Съпруги на военнослужещи

• 54 439
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
vankonasi,наш много добър приятел беше с първият и третият контингент.

# 391
Дано момчетата се оправят  Praynig
Аз бях с първичт контингент.
mama na niki кой е този ваш приятел , аз може и да го познавам ако искаш може да ми пишеш на лични
AIR доколкото разбрах тази заповед е само устна, та се чудя  newsm78  няма ли да е добре да си чукна една срещичка с него

# 392
vankonasi това за местенето е гадно,не си единствената на която и е мъчно (и на мен ми е мъчно за Карлово), имаше нещо за безработните съпруги при преместване ,полагаше се някаква минимална заплата за определен срок от време ,не се сещам точно колко е.

# 393
Наистина,най-добре питай в нои.Там трябва да ти дадат отговор на въпроса за мин.заплата.Все пак е някаква помощ.
Но незнам,дали спънка е че трябва да има граждански брак.Защото тези,който са на мисия жените им имаха право да получават мин.работна заплата.Но при сключен граждански брак.Тези,който нямаха брак нямат право на тези помощи.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 12:06 от mama na niki

# 394
  • софия
вчера си говорихме у дома, че може би ще продадат военните бази, и се чува за някакви 300 лв на дават на човек за годината. Close

# 395
и се чува за някакви 300 лв на дават на човек за годината. Close
Кой да ги дава и за какво да ги дава  newsm78

# 396
  • софия
като се продадат военните бази, няма да може да се почива на тези ниски цени естествено.
Чрез тези 300 лв ще се компенсира един вид военният...
Дано да е само слух...

# 397
 Сигурна съм, че ще има много желаещи да си взимат паричките, а не да ходят по базите....К`вото стане, аман вече- то не бяха съкращения, не бяха липсващи командировъчни и квартирни...... ooooh!

# 398
[http://media.snimka.bg/2391/011037571.jpg]

# 399
Момичета, искам да ви помоля, ако имате време и ви се занимава да подкрепите бебето ми в два конкурса.
http://hotcompetitions.com/contest/media/id/5001
http://hotcompetitions.com/contest/media/id/5000
Като се регистрирате в сайта и гласувате със звездичките над снимката е безплатно.
Благодаря ви предварително.  Hug

# 400
Здравейте, за местенето от едно поделение в друго искам да ви кажа ( от първа ръка знам)  , че има такава забрана , но тя важи и за жени , и за мъже , и е до второ нареждане. Има някакви изключения , при които може да стане преместване , но и аз незнам точно какви са те. Така че от питане глава не боли, питайте , може да се намери вратичка някаква ...... надявам се.......
УСПЕХ  !  Hug

# 401
Като се говори за закриване на базите,февруари ще има ли карти?

# 402
  • софия
Е, не знам. Това е все пак слух, а не инфо от първа ръка. Тогава ли излизат картите?
Дано да си остане само клюка... Wink

# 403
 За преместването знам, че става като те командироват в друго поделение- при моя мъж има трима така- от Бургас, командировани тук, а иначе са си ловчалии.

# 404
Няма, невъзможни неща в България.Но всичко опира до пари и връзки за съжеление.  Close

Общи условия

Активация на акаунт