Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 894
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 600
Само аз ли съм толкова наивна и смятам ,че поне 80% си беше реалистично и само финала беше предизвестен
Аз и Люба я слушам, която си е винаги критик... каза че за нея не било сцена... Аз си мисля, че просто и мъж й на Аня като й каза че се излага и като видя че Ива не е говорила чак такива лоши приказки...

Де да знам спирам да го мисля..

# 601
люба ги насра пак......

# 602
  • София

Не съм, ама Унилсон ми каза, че тая вечер голям смях ще падне.
Сега ще станем свидетели на една голяяяяяма лИбоФ между Аня и Ива. За което Аня ще получи театрална награда.
Представям си физиономиите на съкватирантИтИ като се върнат двечките.
Айде на бас, че ще са си хванали ръчичките като влизат.
 Joy Joy Joy
И ми е много странно как ще влезнат и как ще обяснят  как до сега се плюха, а сега се обичат. ooooh!

# 603
 Joy Joy Joy
и заживели щастливо
 Joy Joy Joy

# 604
фолк опера  hahaha

# 605
Ей това е ... Уж един да се връща... те трима...  Joy
Отивам да седна на дивана че от тук нищо се не вижда...  Mr. Green

# 606
Ама тоя Ивайло много любвеобилен. Само за тази вечер искаше да се жени първо за Божидара, после искаше да си ходи с Ивайла, сега ще се жени за Люба. Сладур. Викате, случила е Аня на мъж?

# 607
Ивайла и Ивайло  Crazy Crazy хубава двойка ще са Whistling

# 608
Ивайла ми се струва ,че не е способна до го изиграе това ?Как мислите?

# 609
  • Плевен
А бе тая аня добре ли е? един път щеше сама да излиза, сега и зрителите я изгониха, ама тя не, та не, вкъщата ще съм  ooooh!
Да й датат нотариалния акт да си живее там

# 610
Ама тоя Ивайло много любвеобилен. Само за тази вечер искаше да се жени първо за Божидара, после искаше да си ходи с Ивайла, сега ще се жени за Люба. Сладур. Викате, случила е Аня на мъж?
Да бе и аз това си помислих, докато не каза , че Мария е пич заради псувните към Саша...  Crazy

# 611
                         Чувствам се много излъгана - гласувала съм да излезе Аня, редно е да излезе. Или да ми върнат парите. Съвсем сериозна съм  Crossing Arms!

# 612
ЕЕе Кулезич е върха,напълни ми душата,особено с това с балоните дето чакала да паднат при сцената със сдобряването Joy Joy

# 613

ама хич не е лош Flutter Whistling Whistling визуално

# 614
Ивайла и Ивайло  Crazy Crazy хубава двойка ще са Whistling

пак ще е по-добре отколкото с Кошлуков

Общи условия

Активация на акаунт