Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 458
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 960
  • Плевен
Сашо Диков обаче не се включи  Thinking

КамитУ ще я има ли  newsm78

Момичета, аз се оттеглям безславно, много емоции, много смях тази вечер, благодаря ви  Hug.
Спокойна вечер и лека нощ.

Ми той сигурно щеше да искара Аня, ама Иво му свърши работата.

# 961
  • София-Лагера
Тошко е взел над 100 000 лв.
Отивам да си махам венците от подписа.

# 962
Искам да видя скандала преди Аня да излезе  Praynig  #Crazy #Crazy

# 963
И Пипи я разбирам, и Ивайла.Още са афектирани. Нормално е в момента това да е темата и т.н. Смятам че тази вечер ще е последната такава, и от утре всичко ще е нормално.

А Диков нали щеше да си взима Пипи.

# 964
  • Плевен
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Абе мадами, много ми е чуно на колко ли години мислите , че съм???

Ивайла пак има повече от нея - семейстото и приятелите й не се срамуват от нея, хората не й се смеят, че е изкукуригала истеричка, която остарява смешно  Hug не е малко.

Въздържам се от такива оценки, и кое е смешното на 50 годишните и тяхното остаряване. За мен човек на 50 не е стар  Peace Ти от приятелите на Ивайла ли си та не се срамуваш от нея  newsm78
Красивите жени остаряват по-грозно ,защото са по-забелязвани .

# 965
Joy Joy Hug

А Диков нали щеше да си взима Ивайла.
Кво ти става мари!? Shocked Ти от тез репортажи се преумори Joy Joy Отивай да се наспиш!
 Hug Heart Eyes

# 966
Утиам да се къпя с Ники Кънчев, че трябва да си обръщам внимание на хубавия мъж Wink и да работя за благото на народа утре.
Много ми е хубаво с повечето от вас щото се забавлявам искрено! Hug Heart Eyes  bouquet
На другите, м.....а ви! Mr. Green

Бижу Hug

Hug Hug Hug Hug

Лека!

Дано утре вечер бъде по-интересно с продуцентите......

# 967
А Диков нали щеше да си взима Ивайла.
Петя искаш да кажеш.

# 968
Лека и от мен..
В някоя от темите ги имаше хонорарите .

# 969
  • София
Тошко е взел над 100 000 лв.

Какъв е източника на тази информация?

# 970
Ох, моля ви кажете как излезна Аня, че няма да спя от любопитство. Мъжът й ли й предложи или тя сама поиска?

# 971
Искам да видя скандала преди Аня да излезе  Praynig  #Crazy #Crazy
Rolling Eyes Shocked

# 972
Ох, моля ви кажете как излезна Аня, че няма да спя от любопитство. Мъжът й ли й предложи или тя сама поиска?
Не и предложил направо я изкарал .

# 973
  • София
 ooooh! ooooh!

Ама и тук е една голяма излагация - стегнете се дами и господа - нека обсъждами ББ, а не да изпадаме в оценки на жените, мъжете, семействата и т.н като цяло.

Ние тук в този форум сме най-добрите, най-умните, най-гонините, най-красивите и точка по въпроса, ни Аня, ни Ивайла могат да ни стъпят и на малкото пръстче!!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
(А сега да се взема в ръце да махна последните излишни кг и да разгледам цените на пазара за силикон.)

# 974

скараха се по време на рекламите
не сме видели и ние
Ники и Ивайло така казаха
ивайло я е изкарал
нещо пак започнали да спорят с ивайла за коя какво казала

Общи условия

Активация на акаунт