1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 933
  • 451
  •   1
Отговори
# 45
пенда, скъпа ами той ако е у дома защо ми е компютър бе джанъм? Сама ще му го дам...а пък ний luvbedще си рецитираме искам да кажа Joy

Анче, не забравяй, че все не сме доволни от това, което имаме (поне аз съм така, де  Embarassed), все нещо не ни 'уйдисва', та аз затова така  Rolling Eyes

пък и малко поизтрещях, че тъкмо догледах 81 и  #Crazy #Crazy #Crazy, та ще лапна малко въздух, да събера силици

sevi_nil,   bouquet за превода

що да се шегува Енгин, ми той камъка за него ще падне  Mr. Green

# 46
що да се шегува Енгин, ми той камъка за него ще падне 
При този вариант единсвената който ще е разочарована е млу6 но пък колко много ще са щастливите Hug

# 47
а може точно mlu6 да е камъкът  newsm78 Mr. Green

# 48
  • София-Банкя
Гледам 87/4  - козльо като поема ръката на Шех да я целуне тя все едно му подава мъртва риба

# 49
sevi_nil

благодаря за превода  Hug newsm51

ама и Енгин сценарист го раздава и този финал става 'ми той камъка за него(Е) ще падне'

# 50
Да прехвърля тук почерпката да не стане зян

Ето ви кафенце от мен. Извинявам се за вида си ама сега ставам и не съм се сресала
и по един крем да ви черпя

пльос!  Laughing ние пак сме тук, и пак сме си същите  Hug
Анна3ком, няма що да се извиняваш,...и така от пръв поглед пленяваш и нозе подкосяваш newsm51

# 51
sevi_nil    bouquetБлагодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet

# 52
Момичета извинявайте за грешките / около мен обикаля една малка Нилюфер/ и не знам имената на лелята на Онур  за която сте писали , но аз не съм гледала предишните серии.Някъде около 50 и някоя почнах от време навреме,и най вече после от 67 серия.

# 53
При този вариант единсвената който ще е разочарована е млу6 но пък колко много ще са щастливите Hug

еййййй, за малко да ме нема...и гледам , моя човек сте подкарали Twisted Evil
така нема да се разбереме Naughty
Лапи долу от КозлЮ, че  #2gunfire

# 54

еййййй, за малко да ме нема...и гледам , моя човек сте подкарали Twisted Evil
така нема да се разбереме Naughty
Лапи долу от КозлЮ, че  #2gunfire
Аз се предавам без бой ти го оставям
sevi_nil   bouquet

# 55
Момичета някой може ли да даде линк към 76 серия 8 част,търсих я в клиповете на двете момичета които превеждат но не можах да я намеря.Много ще съм благодарна Peace
Едно голямо мерси на момичетата които превеждат!!!!!Страхотни сте  bouquet

# 56
http://www.youtube.com/watch?v=0IZG2HFsLCE
Това е гръцкият вариант на клипчето с Тарду, което Magi вчера пусна   bouquet.  bouquet На мен лично той повече ми хареса. И докато го слушах за n-ти път, се зачетох в коментарите отдолу. Та там пише, че филмът е много хубав, но мнооого тъжен, а на финала  newsm45. Май наистина това е традиция в турското кино. Нещо като противоположност на американския happy end. Интервюто, което sevi nil е превела newsm51 smile3525, обаче звучи оптимистично. Ха дано, че ние сме хора изнежени от американските филми и си искаме happy end.

# 57
Момичета някой може ли да даде линк към 76 серия 8 част,търсих я в клиповете на двете момичета които превеждат но не можах да я намеря.Много ще съм благодарна Peace
Едно голямо мерси на момичетата които превеждат!!!!!Страхотни сте  bouquet

заповядай  http://www.vbox7.com/play:d8103da3

# 58
Ето такъв финал искаме нали?
Heart Eyes

# 59
mlu6 много ти благодаря

Общи условия

Активация на акаунт