1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 904
  • 451
  •   1
Отговори
# 105
Ама Онур как набърза ръка убеди Фирдевз да се върне, след като преди това я беше изгонил. Абе има ли нещо, с което този мъж да не може да се справи? Нещо средно между Батман и Бойко Борисов. Joy, ама по-секси.

Еееее Онур  Heart Eyes - че той Шех омая (нас няма да споменавам  Rolling Eyes) че с Фирдевз няма се справи

пенда като си спомняше Бурхан и аз  newsm45 с него
обаче голяма вина, тежък му е кръста. Вярно мина време видяхме, че е свестен човека, Шех му прости, нямаше кой да натяква и всичко беше наред. Но ето при първото напомняне се видя че извинение за неговата вина всъщност няма - всеки си носи кръста това е

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 21:34 от castanea

# 106
Бену, горкичката, голяма мъка. В тази клиника май вместо да й помогнат още повече я объркаха.
Покрай Бену се сетих за една мисъл "Най-много сълзи са пролети заради сбъднати мечти". Тя толкова много искаше любовта на Керем, а когато я получи като че ли не знаеше какво да я прави. Откакто се ожени за Керем почти не сме виждали усмивката й.

# 107
Да си призная-аз съм една от хората гласували -Онур и наистина е така-срещнала съм го в реалния живот преди 20 години и до ден днешен сме все така заедно и влюбени както тогава. И понеже имам Онур до себе си,затова и пиша рядко.

# 108
ДА ,понякога когато човек иска нещо много силно и го получи,не може да осъзнае случилото се и не знае какво да прави с него

# 109
Ееее, 9 Онуровци са посочени в анкетата. Къде ги намерихте, че хора?

Аз досега умувах  newsm78 - маркирала съм Мелек - имах такава приятелка в студентските години - мнооого дива беше. Ама се кротна и сега е даже мениджър средно ниво в една фирма, с чудесен съпруг и прекрасни деца.  family4 Другият ми избор е друг - тук имам предвид типажа на г-жа Нурхаят. Имам няколко колежки, които пИрфектно се вписват в нейния образ. Това - на принципа на изключването - защото останалите типажи са смесени в моето обкръжение.

Ами мила, всяко чудо за три дни  Grinning ако тоз Онур 15 год ти се мота между краката,  как мислиш? Нема ли да ти омръзне? Wink
Млу6, ти направо ни попарваш всички надежди, като с вряла вода ни заливаш. Остави ни малко поне да помечтаем.   Praynig Embarassed

# 110
Пенда, ти като намери клипа от филма O Kadin с Торду търси ли го дали може да се тегли от някъде.Ама може би трябва да е на английски името

# 111
В заменда под това име нищо не излиза.

# 112
Дафи, толкова си емоционална, шапка ти свалям.   Hands Clap omm

С такава страст защитаваш каузите си, завиждам на хората около теб!!! Съвсем искрено!

# 113
Обаче прави ли ви впечетление че предпочитат да се срещат за закуска а не за вечеря Grinning

# 114
Малее цял ден ви чета и чак сега свърших предната тема Laughing
Сетих се нещо -Еда като влезе в живота на Шех  не знаеше че е била женена за Ахмед...Спомняте ли си как рзпитваше Мелек за Евлияоглу и поликлиниката ThinkingОказва се че е искала да и отмъсти още преди да знае за Шех и Ахмед..
Аз така и не разбрах до сега Шех в какво семейство е отраснала

Знаеше, тя затова ги преследваше - Шех, и покрай нея Надиде и Бурхан.

А родителите на Шех са починали - губят ми се подробности вече, но общо взето е израснала при леля си в Анкара. То затова всъщност е била съпротивата на Евлияоглу срещу нея. Не защото не я харесват, ами защото ... Глупаво е, но БЗ обясни колко важно е в Турция да си от добро семейство. Особено за жените. Може да си от по-бедно семейство, но ако то е добро - разбирай пази се семейната чест и т.н., си по-предпочитана партия.

# 115
Ама Онур как набърза ръка убеди Фирдевз да се върне, след като преди това я беше изгонил. Абе има ли нещо, с което този мъж да не може да се справи? Нещо средно между Батман и Бойко Борисов. Joy, ама по-секси.

Ами има...с Шахразад не може да се справи  newsm68

# 116

а не се справил  Stop  и тя ще дойде при нас на клона  Peace

# 117
Маги, аз само исках да кажа, че да си с един Онур далеч не е достатъчно....има нужда и от контакти с готини мадами от форум БГ-МАММи, например  Hug

# 118

Е, и с нея се справя, макар, че има периоди, в които му е мноого трудно. Ама, тези трудности го поддържат във форма. Пък и филмът още не е свършил. Може би до края ще се научи да я управлява  Joy Joy Joy

# 119
Mlu6,много си права ,човек има нужда от лично пространство с което  Онур е длъжен да се съобразява.

Общи условия

Активация на акаунт