Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 808
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 660
                      Абе никой не ме е карал да гласувам, но като са казали, че ако гласувам, ще стане това и това, не могат да вземат парите и да се отметнат.
Аз викам, на следващите им публични изяви, да ходим да ги замеряме с домати. От мен доматите.

КАМ,извади ми очите, жено.
Ни Ивайла е простила, ни Аня се е разкаяла. Вервай ми. Нали знаеш, че аз винаги съм права. Mr. Green

# 661
Очаквам Кулезич да напише хубава статийка в Уикенд-дано де,има такъв богат материал  Laughing
Много ме кефи Peace
Аз от нея м/удр. очаквам само положителни оценки за това развитие. Просто ще оплюе зрителите, че им трябав зрелище да гласуват....

# 662
  • Варна
По принцип няма да ви казвам какви са резултатите, но принципно за мен 52 процента  Joy
Овца
да и на мен това ми направи впечатление. Беше тъпо, ама аз ви казвам, че не са се заобичали така, както го представят.

грозно беше на фона на цялото това 'сдобряване'. трябваше да остави Аня да каже резултатите, ако прецени че трябва. веднага бърза да се похвали с победата.  Sick

# 663
  • Пловдив
Аз пък си мислех, че ще се заобичат след финала... пък то чудото пред очите ни станало  Crazy

# 664
Мен пък Ивайла ми падна в очите.

Абе хорааааааааааааааа, в този формат ББ или ВБ, що си мисля, че не съквартирантчитчи, ами ние, СмС -счиците сме най големите мишки?

Ние сме извадката, и други се възползват от нея.

Защо ли не скиваме по далеч от носните си кухини........?

Защо ли....!?!?!?!?

Кефиш!

# 665
А къде се загуби Диана Любенова?

# 666
Цитат
К-А-М по-спокойно мила, не се връзвай толкова.

Връзвам се миличка, връзвам се....и може би , това е последната вечер, в която пиша по тази тема.

Искам да изкрещя Laughing

# 667
Аз много се вълнувах, какво... исках да видя какво ще стане. Не съм давала пари, не смятам, че ББ прави "моята" благотворителност. Гледам го като все друг ББ, без да пращам смс и не се чувствам виновна за това. Благотворителността си я правя по друг начин и тя невинаги е свързана със събиране на пари, толкова много, грешни пари, за които никой, извинете Н И К О Й, не знае как ще бъдат оползотворени.

# 668
Иво като излиза да не забрави да остави един кашон тоблерони, че утре пак ще трябва да гласуваме  Wink

ама не само...
хормона на щастието й трябва на Аня
да си хрупа шоколада и да е бяла и добра
 Joy Joy
В този ред на мисли .. много ужасно го джвакаше/точната дума използвам, защото това си е джвакане/ .

като невиждала  Joy Joy Joy

Кам---тъпи сме зарад това
еколог си
огледай се прекрасна страна,боклучарник я превърнахме за 10 години
е това е

# 669
  • Tам през Атлантическия океан
Пу само в Бг възрастта се възприема като порок  ooooh!  ко се разделиха  на по-младите , по-старите  Crazy

Най-накрая свърши тази пародия на шоУ  Peace

# 670
Aууу, за Аня знаех и очаквах, ама Ивайла ме изненада с неадекватното си държание. Така си е повярвала, така държи да е най, че чак се уля. Като някаква кокошка квичи и не млъква.

# 671
  • София
Това че Иваела каза процентите е абсолютно права не после да има интриги под завивките така всички знаят и точка.

# 672
Стига бе, Аня какво обяснява - 80 процента за мен, 20 за нея  Shocked

# 673
  • софия
Аня май си тръгва. Shocked

# 674
  • някъде там
Аня ще излиза  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт