1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 909
  • 451
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  Роси 66  Много  ми  хареса  твоя  вариант  за  финал,  само ми  липсва  синия  поглед  на  малкото  сладурче!!!   smile3503

# 76
Настигнах ви и клипчето изгледах: ББ (Наистина Шех седи в инвалидна колика, а срещу нея седи Еда. Като знаеме, че Еда порази всичко живо заради Шех - ще има и среща очи в очи. Но защо ли Шех е в болница?  newsm78)

абе неее, май съм се объркала  Confused, виж, че е със старата прическа. Заблудих се по движението на ръцете и, сякаш бута колелетата, може да е случайно, дават го само за части от секундата  newsm78
Даже мисля, че може би е от ресторанта, когато Еда открадна лаптопа  newsm78

# 77
ББмомичета аз май съм спала като сте пуснали клипчето дето Шех е  в инвалидна количка Sad може ли линк, благодаря ви

# 78
всъщност май не е  Embarassed
имам предвид 6.50

http://www.youtube.com/watch?v=cQcikn25tro

# 79
  • Варна
  За  анкетата  -  Мисля, че  не  съм  срещала  хора, които  1:1  да  отговарят  на  героите  в  сериала! 
В  отделни  мои  познати намирам  някои  качества  от  екранните  образи! Но  най-много  съжалявам,  че  досега  не  съм  срещнала  мъж,  като  Онур!!!
 Благородно  завиждам  на  тези  момичета,  които  са  имали  шанса  да  го срещнат!!!
  Ама , момичета  ако  имате  Онур,  какво  правите  на  компютъра??? 
  newsm53

Ами мила, всяко чудо за три дни  Grinning ако тоз Онур 15 год ти се мота между краката,  как мислиш? Нема ли да ти омръзне? Wink
Ти само торта Гараш можеш ли да ядеш? Mr. Green

Аааа,  Сега  разбирам  защо  харесваш  Козльо!!!    smile3532

# 80
ББ (Тя и на последната сватба е със старата прическа. Като е до Онур е спокойна и не развяа грива ))))))

# 81
  • до най слънчевия бряг
Някъде из форума бях срещнала ,че филма е направен за европейския пазар , /идея нямам за кой точно щото едва ли ние с румънците сме баш европейци/си мисля ,че финала ще е щастлив за да не откаже европееца да гледа турски филми

# 82
ББ (Тя и на последната сватба е със старата прическа. Като е до Онур е спокойна и не развяа грива ))))))

коя последна сватба ??? като че няма неизлъчвани кадри  newsm78

# 83
Севи нил безкарайно много ти благодаря за превода,за който се моля от предната тема newsm51 smile3525  remybussi Hug И не се притеснявай нито от грешки нито че не знаеш имената (лелята е Бетюл или нещо такова)страхотна си дано това че носиш такова удовлетворение,да ти се върне многократно в живота PeaceЗа превода май Джейда се е изказала най добре,какви метеори,какви падащи камъни,пък ако ги има дано са в правилната посока Ана я е оказала,само Млуш да не ме чуе newsm43,че страшно става fight Mr. Green Heart Eyes  Току що изгледах 87еп преведен и ББ Ами тие сценаристи ни съсипаха от рев,то тие сцени Керем-Онур,Бенну-Каан,Бенну-Онур и Онур-Каан,ми сърцето ми разбиха бе,то не е рев,то не е чудо(пък уж съм на работа,)пък Джейда казала че последните 5еп били "прекрасни"ми на нея ако това й е идеята за "прекрасни" опатихме,сигурно,защото Бенну вече не плачи,не пие и не е в депресион,ама пита ли ни нас отде душа да ги преживявяме тези моменти и при все това си мисля че има много истина в това:"Всяко нешо колкото и лошо да върви в приказките завършва с щастлив край"Онур Аксал 87еп 7част,пък Еда нали беше казала на наградите че филма ще има приказен край та лъч надежда Rolling EyesТолкова бяха тежки тези сцени че незнам как да ги коментирам,ама Бенну и Онур си говорят и на трейлъра на 88еп,и май й казва че Шех ще се жени,та се надявам да измислят нещо щом Бенну го накара да иди при Каан,може и за Шех да го накара да се пребори и то не със друго,а със страховете й,и все си мисля че и Еда ще спомогни за оправяне на положението,пък и Каан,който едва ли ще спре да иска татко си от друга страна и Енгин с ревноста си.Пък Онур и Бенну големи приятели дано се вразумят взаимно newsm78А Керем след разговора сОнур много отчаян,но няма да се отчайваме и ние,ще го преживей някак си PraynigАнна ние хубаво сме спретнали дружината,ама разправят че щяло падащи камъни да има та къде ще се крийм в храсталака newsm43,трябва ново укритие да търсим    umbrella Wear Umbrella  grinning039:

# 84
Роси 66  Много  ми  хареса  твоя  вариант  за  финал,  само ми  липсва  синия  поглед  на  малкото  сладурче!!!   smile3503
E,следващото  baby_neutral  нали искаше и четвърто и пето...

# 85
а, Дафи, не мой с Wear Umbrella, тя за други работи сА ползва  Mr. Green, ей тъй #2gunfire Wear Umbrella например

# 86
http://www.sheherazade.ru/1001night_233.htm
Това е линк към последната страница на руския сайт с приказките на Шехерезада.
Краят на приказката е щастлив, и щом сценаристите са заимствали името на сериала от приказката, надявам се и филма да е с хубав край. А за брата на Шах Шахрияр още не съм прочела какво му се е случило. Всъщност историята започва с това, че той случайно  разкрива изневярата  на жена си и я убива заедно с любовника й, а след това и на жената на Шах Шахрияр, която е още по-перверзна в изневярата си. Изобщо и двамата братя се сблъскват с коварството и изневярата на жените си, но разбират, че има и други като тях, че повечето жени са неверни и подли.
Накрая, след 1001 нощ,  Шах Шахрияр се убеждава, че Шехерезада не прилича на другите жени, а тя междувременно му е родила 3 сина.  Казва й, че ще я помилва,не защото има 3 синове от нея, а защото се е уверил, че е целомъдрена, чиста, благородна и богобоязлива.

# 87
Това не е инвалидна количка-намерих го ето линк http://www.vbox7.com/play:5d46d2c7 на 4.36

# 88
Дафи, джанъм
тез коментарии наистина на един дъх ги пишеш  Hug
много ти се радвам да знаеш
аз отивам да догледам 81 и след това ще   smile3505

ще се пробвам и 87 но и след нея ще   smile3505

и като те чета как си си написала емоциите браво  smile3501

новото укритие видяхме, че на   #2gunfire издържа ама за камъни дали е изпробвано  newsm78
но да цитирам големия ум - който играе пИчели, който не играе не пИчели

# 89
Пенда,
ББ (Публикуваха оня ден снимки от последния снимачен ден и имаше интервю. Берг беше по анцуг, но с направена коса на кок и бяла булчина шапчица и май имаше и миниатюрен воал)

Общи условия

Активация на акаунт