Защото го отваряш с моя линк.Опитай да си го отвориш от главната страница на Редута.Не е в секцията на Албанците, а на немалените

# 257
как рамене 51?!?! нещо си объркала мисля, няма начин да си толкова в раменете, не мога да си представя жена половин метър широка в раменете  Shocked!
иначе според гръдната мисля че 42/44 ще ти е добре, може и да ти е свободно, незнам конкретно това чудо с какви размери е, казвам ако евентуално е като тренчовете и предишния сахарин

# 258
незнам как се мерят аз ги премерих от ляв до десен  newsm62  опс 48 са

# 259
Момичета, някой намерил ли е снимка на подаръка който се получава с този код, май е нещо плажно, но какво ?
58076 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme,Anne Weyburn,taillissime,30% за linge de maison,literie,meuble,déco,AM.PM.,25% за електроуреди и при 4 артикула за поне 50? + чанта и парео/sac + paréo/

# 260
Извинявам се предварително за въпроса. Интересува ме понеже имам карта на Райфайзен банк и при пускането на поръчката ми искат 3 цифрен код ,който е отзад на картата. Но аз имам 2 кода отзад единият е 4цифрен и е в полето за подпис а другият е 3 цифрен непосредствено зад него. И сега незнам дали са 2 кода или се броят за един. Благодаря предварително!  bouquet

# 261
Извинявам се предварително за въпроса. Интересува ме понеже имам карта на Райфайзен банк и при пускането на поръчката ми искат 3 цифрен код ,който е отзад на картата. Но аз имам 2 кода отзад единият е 4цифрен и е в полето за подпис а другият е 3 цифрен непосредствено зад него. И сега незнам дали са 2 кода или се броят за един. Благодаря предварително!  bouquet
Един код е просто напиши последните 3 цифри (който са отделени като 2ри код )

# 262
въвеждаш трицифрения, който е след четирицифрения, отделени са с един интервал  на самата карта в полето за подпис, само трицифрения пишеш и става.

# 263
въвеждаш трицифрения, който е след четирицифрения, отделени са с един интервал  на самата карта в полето за подпис, само трицифрения пишеш и става.

много благодаря за бързият отговор   bouquet

# 264
Момичета може ли да ми кажете на кой номер отговаря мъж висок 168см. с гръдна обиколка 118см. талия 98см.Интересува ме за тениски, яке и панталонки тип шорти.
Може ли да ми кажете и за женски маратонки дали си отговарят нс номерата , нося 37-38, ако може някой да ми каже дали са хубави тези маратонки.
Благодаря ви предварително.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=2

# 265
Момичета може ли да ми кажете на кой номер отговаря мъж висок 168см. с гръдна обиколка 118см. талия 98см.Интересува ме за тениски, яке и панталонки тип шорти.
Може ли да ми кажете и за женски маратонки дали си отговарят нс номерата , нося 37-38, ако може някой да ми каже дали са хубави тези маратонки.
Благодаря ви предварително.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=2

казват ,че си отговарят но са за тесен крак
http://veni05.wordpress.com/category/chaussures-%D0%BE%D0%B1%D1% … %BE%D0%B0/page/6/

# 266
- Това е знака за колекция Пролет/лято 2009
С какъвто и артикул с този знак да си пробвате кода - хваща се  Peace
Намален,ненамален,мини или не.Изпробвах досега и се хваща с всичко ,което е с този знак,от тази колекция.
И сега тихо,че следва "конско"  hahaha Шегата настрана,но хайде вече наистина малко да редуцираме спама и да спрем да питаме по 100 пъти с кое се хваща БД.На всяка страница го има този въпрос - има и отговор.Просто трябва да пробвате.Накрая наистина ще ни резнат темата  Rolling Eyes Помним какво стана лятото като ни я изтриха дори само за 1 ден  Confused
В 1-ви пост всичко е обяснено просто идеално.Ако смятате,че е излишно като информация - в следващата тема изобщо да не ги включвам тези обяснения  Rolling Eyes
Както и всички въпроси свързани със самата поръчка - другата тема си е именно за това  Peace В последните няколко теми положението е наистина трагично  Tired

Иначе ето и още един код предполагам пак за този комплект за плаж като с код 58076 - снимка още няма
72044 - 40% + плажен комплект/чанта,парео и аксесоари  newsm78/
Set de plage : sac de plage, paréo & accessoires
+ няколко нови кода
60763 - още един за комплекта за коктейл 16 части
12939 - пак за същия,но дава и БД/с какъвто и да е артикул от П/Л 2009/
46957 - нов код за комплекта метален поднос с 4 чаши
70041 - 40% за prêt à porter,35% за le linge de maison,25% за maison,20% за електроуредите + БД
55638,55646 - 35% за колекция П/Л 2009 Taillissime без зелени,мини,червени цени,20% за всички останали артикули + БД при 3 артикула

И снимка на спалния комплект

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 01:31 от mamaB

# 267
72044 - 40% + плажен комплект /чанта,парео и аксесоари  newsm78/
Set de plage : sac de plage, paréo & accessoires
+ няколко нови кода

При мен се хваща но ми го дава налично след 3 седмици

мамаВ  newsm51

# 268

ar4ito
според мен може и 38/40 аз съм с гръдна 105 см и двата тренча,другото сахаринче и полареното сако са ми 42/44

# 269

Общи условия

Активация на акаунт