Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 958
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
уф, много сладникав край тая пиеса, чак горчи

# 496
Е , да ама сега кака гледа Аня отново е злобно и в очакване ще е или не тя победителката?

# 497
Айде сега и двете да се приберат в къщата и купонът ще е пълен  ooooh!

# 498
  • Пловдив
ааааааааааааа, нееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

# 499
Не знам кой к'во помага , но единсвено  резултата от вота яко ме съмнява , че нещата са естесвени . Все повече мисля ,че нещата са  малко или много нагласени . ТОЛКОВА много хора , са против Аня, от де ги извади тия 50,7 % БЕ ?! Ебаси...

И двете май ще останат  Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 500
Отиват за каузата,да. Heart Eyes

# 501
  • България Сливен
Съжалявам за подведените от Вас да гласуват и поздравления за тези ,които са устояли на измамата и не са гласували! Но нали е Възкресение Христово можем да си кажем: Аня Возкресе! Воистина Возкресе!

# 502
Хаха, какъв е варианта))
Варианта е, да си слушат в слушалките режисьора и да правят квото им каже, за да си вземат хонорарите.

# 503
Aaaa, да ме извинява бай брадър. Сега трябва да върне и двете в къщата за минимум седмица, да видим наистина ли им се отвориха сакралите.
Аз съм за. Накрая Ивайло ще си тръгне с Ивайла. Mr. Green

# 504
  • София
И двете обратно вътре + Диана Любенова

# 505
Не знаят как да действат......хахахахахах......

Язък за чакането, язък за червилото, дето го сложих, язък за леопарда, язък, язък......

Никаква интрига, никаква енергия - козунака ми не втаса......

Лично мнение - Ивайло провали войната на ВБ, за която сигурно са потривали ръце......

Пуснем ли ги вътре ще се о...ме - Ивайло......

Яд ме е най-много за това,че нямаше тази вечер концерти.......Ех...щеше да е по-яко.....

# 506
Дано не ги върнат,не е честно спрямо хората които са гласували,според мен и Ивайла ще е  Sick ако след всичко казано за нея каже 'о'к ,забравяме,връщаме се' ooooh!

# 507
Aaaa, да ме извинява бай брадър. Сега трябва да върне и двете в къщата за минимум седмица, да видим наистина ли им се отвориха сакралите.
Аз съм за. Накрая Ивайло ще си тръгне с Ивайла. Mr. Green

хихихих Whistling

# 508
  • На тиха улица
Браво на майката на Вили Марковска.
И пак ви казвам, че Аня ще си отиде. Sunglasses

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked сценарии е знаех си

Грам достойнство да има, трябва да си отиде. Дано Praynig

ох, боже, колко е лукава тази жена.

# 509
 ooooh! ooooh! ooooh!
Ама как се вързахме  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт