97 Американска без-паника-за-свинския-грип тема

• 13 166
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
Мерси, Клер, много си мила, аз съм от сагата "Светльо кръстен на дядо си Ламби", та традиционно празнувам на Богоявление. Но днес ще пия един чай (а може и да си го подсиля с коняк) за всички благопожелания, които получих!  Laughing

# 136
.Аз имах наум друго,тук има стремеж всички деца да са в средата,грижат се много за под,тези над си затъпяват и стигат и те там.Създават им безпочвено самочувствие к ги лишава от мотивация да работят у дома,боря "ай ем дъ бест ю ноу,мис линда толд ме со"всекидневно

Az точно за това писах няколко пъти, че енергията на пъблик училищата отива към децата на и под средния знаменател. Статията в Тайм от 2-3 седмици съвсем явно пише, че училищата нарочно занижават стандарти, за да кажат, че са ги "покрили" и да получат висок рейтинг и фъндинг (и когато Тайм пише нещо, то отдавна вече не е новина). 

Анет, трябваше да се уговорим за плейдейт  Simple Smile    Ние миналия уикенд бяхме точно в Сий Уорлд  (идете на шоуто с шаму-та и делфините, ако още децата не са ви убедили  Simple Smile Simple Smile    Дечка беше като хипнотизирана.  Не мога да повярвам, че ще ви оставят да лежите с дни. Кажи как го постигаш това.

Бубка,  ароматерапи?  Бебо хареса ли Fresh, между другото....

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 21:38 от Pixie

# 137
Честит празник на Борис
Бубе, няма да и се връзваш, просто е отвратителна, много ми е чудно като не и харесва , защо стои още тук
Добре дошли на новите мами

# 138
Тази сутрин бяхме на брънч по повод р.д. на шефа на мъжа ми. Апропо, шефът и приятели са колоездачи и стават в 5 да обикалят хълмовете, та т.нар. брънч беше в 8:30 сутринта  smile3507. Дамите, които бяха от двете ми страни се обясняваха коя какво прави да билдне "Ivy league portfolio" на децата си. Някъде на третото кафе осъзнах, че въпросните деца са на по 7-8 години Shocked.
--
Честито на именниците   bouquet
--

# 139
Честит имен ден на всички именници - Борис на Кейси, Борис на Кърди, Бубе и на теб! И ако има други - и на тях!  Grinning
Да сте здрави!  Grinning

Тая "другарка" от съседната тема за майчинството е много зле... и ненужно груба.  Whistling За такива игнор само... Мислех да се включа, но махнах с ръка.

Дамите, които бяха от двете ми страни се обясняваха коя какво прави да билдне "Ivy league portfolio" на децата си. Някъде на третото кафе осъзнах, че въпросните деца са на по 7-8 години Shocked.

Аз си мислех, че избързвам с някои неща около бебетата, но има и "по-бързи" майки.  Mr. Green

# 140
4естито на вси4ки имащи повод да празнуват днес!  bouquet
----
Бубс, хвърлих едно око на др. тема, за каката нямам думи Crazy. Явно има проблеми,  ако не и харесал Бостън(освен, ако не послъгва)... ти си и го казала, какво прави тук, като не и харесва...еднопосо4ни билети колко искаш Simple Smile   
Оздравявай скоро!

Juturna, разби ме с тези майки  Crazy

------
Детето се нау4и да брои до три- едно, ту, три и иска фаб(хляб) и бинки(боровинки) Simple Smile

# 141
Поздрави на всички празнуващи днес. Бъдете здрави.  Simple Smile

# 142
Детето се нау4и да брои до три- едно, ту, три и иска фаб(хляб) и бинки(боровинки) Simple Smile

Ооо, браво, значи до две годинки мога да очаквам този напредък и аз. Моят син е разбрал, че реагираме на ам-ам и сега като иска нещо само това повтаря, независимо дали нещото се яде или не.  hahaha

Честито на именниците и от мен!

