Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 848
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Моята е лилавата(не миднайт) и не го усещам, дали няма разлика между този анасон, който познаваме ние и този, който е описан там е "звезден анасон" newsm78 Защото нищо анасоново не усещам. Иначе от какво би могло да се получава това усещане за мухъл след като улегне  newsm78

# 226
Anise star и anise (aniseseed) са 2 различни неща и идват от различни растения, с различни ботанически имена. И двете имат anethole, обаче.  Интензитетът и донякъде характерът на миризма би трябвало да са различни.

Ето анис стар, която може да се използва в Азиатски кухни както си е в цялата шушулка:

За мене Лолита мирише по-скоро на licorice, нещо сладникаво, с аромат на бонбон, което се прави от корен на билка, и понякога се дъвче. 

Забелязала съм, че ме привличат парфюми с anise star, без да са в центъра на композицията и особено в съчетание с канела.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 20:48 от Pixie

# 227
Анасоновата звезда се слага на любимата ми китайска туршия и не се усеща чаааак толкова силно анасон, но си има аромат. Интензитетът е различен наистина между двете растения но и двете миришат силно и натрапващо се.

# 228
Very Irresistible Sensual има звезден анасон и го усещам. Доста  ми е секси в композицията.  Crazy

# 229
  • Бургас
Момичета, някой има ли новия летен дамски на Армани  Code summer? Хвърлила съм му око, но май не ми се видя много траен   Ще се радвам ако някой сподели 
 Grinning

Този също много ми харесва, двуумя се между двата
Miss Dior Cherie L`Eau

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 22:24 от mle4ko

# 230
mle4ko, летния Код е много хубав аромат. При мен е с отлична трайност. По-лек, воднист и плодов от оригинала. Но все така прекрасен аромат затворен в красива бяла бутилка. Очарователен, но според мен не е ежедневен аромат. За съблазняване и флиртове летни,за страстни горещи вечери и прохладни морски нощи, а за офиса можеш да предпочетеш Диора. Той е зелен, строг и за мен лично, прекалено скучен. Но зависи къде ще го ползваш. Аз съм за Армани Code summer все пак.

# 231
Притежателките на Juicy Couture да кажат,капачката от 50мл става ли и за 100-ца шише?Благодаря ви Hug

# 232
Добър ден  Grinning
Айде и аз тук с второто си кафе !!!
През изминалата седмица не съм душкала нищо,не съм се влюбвала в нищо ...дори не съм ходила до парфюмерията Mr. Green
Нямам парфюмен глад...засега и не обмислям никакви покупки в скоро време (парфюми имам впредвид Mr. Green)
Моооооооже би само едно Ловли Mr. Green

Два дни носих Венеция Crazy Crazy Crazy
Разкошен е,много си го обичам...

# 233
Аз пък съм на Teraflu Sad  и умирам от яд, защото ми е зле, не мога да понасям никакви миризми /даже ароматизаторите в къщи са махнати Tired / и не мога да си тествам подобаващо вчерашните придобивки - Promesse и GucciII. Напръсках детенце   Wink и не знам дали обонянието ми си прави кофти шеги, но усещам двата аромата като много подобни един на друг newsm78

# 234
  • Belgium

Този също много ми харесва, двуумя се между двата
Miss Dior Cherie L`Eau

mle4ko новият Miss Dior Cherie поне при мен е адски нетраен, а аз нося предимно свежи и леки аромати.

Определено не се чувства нищо след 1-2 часа  Rolling Eyes

# 235
  • У дома !
Здравейте! На мен много ми харесва аромата на Stella McCartney-In two peony.
Моя приятелка го ползва и страшно ми допада как ухае.......
Има ли и други мадами,които го харесват?

# 236
Мацки, има ли някой представа от къде мога да поръчам с доставка до БГ ето този Шанел:

Много ми хареса като го тествах  в една парфюмерия, но съм убедена че беше имитация.А го продаваха за оригинален на цената на такъв Shocked

# 237
***Ди***   сега като се замисля може би си права. Единия го имам, а другия много го исках, само дето единия е някак по "хрипав", а другия ми е по мекичък. Имат цели 5 общи съставки, а и доста хора оприличават Промес на виолетков, въпреки, че няма виолетки в състава, докато това Гучи също е виолетково и даже си ги има в пирамидата  Grinning

teddy_n защо си убедена, че е бил менте? В някоя реномирана парфюмерия ли си го подушила? А ако наистина е бил менте, дали оригинала би миришел по същия начин и пак да ти хареса?

# 238
teddy_n защо си убедена, че е бил менте? В някоя реномирана парфюмерия ли си го подушила? А ако наистина е бил менте, дали оригинала би миришел по същия начин и пак да ти хареса?
В Монтана беше-не знам доколко е реномирана, и продаваха доста малко неща.А съм убедена че е менте защото помолих продавачката да го отвори внимателно-шишето беше потъмняло,съмнявам се че и материала беше стъкло-леко като плексиглас, канта на капачката-полуолющен, абе ужас  #Cussing out, а го продават 35 мл за 108 лв Shocked

# 239
...и не мога да си тествам подобаващо вчерашните придобивки - Promesse и GucciII. Напръсках детенце   Wink и не знам дали обонянието ми си прави кофти шеги, но усещам двата аромата като много подобни един на друг newsm78
Не мисля, че си приличат дори! Аз също харесвам и двата, а първият го имам.
Ако те успокоява аз съм на инжекции Tired но пък носът ми си е в отлично състояние и единственото ми удоволствие в момента е да се пръскам с това онова, поне да ми носи радост и да ми ухае хубаво, докато лежа с болки в кръста. Така ще вземе да ми свърши Lovely-то, че то най ми допада вчера и днес. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт