Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 371
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 410
Ами смрад и отрова си е!!! Доказа го!!! Peace
ако кажат това за детето ти, ти какво би написала? Майка ми би я набила тази най- буквално.

# 1 411
Сега, каквото и да си говорим, майка й не я защити достойно. Не става дума да използва кой знае какъв речник и език, но да заяви позиция и да я защити с факти. А нейното си беше чисто "надвикване" с Аня по махленски. Тя по този начин не казва "Ивайла е права", а "Вижте, Аня е по-черна". Laughing

# 1 412
Много добре си го беше казала всичко жената в писмото - най-вече като майка, защитаваща детето си.
Друг е въпросът как беше прочетено.

# 1 413
Защо пък въобще трябва да има нападки, пък било то и структурирани? Защо защитата трябва задължително да бъде нападение? Ако обясняваш какъв благороден човек си, как си склонен да дариш и последния си лев, трябва ли да вкарваш и такива недомислици в защита на своята благородност?

# 1 414
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.

# 1 415
  • Пловдив
Някой да разкаже историята на Бакалови или да даде линк,че ми стана интересно Popcorn

# 1 416
Ето ти историята:
http://www.bulpress.net/article/4457
Не знам доколко може да се вярва на 100%, но има доза истина.
 Вади си изводи за фамилията сама.

# 1 417
Ето:
Д-р Божидар Бакалов, баща на двете най-известни bg-близначки – “Мис България 2001” Ивайла Бакалова и сестра й – дизайнерката Божидара, предостави шокиращи разкрития около житието-битието на двете си деца и бившата си съпруга. Двете момичета били плод на връзката на майка им Божидарка Николова с двайсетина години по-младия д-р Бакалов, но… по време на брака й с друг мъж - Митко Генчев, докер на варненското пристанище.
Без знанието на хирурга, Божидарка родила двете деца и едва след време му съобщила новината, че е станал баща на близначки. След като междувременно се развела, тя споделила с хирурга намерението си да даде за осиновяване поотделно двете момиченца. Цената на Божидарка, според д-р Бакалов, била 2000 лева, а на Ивайла, която първоначално носела името Людмилка - едва 500. Докторът преименувал двете деца и от Божидарка и Людмилка Миткови Генчеви, те станали Божидара Божидарова Бакалова и Ивайла Божидарова Бакалова.

# 1 418
  • София
Не мога да мам адреса, излиза като спам. Търси това заглавие с търсачката:Д-р Божидар Бакалов: Майката на Ивайла и Божидара Бакалови искаше да ги продаде!

# 1 419
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.
Виж сега, Каратоньов ми е симпатичен и чаровен. Наистина е тънък психолог и избра добра стратегия вчера.
 Но в моето семейство такова поведение се определя като предателство. Едно е лично очи в очи да ми каже - ти грешиш и тн, друго е когато някой друг те плюе, той/тя(мъжът/майката) да придаква. Ако моят мъж се държи така, бих била ужасно ужаасно огорчена и бих се замислила доколко ме обича, а майка ми просто не мога да си я представя в подобна роля. Фината дипломатичност не й е присъща. Майка ми би застанала срещу целия свят за да ме защити.

# 1 420

Ти присъстваше ли на тия въргалянки, та си толкова категорична?
На нивото на Аня падаш с тези си твърдения.Незнам не се ли усещаш  ooooh!

# 1 421
И за мен такова поведение като поведението на съпруга на Пенчева,  е предателство. След като избираш да бъдеш с един човек, неетично, нелюбовно и нехуманно е, да застанеш срещу него в момент, в който той е най-уязвим и объркан. Стореното вчера, ако Аня е с толкова лабилна психика, каквато показа в къщата, би могло да я срине. Това е публично признание от спътника й за нейната незвездност. А тя повечето от съзнателния си живот, е живеела с представата, че тъкмо тази звездност, е неоспорима. И че е и заслужена. И оттам всъщност тръгна и конфликта й с Ивайла, тя не можеше да разбере как така нахално някой ще влезе в недостижимото й лично пространство, с толкова непосредственост.

# 1 422
  • София
Много гнусно!  Sick

# 1 423
Aми не съм присътвала, но знам със сигурност и не само аз, защото  е обществена тайна, че близначките кибичеха само с папардаци по клубовете. Не вярвам да са си говорили за времето, нали.
Знаеш ли аз нямам нищо протим ку--вите, но готините. Тези, които не се изкарват за светици после, а си признават, че са били лоши момичета и даже се забавляват от това. Да се правиш на по-бяла от ангелите при положение, че всички те знаят що за комерсиално създание е грозно. И майка и снощи като се сравни със самотните майки много ме издразни. Бе мълчи си там на тая тема като не те питат. Не се прави на майка-героиня и напатила жена

# 1 424
Много гнусно!  Sick

Ама вярно. Гнусното е, че с такива Вип персони се занимаваме.

Общи условия

Активация на акаунт