Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 24 962
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
ЯНЧЕ Heart Eyes,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И УСПЕХИ!
СПОКОЙСТВИЕ НА РАБОТАТА И УЮТ У ДОМА!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

# 196
  • Русе
Черепахче, Честит Рожден Ден!

Желая ти всичкото щастие на света, да си много здрава и обичана (най-вече Симончето да ти е здрава засега), и никакви тревоги повече! Hug

Ей, само ви е объркала нещата тая докторица с това АБ! Close Щом аз(дет' съм никаква и на майната си) бях сигурна, че е начало на варицела, тази съвсем от Марс пада - само е забавила избиването на пъпките и съответно оздравяването.  #2gunfire. Майната му, ще мине и ще замине. Peace
Мен още ме е яд, че Диди 2 пъти я прескочи (включително и батко й докато беше с шарка), за което джипито беше супер изненадана. Сега се притеснявам, че ще ми цъфне като тръгне на ДГ другия месец(там в момента имат карантини) и ще ни обърка плановете за морето... Rolling Eyes

# 197
  • София
Янче, Честит рожден ден!!!
Бъди здрава, щастлива и обичана!
newsm67

Ти направо ме отчая от живота като гледам колко време трябваше да мине да се изшари Симонка. TiredМоже да и се размине на Сонята де, но все пак се подготвям психически. На нея вчера и е първия ден в контакт с болно дете, та ще има да почакаме.

# 198
МИЛА ЯНЧЕ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

За варицелата и Кало го подмина втора година ... миналата година имаха в яслата едно детенце болно, тази бяха две, но на Кало му се размина и двете години, поне засега де ...

# 199
Честит празник мила Янче!
Бъди обичана, желана и ценена майка и съпруга  и ЖЕНА  bouquet

# 200
Много благодаря! Много сте ми скъпи Hug

# 201
  • Варна
Честит рожден ден, Янче  Hug

Аз пак съм у шок. Пуснах си излседвания и лаборантката се завайка зашо са ми толкова ниски левкоцитите. Иначе не бяха готови още и не съм ги видяла (то не че разбирам нещо), сега пак ще си мисля, че умиргам Joy
Стискайте палци за понеделник, тогава ще се реши кого ще наемат военните! Пу-пуу дано съм аз Praynig

# 202
Янче, Честит рожден ден! newsm51 Да си жива и здрава, щастлива и много обичана! Весел празник!  bigdance2
Относно варицелата знам, че детето е заразно и 2 дни преди да му избият пъпките. А те избиват някъде между 10 и 21 ден от контакта с болен.

# 203
  • 2 етажа над тавана
Мила Янче, честит рожден ден!
Желая ти много здраве - не само за теб, за цялото семейство, за да можете дружно да се наслаждавате на хубавите моменти, които да ви правят безкрайно щастливи!

Красе, хайде ще стискаме! Praynig Hug

Аги, да ти е жив и здрав и на теб рожденика на патерица!  bouquet

Аз се преборих накрая с ТЕЛК, даже и донякъде със социалните и се надявам за следващата 1 година да забравя за тия институции, че направо могат да откажат човек да си търси правата отвсякъде!!!

# 204
  • София
Честит празник, мила Янче!

Пожелавам ти здраве за цялото ти семейство, слънчево настроение и много обич!

Ели  Hug
Красе, започвам да стискам палци. Успех!

# 205
Яна, честит рожден ден  Hug. Желая ти здраве, късмет , щастие .

Красе, стискам и аз палци  от сега  Praynig.

При мен едно и също , нали е няма Ема и вече ми доскуча. Къщата я оправихме и дрема цял ден пред ТВ -то.

# 206
  • Варна
То ще е като сблъсък на две титанични връзкарки  Joy ама ще видим, засега нямам много шансове. Ма вече само се хиля и приемам нещата откъм веселата страна. Може би защото все имам там няква работа, пък и директорката на ДГ ми намекна вчера, че ни очаква юни. Така, че сякаш има светлинка в тунела...

# 207
Красе, успех!  Peace А относно изследванията - да нямат връзка с Дюкан!? Thinking

# 208
Честит рожден ден, мила Янче   bouquet Желая ти много, много щастие, любов и сбъднати мечти   bouquet  Hug
[/color]

Бързо да оздравява Симона  Praynig

Вени, наистина, пътувай с някой друг за Усоето, хубаво ще е да смениш малко обстановката  Hug

# 209
Честит Рожден Ден Черепахова   bouquet

И ти си телче като мен,най-хубавата зодия  Wink .
На болничките бързо да оздравяват  Hug .
При нас е едно и също общо взето  Confused .

Общи условия

Активация на акаунт