До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 3

• 188 069
  • 1 359
  •   2
Отговори
# 975
а имате ли някакви впечатления от ковачева
обръща ли някакво внимание ако си по зк или ще ме претупа
дава ли часове за близко време или чак да другия месец претрупана ли е с пациенти
хахаха, извинявай ама ти сериозно ли!?  newsm78 ковачева, я бягай надалече и не се занимавай с глупости, момиче!!!! Тази е за  #2gunfire а ти на преглед искаш да ходиш при нея! НЕДЕЙ, изписала съм доста по темата, да не се повтарям пак, но повярвай ми, не ти трябва тая  Peace
Аз също съм писала доста по темата за Ковачева, и моето мнение е далеч от нея. Незнам как е по ЗК, защото когато аз ходех приемаше само на частно, но тогава часове не даваше, отиваш и чакаш може да минеш за 20 мин., може да чакаш и часове. Никога не ме е преглеждала повече от 10-тина минути, никога не ми е мерила кръвното /което при мен се оказа проблема/, нито ми е искала да види кръвните ми изследвания. Мога още много да напиша за нея ...

# 976
а имате ли някакви впечатления от ковачева
обръща ли някакво внимание ако си по зк или ще ме претупа
дава ли часове за близко време или чак да другия месец претрупана ли е с пациенти
хахаха, извинявай ама ти сериозно ли!?  newsm78 ковачева, я бягай надалече и не се занимавай с глупости, момиче!!!! Тази е за  #2gunfire а ти на преглед искаш да ходиш при нея! НЕДЕЙ, изписала съм доста по темата, да не се повтарям пак, но повярвай ми, не ти трябва тая  Peace
Аз също съм писала доста по темата за Ковачева, и моето мнение е далеч от нея. Незнам как е по ЗК, защото когато аз ходех приемаше само на частно, но тогава часове не даваше, отиваш и чакаш може да минеш за 20 мин., може да чакаш и часове. Никога не ме е преглеждала повече от 10-тина минути, никога не ми е мерила кръвното /което при мен се оказа проблема/, нито ми е искала да види кръвните ми изследвания. Мога още много да напиша за нея ...
подкрепям отрицателното мнение Peace

# 977
  • Бургас
Момичета, искам да питам тези, които ходят при Гамишев намират ли го винаги, когато им потрябва.Аз от два-три дена му звъня и не мога да се свържа.Първо му беше изключен телефона, после не вдигаше.Ходих един път при него и много ми хареса, но ми се струва малко несериозно това, че не можеш да го откриеш.Ако ми трябваше за нещо спешно  Rolling Eyes Предния път като ходих пак с голям зор го открих да си запиша час.

# 978
  • Burgas, Bulgaria
ооо забрави за лесно намиране и подобни неща.Тава с телефона е постоянно-не вдига  просто защото е адски зает.......
ли4но аз не бих се записала при него,,,,,много е зает ......а и има нещо което ме потресе,изказване негово.......

# 979
ооо забрави за лесно намиране и подобни неща.Тава с телефона е постоянно-не вдига  просто защото е адски зает.......
ли4но аз не бих се записала при него,,,,,много е зает ......а и има нещо което ме потресе,изказване негово.......
Сподели го

# 980
 Гамишев следеше на моя приятелка бременността. При неин директен въпрос дали да разчита на него след като той почти никога не вдига телефона и' беше отговорил "Вдигам го винаги когато са ми свободни ръцете"  Rolling Eyes

# 981
  • Burgas, Bulgaria
ами според мен е не професионално да кажеш на бременна,4е цигарите видиш ли пре4ат само за ка4ването на грам4ета на бебето .......и едва ли не да разрешаваш да пуши,4е дори и да и предлагаш цигара в кабинета щото Ти пушиш............
оооооф пак се ядосах

# 982
Гамишев е изнудвал за пари моя позната,заключени в докторската стая,докато е била с контракции,малко преди да роди и не я е пуснал да излезе докато не са се споразумяли за сумата #Cussing outТова не е човек,да не говорим за лекар,клел се да помага на хората...

# 983
  • у нас
Гамишев е изнудвал за пари моя позната,заключени в докторската стая,докато е била с контракции,малко преди да роди и не я е пуснал да излезе докато не са се споразумяли за сумата #Cussing outТова не е човек,да не говорим за лекар,клел се да помага на хората...

не мога да повярвам.  Shocked

# 984

и аз това не мога да го повярвам

# 985

Аз също !Да не сте сбъркали името на  доктора нещо newsm78?

# 986

И това не е цялата история,но не ми се разказва,че чак не е за вярване с каква небрежност се е отнесъл #Cussing out

И не,не съм се объркала-за др.Гамишев става дума.

# 987
Привет мами
...подхванали сте точно темата, за която влизам да питам.
Благодарение на вас си открих това лято "моята" фризьорка в Бургас /Оля/, срещнах се и с две други от вас- Радина и Роси.
..сега си търся гинеколог
Прибирам се за три-четири дни в България, и както си му е редът ще се посетят фризьор, козметик, ...но този път искам да посетя гинеколог, естественно на частно, но търся да е наистина специалист и с добра апаратура /не от балканската война/, без значение колко ще струва прегледа. Търся професионално мнение и консултация.
 ще съм благодарна на всякакви бързи отговори, защото пристигам тази събота и то само за 3-4 дни престой.

# 988
  • Бургас
Много ви благодаря момичета, значи отпада.   bouquet

# 989
  • Burgas
Ами то Бургас май няма лекар който да не иска пари,всички са корумпирани,май единствено за Георгиев не съм чувала да с искал пари,за съжаление и той вече не е в окръжна.Така като си мисля май ще ходя в Сливен да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт