1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 757
  • 443
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, мили пациентки на Гедже клиниката!
За разлика от Бенну обаче, май искаме да си седим в нея! Joy

Venetat, Castanea i Dafi! Ма вие наистина не спите!!!                                                                                                                              Сравнението с Бенну беше много на място и действително от клиниката с кран немоиш на изгониш Joy JoyПък липсата на сън нали си е от симптомите,на мен определено ми идва в повечко Whistling,ама както  Кастанеа по рано беше казала откакто има 1001 нощ мания,сън йок(отказах го hahaha)

# 271
Добр'утро и от мен. щури фенки  Grinning

обаче Надиде такова отношение към Бурхан - още не съм гледала като й казва на Шех

ами заслужил си го е  smile3512, лесно им беше да се првят на разсеяни, заровили глави, сега ще сърбат к'вото са дробили 

а за лекарката и аз не разбрах защо така го посъветва  newsm78

# 272
пенда така е - като се сетиш за началото както и Надиде и аз  newsm45 с нея
заслужил си го е

Шех може и да му е простила за думите, но само това не стига
както си писала тя и Надиде го каза - мълчаха си и не питаха защото така им беше удобно

и вчера двете с теб за кюпа говорихме - виж какво съм писала в пост 253
Еда ме изненада, отиде ми теорията   hahaha

# 273
Добр'утро и от мен. щури фенки  Grinning

обаче Надиде такова отношение към Бурхан - още не съм гледала като й казва на Шех

ами заслужил си го е  smile3512, лесно им беше да се првят на разсеяни, заровили глави, сега ще сърбат к'вото са дробили 

а за лекарката и аз не разбрах защо така го посъветва  newsm78
[/qu
здравейте..и аз не одобрявам решението на докторката...но когато отидоха за пьрви пьт с керем при нея бену и каза че мьжьт ми иска развод ..и тя разбра че има конфликт по между им и си е помислила че е по добре да не се виждат известно време... newsm78

# 274
Добро утрооооо,има ли някой? newsm78
Милички-SOS-на стр15 има линк-за снимки от 88 еп-но.. newsm78тъпата ми главичка не може да ги види #Crazy Joy
Моля ,помогнете ми    bouquet

# 275
момичета как качвате снимки тук..аз се пробвам но не успявам

# 276
Момичета, добро утро smile3525
Ама вие кога спите, бе сладурки. Снощи до късно гледам сте стояли, и сутринта пак сте на линия.
"Унилсон" е този, дето съветва личната гадателка на Берлускони, Теодора се казва и май е от Варна, но живее в Италия. Често се подвизава в последно време по нашите ТВ.
siren62, прочетох, че си купила книгата "1001 нощи", това какво издание е, ново ли, с оригиналните прказки на Шехерезада. Защото има една книга "Новите 1001 нощи" и няма нищо общо с истинската?
Аз в момента чета от руския сайт
 "1001 нощи. Арабски приказки  Книга хиляда и една нощи"
Хубаво, че навремето задължително учехме руски, ей за такива случаи ни е от полза. (иначе за какво друго  newsm78)
Лек ден на всички и да се подготвим за анализ на 81 епизод. Аз първия път, като го гледах, ревах в несвяст, втория път бях по-подготвена и повече наблюдавах играта на героите. Е, шапка им свалям на всички за пореден път.
Отивам да ви дочета, че както сте хукнали, деня ми отиде пак пред компа. #Cussing out

# 277
Всеки чете и се чуди на кой прилича  Rolling Eyes

След като анализирахме де що мърда във филма настъпи времето и на самоанализата. Интересно, че почти никоя не се оприличава с Севал и Периде. Много ги харесвах в началото, но такива ги забъркаха, че по едно време ми приличаха на две равниви, стари моми. От толкова време са без мъже, а и живеят сами и имат качествени изменения на характера. Направо като 2 паяка - плетат, плетат и хоп - нещо им се закачи на мрежата. Горкия Онур, направо го бях ожалила.
А и как веднъж не им се обади от тая Франция! Дано си дойде за сватбата!

Gawina, как да се оприличим на тях?  Thinking Ми те са стари аристократки - по произход, по възпитание, по поведение, по снобизъм, ако щеш. Ние, като продукт на соца, няма как да имаме такива типажи. След няколко поколения - сигурно, но не и в този момент. Това като препратка към социалния им статус. Иначе са едни самотници и да, наистина Перидето беше малко поизперкала.  smile3557 Само от време на време имаше адекватни реакции.

Което ме навежда на мисълта, че въобще не сме ги обсъждали. Ако ви се занимава с тях - да ги почваме ????

# 278
Много сте добри бе, момичета. Човек докато каже гладен съм, жаден съм и веднага закуски сте приготвили, кафенце сте наляли. Златни ви ръце и компютри.
Кастанеа, Винетат ние с вас май оглавяваме класацията на нелечимите ooooh!   
Май, май е така. Последни лягаме, първи ставаме, че и на работа ходим.  Hug И защо Нова телевизия не мисли за нас?  Naughty

# 279
Добро утро и от мен момичета  typeuu
радвам се,че сте писали доста Simple Smileчетох,четох....

# 280
# 281
valka790316 това което си написала за лекарката - и аз нещо такова си мисля, но нали хич ме няма в психологията не знам колко е добре като решение

айде аз отлепям след малко от офиса

Маги става за Периде и Севал, но аз малко съм ги позабравила нали не ги дават напоследък

# 282
Добро утрооооо,има ли някой? newsm78
Милички-SOS-на стр15 има линк-за снимки от 88 еп-но.. newsm78тъпата ми главичка не може да ги види #Crazy Joy
Моля ,помогнете ми    bouquet
 рестартирай си компа и пробвай пак трябва да ги видиш,на мен ми излизат без проблеми Hug

# 283
Добро утро, сладурки - Онурки!
Много ми хареса една от картичките с пожелания за РД на Халид /от румънския форум/:

For the world
you are somebody.
For somebody
you are the world...

With love,
Somebody
...
Това може да си го вземем за девиз на групата на "анонимните пристрастени към 1001 нощ" и в частност към сините очи на Онур.

# 284
моляви светнете ме как слагате снимки...плиййс

Общи условия

Активация на акаунт