Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 442
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 795
Ейййййййййй, много много съм доволна.
Аня е аут. Не знам какво са се захапали пак за процентите. Радвам се че Аня я няма. И след 2 дни в къщата ще е спокойно вече.
Ивайла да се кротва обаче, че ще я бия. Naughty

# 796
баси и тъпотията Mr. Green

# 797
  • Tам през Атлантическия океан
Ивайла не спря с процентите и да Разказва какво било станало пфууу.
..нали  Sick догадява вече

И на Аня не и правеше чест държанието и но незнам защо другите не виждат провокатора в лицето на Ивайла и нейните "лакеи"  Rolling Eyes

Малко пошло ми се видя писмото от майката на Ивайла и  дарените 5 000 лв накрая .....ще ме прощавата ама много не искренно го почуствах т.е. даването и не бе от сърце.Мое мнение  Wink

# 798
Евала бе! Тоя мъж няма ли начин да се раздели на парченца да има за всяка жена по един такъв МЪЖ!!! Grinning
На мене не ми требе, аз си имам такъв  Mr. Green
Да се коригирам - на всеки тъп женски полов орган като Аня и Ивайла Laughing
Ние с теб си имаме такива! Heart Eyes Hug
Heart Eyes Hug

Последно Аня и Ивайла врагове ли са, или приятели  newsm78

# 799
# 800
  • На тиха улица
Има ли Подмокрениии??  Whistling

Embarassed има та.....  Embarassed
Не знам,ама тая АНЯ толкова долно постъпи,че се прави на съжаляваща се  Banghead,па тая ИВАЙЛА много набляга на тия % и тя е тъпа,а 3 смс пратих за нея - ще се метна

Ти за три ще се метнеш, а аз за мойта двайсетина направо цианкалий да пия. Пфу. Sick

# 801
Еми стига и вие, казали процентите, ми те всички около тях- колко та колко, колко та колко.

Ивайло е супер пич.Каза й накрая на Пипи- само една дума и няма да дойде да те защити никой освен баща ти. Naughty

Аня пък- Ще дам пресконференция. Joy Joy Joy

# 802
  • София
Вие пък какво му се радвате на този Ивайло? Думите му бяха красноречиви не само за Аня и Ивайла, но и за отношението му към жените изобщо.

# 803
  • Пловдив
Сега ще видите Петя - ще се чатнете колко много е играла и тя и как всъщност си е голям човек...

# 804
Цялата работа май е била заради процентите....Не бе честно Ивайла да акцентира на тях.....Нали нямаха значение.....За мен и Ивайла трябва да излезе. Дребнава е! Авче, нищо лично! Hug

За мен Аня и Ивайла продължават да са врагове. Мира е на уж.....

# 805
Според мен Аня се извини ,защото мислише ,че процентите са в нейна полза .Лицемерие ,отново .

# 806
  • София
Евала бе! Тоя мъж няма ли начин да се раздели на парченца да има за всяка жена по един такъв МЪЖ!!! Grinning
На мене не ми требе, аз си имам такъв  Mr. Green
Да се коригирам - на всеки тъп женски полов орган като Аня и Ивайла Laughing
Ние с теб си имаме такива! Heart Eyes Hug
Heart Eyes Hug

Последно Аня и Ивайла врагове ли са, или приятели  newsm78

А Катето Евро и Венета Райкова приятелки или врагове са?

# 807
  • Плевен
Само едно ще ви кажа - жената се познава по мъжа!

# 808
Да ти кажа, аз предпочитам такъв човек да ми е приятел, но не и мъж. Laughing
Глей ся Бианко, никоя жена няма да върне такъв мъж. Хем убав, хем пич! Къвто ще да ми е, няма да откажа да имам такъв човек в обкръжението си.
Иначе и моят мъж е ултра търпелив с моите номера и никога не ми прави забележка, но ако стигна до подобна тъпня, ще ме сдърпа точно като Ивайло, само че по-бързо от него.

Ей, целия български народ е в тази тема... Десет реда потребители с имената си + 108 Скрит/и и 63 Гости преглежда(т) тази тема. Laughing ooooh!

# 809
Ми аз също бих казала процентите, ако съм на мястото на Ивайла)))
Малко злорадство .. човещина.  Laughing Да не говорим, че реалния резултат сигурно е 80/20 ....

Общи условия

Активация на акаунт