Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 988
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 325
"не се живее така" - аман, това Пипи, няма ли поне малко фантазия да измисли нещо ново.

Ама и Мария е долна интригантка.

# 2 326
Да, а в какъв филм са влезли  ooooh!. Бой , киселина..... козове. Е какво като  е била на третата минута в болницата Ивайла ?

# 2 327
  • Перник
Лелеееееееееееее ooooh! ама то егати и кокошарника станало Thinking

# 2 328
  • Варна
Е какво като  е била на третата минута в болницата Ивайла ?
И аз не разбрах какъв точно е проблема, че Ивайла е била там  Shocked какво толкова е станало, аз ли нещо не съм в час.  Rolling Eyes

# 2 329
аз... такова... пак да са примоля... отде да зърна участието на Део снощи... дайте линкче, плийййз...  Hug
http://vbox7.com/play:5755900e

# 2 330
  • in the back seat of my car
ooooh! Пипчето с киселина щели да го заливат.... боже, боже в какъв филм са тея.  ooooh!
Peace
 и не е само параноя, център на внимание, всичко около Пипи и мама ааа Close се върти
и Мария ме дразни сега пък сестри...

# 2 331
Ники Кънчев снощи говореше, че им трябва нова интрига - явно са я измислили вече  Peace

# 2 332
Ха добър вечер, ние с моето извънземно сме си обули домашни терлъчки и сме в очакване за днешния уникално емоционален лайф, с леко селски привкус. Хем ще готвим, хем ще зяпаме, но и ще се включваме при вас, за да ни е съвсем споделена тази сеирджийска емоция.
Хм, извънземното те е подвело май. Тази вечер няма лайф  Mr. Green

стига бе, а какво чакаме и от колко часа? дейли ли к'во му казват....

# 2 333
Мария в случая каза много истини, дано Ивайла ги приеме като съвет, а не да се обижда

# 2 334
  • Варна
Ха добър вечер, ние с моето извънземно сме си обули домашни терлъчки и сме в очакване за днешния уникално емоционален лайф, с леко селски привкус. Хем ще готвим, хем ще зяпаме, но и ще се включваме при вас, за да ни е съвсем споделена тази сеирджийска емоция.
Хм, извънземното те е подвело май. Тази вечер няма лайф  Mr. Green

стига бе, а какво чакаме и от колко часа? дейли ли к'во му казват....
Да, тази вечер е дейли епизода. Лайфовете са в понеделник, сряда и четвъртък  Laughing

# 2 335
Да, а в какъв филм са влезли  ooooh!. Бой , киселина..... козове. Е какво като  е била на третата минута в болницата Ивайла ?
Ей тва ПипитУ вече не се трае ooooh!

# 2 336
  • София
Въобще не е наред момичето. сега пак сълзи. И аз не мога да разбера... киселина  ooooh! А и аз не мога да разбера какво лошо има в това, че Ивайла е била в Пирогов.  ooooh!

# 2 337
  • София
Майка ми, майка ми, косъм от главата й!  ooooh!

# 2 338
Майка ми, майка ми, косъм от главата й!  ooooh!
мама,мама,мама,бреееййй само ТО има майка Shockedаман вече Sick

# 2 339
за съжаление там, откъдето гледам тази вечер дават черен екран, така че само ще чета)
моля, по подробно, че не хващам...

а, и когатъо най малко очаквах, друг пират се намеси, бог да го благослови.

Влизам в играта:)

Общи условия

Активация на акаунт