1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 762
  • 443
  •   1
Отговори
# 210
Ето за какво говори Герето ББ:ана, предполагам, че е продължението на сцената в офиса. онур върви след шех, а каан се дърпа. нещо става там.

Моят отговор е: ББ: Така е. По всичко личи че е продължението от офиса. Ами какво да е станало? Нищо ново...грабнала е Каан от Онур който отново е ревал и се е дърпал, направили са цирк Буш и тя беж на вън а Онур след нея да я моли да спе и да го изслуша. Предполагам това е...

# 211
Дафи, абе хората ББ не искат да четат а пък ти искаш космическа помощ да разбереш финала на филма преди всички останали. Успокой топката бе джанъм... Naughty
  Анче абе аз незнам тез хора дето не четат ББ тва търпение откъде го имат,ама на мен май не ми е сред добродетелите Embarassed,та затва тъз топка не знам как ще я успокоявам ама със гоооляма мъъъкааа ще да е,пък за космическа помощ незнам,ама хубаво ще е да да знам напред,ама мечтииии Whistling,поне те са останали,след толко мъка в последните серий Rolling Eyes,ама кът няма жокер нейсе,шси мечтая де Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 01:04 от dafi_83

# 212
Venetat, съгласна съм за Еда, синдромът на отхвърлено дете, а после, и на отхвърлена жена е отключил чудовището в нея, а като прибавим и гените....ама тя си е ЛУДА, само виж реакциите и, първо изкрещя на затръшнатата врата, после започна да се хили  Crazy

А 'майка и' Innocent  smile3511 smile3514, добре, не ще дъщеря си, ама пък чак с такава злоба да иска да я съсипе....ужас, прекалено ми е, отказвам да приема, че има такива хора, такива ‘майки’, ами тя Еда си е ангелче  Innocent край нея. Чак не ми се мисли каква ще стане малката щерка....И тия двамата балъци веднага бяха готови да си отворят кесията...

а като гледам Надиде в 81 се сещам, май mlu6 беше казала, че "няма лек за гузната съвест"  Sad

# 213
Сиренче недей че след тази серия ей така ще гледаш...питай шмети ако не ми вярваш...

аз изгледах 81/2 и вече гледам така
Онур казва на Керем в бара за Еда: 'Мисли си , че ще отмъщава'
ако знае само какво му е спретнала на него  #Cussing out

mlu6 май най-добре 81 с паузи между частите да се гледа, че много  newsm45 има

# 214
ЕМИ ДАббтя все бяга патка с патка,а той МИЛИЯ все след нея като кудук чак меЯЯДДДДДДД да ги гледам

# 215
Ето за какво говори Герето ББ:ана, предполагам, че е продължението на сцената в офиса. онур върви след шех, а каан се дърпа. нещо става там.

Моят отговор е: ББ: Така е. По всичко личи че е продължението от офиса. Ами какво да е станало? Нищо ново...грабнала е Каан от Онур който отново е ревал и се е дърпал, направили са цирк Буш и тя беж на вън а Онур след нея да я моли да спе и да го изслуша. Предполагам това е...

ама това си го има и на трейлъра  newsm78

отивам да мъча 81-3  Sad

castanea, ние с теб най заедно се движим

# 216
да пенда заедно сме

майката на Еда - кой позволява на такива хора деца да имат. Айде Еда я е изоставила, но малката щерка сигурно пък същата като майка си. Еда може и по цвете да е от малката. Майка й я оставила на баба й и тя зверкиня е била, но Еда е болен мозък, луда - съжаление никакво нямам към нея.

# 217

ууууууууф,пак ме разсмяхте с тези погледи за лека нощ ......ЛЕКА, МЕКА  И  ОНУРСКА  !!!!!ДО УТРЕ  !!!!!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 01:13 от Светла Иванова

# 218
Дафи, отивам да правя връзка с Унилсон. Ако имам успех ще ти свирна

# 219
ОХ,боже не мога да си легна от вас.АНИ къде го найди тоя екземпляр?

# 220
Дафи, отивам да правя връзка с Унилсон. Ако имам успех ще ти свирна

В теб (и Унилсон) ни е надеждата  Praynig

# 221
Ани
ако не се обади Унилсон може някой негов градски да откликне  newsm78

обаче този на снимката е голям симпатяга

# 222
  • до най слънчевия бряг
Ох тъкмо се спрях до 4 част и бегом тук да се поразсея ама имало защо. Анна ,върха си ,както ми беше заседнало така се разсмях ,на твоите снимки ,май ще я догледам и останалата половина  от серията  ,а като ми стане тъжно ще пускам котето с лимона  тоест връзката с извънземните
иначе какво да кажа за серията ,вече ме е яд на всички само Супер Онур държи фронта и успява за сега да въдвори ред ,май и фердевс ще върне

# 223
С Унилсон не успях да се свържа че му свършили батериите ама с Онур направихме телепатична връзка набързо и ме принесе в бъдещето. Ей тук пуща малко информация под форма на снимки за 88 серия и по точно сцената за която говори Герката
http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1809.165
Съдържа информация за бъдещи епизоди и отваряте само на собствен риск....не ги помествам тук по разбераеми причини че няма как да им сложа ББ newsm78

# 224
Вече наистина си лягам но преди това-----ако някой преди време ми беше казал ,че ще правя такива щуротии -да чатя до 2-3часа,дасе заплесна до умопомрачение по някакъв филм и то турски, да се смея със сълзи на очи на някакви картинки или пък да рева като идиот заради един мъж-ОНУР  ,ПРОСТО НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ТОВА СЪМ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!
ЩЯХ ДА ПОМИСЛЯ ,ЧЕ СЪМ ПОЛУДЯЛА   ,НО ТОВА ИМА И ДОБРА СТРАНА-------------ЗАПОЗНАХ СЕ С ВАС МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт