Телче, Близначе или Раче ще е Юнското юначе? Тема№ 57

• 11 594
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Коремка, честит рожден ден!!

Хубава дискусия за бъдещите татковци се получи.  Grinning Най-много ми хареса това, което е написала Sv. и аз така ги чувствам нещата. Страх ги е от много неща,по трудно го осъзнават. Мислих си наскоро, че въпреки че понасяме тежестите на бременността ние сме късметлийките че можем да усещаме как се движи бебчето в нас, осмисляме напълно новия живот. Мъжа ми също беше споделил, че му е пълна мъгла всичко, което предстои да се случи.
Иначе и мен ме е било понякога страх как ще се промени живота ни, въпреки че нашето бебе е много чакано и малко изстрадано. Нормални са тези чувства. Щастието и страховете се смесват, а мъжете наистина реагират различно, има значение че тяхното поколение е било възпитавано да не показва чувствата си, страхуват се и на нас да ги покажат, да не ни наранят. azvasi страхотен пример  Grinning  Михайлова хареса ми това за тихата лудост  Grinning Иначе още от началото всички приятели на мъжа ми знаят че ще става татко и е много щастлив и горд. И е много по-нежен към мен, но това не пречи също да не общува никак с прахосмукачката, да забравя да измие чиниите и да ме пързаля да му направя едно кафенце, щото аз така хубаво го правя  Grinning Ама си знае от сега, че като се роди бебчо той поема пазаруването, готвенето и чистенето.
Напълно съм съгласна с Гъди за ходенето и мисля че също го осъзна, след като ми беше много гадно веднъж когато той отиде на кино, а аз си стоях в къщи.
А иначе ми се кани, че само да родя и ще ми напляска дупето за всичките 9 месеца емоционален тормоз, че сега не може  Grinning Grinning Grinning

Гъди не се шашкай от хеликоптерите, над нас от два дни прелитат изтребители, явно тренират за парада на 6 май.

Катеринка наистина свободен ли е входа на лекцията и аз искам да дойда?
Аз веднага се сетих чия е тази лекция и по номера на телефона сверих данните- на консултативният кабинет по кърмене в МД.  Мисля, че ще е много полезна.

Много се радвам, че Ди и бебетата са добре. Ади предай и много целувки от нас и я чакаме!

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 13:14 от greenlife

# 151
  • София
Аdi 80, предай  на сестра си хиляди прегръдки и целувки от нас!

maria_tsvet, благодаря ти, че си се сетила за мен!

При мен новото е, че отново се обринах от вчера и доктора ми спира днес абсолютно всички лекарства пък докъдето я докарам.

# 152
Adi_80, страхотни новини си ни донесла. Да изпратиш много поздрави и целувки и на тримата. Чакаме ги с нетърпение  Peace Hug

petia_tag, и твоите мъки край нямат. Малкият бебок обаче трябва да се гордее каква майка героиня има  Hug  Само се пази повече оттук нататък, доколкото е възможно  Peace

greenlife, като каза пляскане, ами срам не срам, при нас може да се кажа, че аз съм била Жоро (когато бях 50 кила, а той - 100), той още не ми е посягал, въпреки че на няколко пъти едва се е сдържал  Embarassed То и моето не е било бой, а само съм го удряла по рамото няколко пъти подред, но пак е имало някакво физическо насилие от моя страна върху него  Mr. Green   Хем ме е срам, хе ми е смешно от това  hahaha

# 153
Добър обяд на всички!
Честити бебоци на майките! Много щастие и късмет на мъниците! Сафира 21 април е една страхотна дата и за мен, защото и аз съм раждала тогава само че преди 6 години!
Честит рожден ден на рожденичката!
За мен утре е последния работен ден, което е хубаво и малко тъжно, защото после не се знае кога и накъде!
Гъди, ние с моя мъж се развеждаме всеки месец и така вече 7 години почти! Laughing Много време трябва за някои хора да си напаснат характерите, а когато дойдат и децата става още по-сложно! Това не означава, че не се обичаме! Едно време той все си тръгваше, сега аз си тръгвам ама все се връщаме! Поводи за недоразумения има винаги. И аз съм ревала пред блока една вечер преди няколко месеца, бременна- просто и характера и хормоните си оказват влияние, но не очаквай пълно разбиране. Моя мъж също ми обяснява как трябвало да се разтоварва, сякаш на мен не ми трябва. Обаче поне не мога да си крива душата, че върши и много неща в къщи и готви! Ама за сметка на това си взима своето, когато си поиска! Whistling За детето-първия път много не се впечатляваше от бебето и след това ми каза, че просто не му е интересно защото е бебе! #Crazy Сега се фука навсякъде с него като че ли той го е родил! Всяко нещо с времето си мисля аз! И все пак е хубаво да си отстояваш желанията! Не го оставяй да забрави къде се намира и защо е там! Sunglasses
Ще ти разкажа нещо смешно, само дето на майка ми не и е било смешно, де. Когато е трябвало да се роди брат ми са живеели с баща ми  в македонски квартал, в който мъжете всяка вечер са били на пийване /това е било преди 47 години/, та са се прибирали с песни като са се изпращали взаимно. Предната вечер нашите пияндета се прибирали и баща ми изпращал един приятел ама жена му ги чака на вратата и за да не им се кара моя родител заобяснявал, че са се почерпили защото му се родил син /долна лъжа/! На сутринта баба ми дърпала баща ми за  краката и му викала: " Ставай, роди ти се син!", а баща ми и казал: "Да, бе да!" Като приказката за лъжливото овчарче, само дето баща ми сам се хванал в собствената си лъжа! Мъже!

Аз като нямам време да пиша и скоро май няма хич да успявам, затова сега си понаваксах!Ще ме прощавате!

# 154
Ехххх колко хубаво, пак се разплаках Simple Smile От радост разбира се! ДИ е СУУПЕР!! Чакам я с нетърпение да дойде пак при нас и да ни пише.

Аз цели 8 месеца си ходя на гимнастика, но вчера например много ми тежа.Все едно правя упражненията с постоянна 15 килограмова щанга.

Еми,то не виждам друг прах за пране освен ТЕО бебе, толкова ли е гаден newsm78   няма ли и някакъв друг хубав който да го продават на повече места.Има някакъв препарат течен-16 лв. е?Множко ми се видя Shocked

# 155
Гъди ами като те ядоса пак и го понашляпай  Grinning Мен мъжа ми много обича да ме стиска силно като ме гушка и да ме пощипва и хапе понякога и сега като не може  Grinning Grinning Това го прави щото аз го тормозя емоционално  Grinning

Петя, стискам палци още малко да удържиш нещата. Ужасно е с тези алергии. А на 6 май цял ден в леглото и да го прескочиш  Wink

edno_momiche аз ще заложа на такъв по-скъп препарат, поне първите месеци. Но и аз и мъжа ми сме с чувствителна кожа, така че за малкия е ясно!

# 156
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Коремка   newsm59
Много се радвам за ДИ. Дано скоро и Кристиян си бъде при мама.

# 157
  • София
Gydelichkova, greenlife, благодаря ви момичета  Hug Каквото можах, направих, вече когато станат нещата.
edno momicheСАНО Сензитив го има в големите магазини и тези за битова химия, а в Ремедиум са пуснали специални нови прахове. Аз лично залагам на по-скъпото, но по-качественото за бебето и за детето ми.

# 158
Слушам и изпълнявам-отивам за скъпия препарат  Blush

# 159
Хайде и аз да попиша малко!

Коремка ,честит рожден ден!
  bouquet

Ами нещо малко и на мен ми  е криво, не съм спала през ноща, само някакви не хубави неща си мислех, снощи прочетох една лоша  новина за една наша съфорумка- юнка, защото нали много се ровя из другите форуми, където не ми е работа, че си е загубила едното бебче при преждевременно раждане и ми стана много гадно/мислих много дали да го напиша, съжалявам ако причиня дискомфорт на някой Cry//! За капак вчера пък  и през ноща изобщо не усещах бебка и какви ли не мисли ми минаваха през главата, щом събудих и Андрей и какво ли не правихме и си друсах корема, андрей говори, заставах в пози в които преди мърдаше, а тя изобщо не помръдна, та се бях доста ошашкала, пък и него ошашках, щом искаше да звъня на лекарката ми в 5 ч да ходим на преглед, но мацката в 8.30 се разбуди и почна да раздава ритници и се успокоих, легнах уж да спя, ама нещо не ми се получава хем  се унасям, хем се стряскам и сърцето ми бие, та ще изкочи и така с мен, ама така  е като си мисля лоши неща! А гледам вие доста сте изписали!! Някъде попаднах на пост, в който някой казваше, че имало седмица от бремеността след 30-та в която, бебчетата били в нещо, като летаргия, вие чули ли сте за такова нещо и дали защото моята бебе е с лице към гърба ми, ритниците и са по-слаби от преди??!! newsm78

За взаимоотношенията с мъжете, ние с моя няма за какво да се скараме, освен за тъпите пари, та откато сме заедно, кавгите са ни заради пари, както той ми казва на мен все са ми малко Blush, не мога да се оплача, той без мен не иска никъде да излиза, трябва с кран да го извлекат от нас, за 3 год, може би само веднъж или два пъти е излязъл сам и то по мое изрично настояване, да ме остави малко насаме!!За чистенето чисти, ама трябва да му казвам винаги щотот сам не се сеща, но пък като му кажа и изчиства! За бебето е ясно, той ще се грижи, той си го  е казал, само ще го кърмя аз, той иска да го къпе, да го преоблича, да го преспива,мен и без това ще ме е страх в началото, като ще е толкова мъничко - затова и ще си вземе отпуска! Така, че всеки човек си има кусури, просто трябва да се нагаждаме към тях - и аз си имам своите и той неговите и така!!

Страхотна новина за  Di, само такива новини трябва да се чуват в нашата тема!! Heart Eyes

# 160
Ади, предай на Ди много поздрави и че всички тук са много щастливи за тях и дано скоро да са вкъщи и тя лично да се включи да я поздравим и да ни дава кураж  Hug

# 161
Ади, специални поздрави на Ди и малките юнаци!!!Много, много се радвам!

# 162
Петя в Ремедиума не знаех, че има прахове, ще видя и там какво предлагат.

edno_momiche а ти какъв точно препарат ще купуваш?

somebody   по-тясно им става на бебетата и по-малко и по-леко ритат. Нямат масто за засилка  Grinning
Моето например вчера като ми беше зле и предната нощ и вчера през деня не спря да рита милото, а снощи не съм то усетила цяла нощ. Чак сутринта късно с мен се събуди, имало е нужда и то от почивка слънчицето.
Забелязвала съм, че винаги когато е много активен някой ден и на следващия, даже на следващите два си отспива и почти не го усещам. Също когато съм на разходка навън и ако е слънчево и приятно спи с часове и изобщо на мръдва.От сега си имат характер и режим просто. Simple Smile

Я да ви питам аз нещо - от къде да си взема тези лепенки - бебе в колата? Знам че с Памперсите имало, така ми казаха, но аз нали няма пелени памперс да купувам. На Хип видях на една кола, аз тази марка я харесвам примерно. Вие имате ли си вече и ще слагате ли?

# 163
greenlife  в Джъмбо продават много сладки, има дори такива, които са с играчка  и надпис!! Peace

# 164
greenlife, във който и да е бебешки магазин да попиташ мисля, че ще ти дадат и то безплатно, защото на тях им ги носят в огромни количества като рекламни материали. На мен всеки път ми дават в бебешките магазини и дори взех да ги изхвърлям.Оставила съм си само една много сладка,която се лепи от вътрешната страна на прозореца/това е важно!/
за праха за пране - взела съм Персил сензитив. Незнам колко е бебешки,но исках да е някой който след това лесно да го намирам по магазините.Все пак аз не живея в София и малко съм ограничена откъм избор на прахове.То другя който остава е Тео-то.
Коремка, честит рожден ден! Много щастие ти желая!

Ох на мен преди малко една приятелка като ми вика: "лелее бая ти е паднал корема,май скоро ще раждаш" Shocked и ЗЛОТО/свекърва ми/ и тя да не остане по назад и вика: "ами да бе аз не бях забелязала,така като те гледам до 2 седмици ще си родила". Честно казано взех да го мисля и малко се притесних и хоп контракций. Защо трябваше така да ме шашкат.Дори и да са прави според мен по-добре да си мълчат,а не да ме стресирват допълнително.
Аз лично немога да разбера дали наистина ми се е смъкнал корема newsm78
Извинявам се ако и вас съм натоварила,но исках да кажа на някого Hug

Общи условия

Активация на акаунт