1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 798
  • 443
  •   1
Отговори
# 120
Трудно ми е да се оприлича само на една от героините.Мисля,че в младежките си луди години във всяка една от нас е имало по една Мелек в някаква степен,или поне при мен.Естествено не съм скачала безразборно в мъжките легла.Обаче аз също като Шехи съм кибритлия и пала бързо.Афектирам ли се съм много крайна в изказванията си ,често засягам хората,без да мисля за чувствата им в момента.После обаче като ми мине,винаги съжалявам,ставам много жалостива и винаги намирам начин да обвиня себе си и да оневиня отсрещната страна.Имах приятелка точно като Бену.Пиеше,самосъжелаваше се и денонощно ме занимаваше с любовния си живот.Аз вечно бях до нея,а накрая тя си измисли,че момчето по което беше луда обича мен и затова не и обръща внимание.

# 121

_Magi  аз сега се чудя с тая ниска миза да не би пък само за снимката да е. Като първоначално запознаване един вид. Пуска ни само стръвта сега и после щрак капана промяна в правилата
Не че и аз не съм дъртичка за него
[/quote]

Ето ме за малко и какво виждам Naughty

Мило, че тя любовта не пита колко си голям,  това първо!
Второ Приятелка в нужда се познава, щом е да спасим комуникацията в блога, шъ съ прежалим!
Аз мога да се предложа дважди като  тъща, ама после да не вземете да правите организационен комитет
за спасяване на Fırat Hanım.

Да не му е уруки момчето си е тамам!

Peace

# 122
Добър вечер момичета,

Много благодаря, че сте използвали идеята ми за анкета. За мен е голяма чест и гордост.  newsm08 newsm44

Аз се оприличавам повече на Бенну - за мен важното е да обичам безрезервно и съм склонна да правя много компромиси. Стремя се да угодя на всички до степен, че се натоварвам страшно много и после ме е яд на себе си. Неуверена съм някак в себе си и затова прощавам понякога дори и непростими неща. 
Нооооо не мога да понасям да ми ограничават свободата и да ми "налагат" какво да правя. Аз съм водолей и съм свободолюбива. Така че тук малко се оприличавам на Шех. Друга прилика с Шех - работохолизма. Работата ми доставя удоволствие. 
В другите героини сякаш не се виждам. Донякъде виждам известна прилика с Мелек до преди няколко години, но не мога точно да определя защо.

# 123
Здравейте, мацки  Wink

С 300 зора ви изчетох  Tired - брат ми си дойде и само ми експлоатира РС-то  #Cussing out (като стана дума - продава се - висок 200см, тежи около 90кг - става за роб, ляв страничен стълб на футболна врата и за каквото там ви трябва  Mr. Green ето - начална цена 5лв  hahaha)

Fırat Hanım, продаде ли брат си? Ако не си, дай да му намерим поне едно РС, че липсваш на компанията.

Иначе трябва да му смъкваш цената, пък като гледам от каква ниска миза си тръгнала, без пари ще трябва да го даваш, че и на някой да платиш да го вземе.  Joy Ама недей така бе джанъм, свестно ми изглежда момчето.  bowuu

Ниска е цената, понеже аз не мога да се разбера с него - скорпионче е  ooooh!

# 124
Нагласих домочадието, взех хапчето и търся 82еп преведен ама няма,ееее щеше ми си и на клип да е преведен.

# 125
# 126
Fırat Hanım, продаде ли брат си? Ако не си, дай да му намерим поне едно РС, че липсваш на компанията.

Иначе трябва да му смъкваш цената, пък като гледам от каква ниска миза си тръгнала, без пари ще трябва да го даваш, че и на някой да платиш да го вземе.  Joy Ама недей така бе джанъм, свестно ми изглежда момчето.  bowuu

Ниска е цената, понеже аз не мога да се разбера с него - скорпионче е  ooooh!

Оооо, работата е ясна. Няма какво да ми обясняваш. Ние скорпионите сме едни инатести, самоуверени, властни ... - умиране има, отърване няма от нас. Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Другият вариант е да го зарибиш и той да гледа и да пише в тоя форум, ама така като гледам - шанс никакъв. Ох, той ако знае горкият как го обсъждаме.  Embarassed

# 127
  • Варна
Току-що 70 серия със субтитри се появи в www.lapache.info

# 128
Тая вечер е спокойно.Пак гледах старите, но ще лягам, че от днес малко ме стегна дископатията. Ако не ми позволи да спа пак ще гледам.............

# 129
  • Бургас
да се запиша и се връщам да ви изчета  bouquet

# 130
Къде сте бе хора съвсем опустя тук сама ли да си говоря  Crossing Arms

# 131
тук сме Красси къде да сме  Hug

аз направих грешката да почна 81 и досега само 1 част изгледах не ми се продължава  ooooh! Tired

май няма да е тази вечер продължението, но нещо не ми се и говори  Rolling Eyes

а като видях, че има анонс за 88 и аз се обнадеждих, че може да го дават следващия вторник

ама тая вечер вярно много спокойно тук - като вечер за релакс

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 22:25 от castanea

# 132
Питахте ме откъде е клипа
http://www.youtube.com/watch?v=kMBaLRd_wvU&feature=related - Тарду се включва след 42та сек.
Музиката е .......  извънземна

Всичко, което знам е заглавието на филма - O Kadın Filminden "Herşeyi Yak", нямам идея какво означава това. Попаднах случайно на него, докато гледах Кремката като каратист в поста на Пенда. Означава  от филма "Изтори всичко"

# 133
Всеки чете и се чуди на кой прилича  Rolling Eyes

След като анализирахме де що мърда във филма настъпи времето и на самоанализата. Интересно, че почти никоя не се оприличава с Севал и Периде. Много ги харесвах в началото, но такива ги забъркаха, че по едно време ми приличаха на две равниви, стари моми. От толкова време са без мъже, а и живеят сами и имат качествени изменения на характера. Направо като 2 паяка - плетат, плетат и хоп - нещо им се закачи на мрежата. Горкия Онур, направо го бях ожалила.
А и как веднъж не им се обади от тая Франция! Дано си дойде за сватбата!

# 134
Хм  newsm78, за коя сватба говорим? Пак ли изпуснах нещо - а уж гледам всичко да изчета.
Много тихо тук тази вечер....и аз се точех на 82 еп., ама нямааааа. Благодарности на мацките, които са се заели с тази благородна
/ и неблагодарна/дейност - превода!!!

Общи условия

Активация на акаунт