# 143
алят хълмовете, та т.нар. брънч беше в 8:30 сутринта  smile3507. Дамите, които бяха от двете ми страни се обясняваха коя какво прави да билдне "Ivy league portfolio" на децата си. Някъде на третото кафе осъзнах, че въпросните деца са на по 7-8 години Shocked.
--
Честито на именниците   bouquet
--

Изобщо не ме учудва. Аз бях цитирала по друг повод една баба австрийка, бивша служителка на ООН,с която се запознах в самолета до Виена и ме радваше как живэ в двете страни, та нейният съвет беше: мойто момиче, събирай отсега грамоти, свидетелства, за щяло и нещяло, не знаеш кога кое ще има значение за колеж. И аз къде на майтап, къде наистина съм отворила една папка за сертификати. Ето и днес имат, заради това, че участват в една групова изложба в библиотеката.
Но ме побиха и мене тръпки преди време от една позната рускиня. Стана с нея дума за уроците по пиано, къде ходят децата. Моите ходят на уроци, едното от 2 години, другото от 1, но това е повече с цел да видят, че като постоянстват в нещо, все пак се докарва до някакъв резултат, и да изпитват удоволствие от това, че могат да вържат по някоя и друга мелодия. Единият е участвал и в рецитал, но целта беше пак да усети какво е да се представиш пред хора, да изпиташ сценична тръпка, ей такива неща. Тя обаче като ми заговори за някакви британски школи, и как всяка година минават през изпити и покриват ниво, и как в добрите университети обръщат внимание на грамотите от тази школа, ми стана едно такова ... тясно, неуютно. Нейното дете там ходи, разбира се, и ниво ще минава, може и вече да го е минало, за 7-годишно дете говоря.
И да кажа, че съчувствам на всички чувствителни натури, които се плашат, когато се заговори за амбициозни майки, тормозещи децата си, но от този форум се излиза с бутона Х, лесно е, напускаш темата за секунда. В реалния живот не е съвсем така. Гледаш да не се връзваш емоционално, и ако може, да запазиш информацията. Че днес може да звучи страшно, но утре може точно тази информация да ти потрябва.
Честито и от мене!

# 144
атти, има надежда Laughing ЕйДж последния месец се промени по4ти до неузнаваемост- отпуска се да говори, повтаря думи, които му кажем, не го е срам от децата и т.н.

блажка, права си. Аз може да искам детето ми да има нормално детство, но реалния живот няма да ме 4ака, и например на 10 тепърва да запо4вам с нужнит неща за евентуален успех в каквото и да било.

Понякога си мисля, 4е вси4ките тези дейности са много за едно дете, но в същото време като слушам мъжа ми не му е било проблем да свири в у4илищния оркестър, да пее в хора, да тренира футбол и т.н.

От друга страна, детето трябва да се интересува от определеното занимание. Свекърва ми преподава уроци по пиано и има деца, които ходят само, защото са натискани от родителите. Те нито напредват достатъ4но като другите на тяхното ниво, нито свирят у дома, което е задължително изискване от свекърва ми, само губят време и пари.
Абе не е лесно да си родител Simple Smile

# 145
Аз се губя все повече и повече, ама тука са ме налегнали едни...надявам се като мине Май месец да почна да се появявам по-редовно Simple Smile

Бенс, аз започнах 2-рата  Laughing Ако я свърша до утре ще притичам до книжарницата и за следващата  Joy
Хванаха ме някакви болки в кръста ужасни и съм се тръшнала и използвам( или по-скоро се оправдавам Wink )  да чета Simple Smile

Благодаря ви за поздравите за Калин! Аз бях много развълнувана! Много от вас знаят за проблемите ни с него и аз въобще не се надявах да почне да чете сам преди края на първи клас! Това предвид усилията от наша и негова страна просто си е страхотна награда!

Стела, той има карта за библиотеката откакто стана на 5 Simple Smile Миналия му рожден ден беше деня, в който му изкарахме, а девойката, която му я изкара по стечение на обстоятелствата ни стана първа дружка, че и бейбиситва от време на време Simple Smile Голяма любов му е с нея Wink

Гледам за уроците говорите, аз с нетърпение чакам да почнем 1-ви клас, защото там имат много извънкласни занимания, но са с отстъпка, а в нашия случай както аз не работя, това ми е голям фактор Sad Иначе бих искала на много неща да ги пратя, но си мисля, че най-важното е те да имат желание. Ще видим как ще тръгне.

Между другото, някой от вас ако е имал проблеми с кръста, какво сте ползвали? Взех си Бен Гей, доктора ми каза Адвил..ама нещо не помага.  Rolling Eyes

# 146

Бубс, хвърлих едно око на др. тема, за каката нямам думи Crazy. Явно има проблеми,  ако не и харесал Бостън(освен, ако не послъгва)... ти си и го казала, какво прави тук, като не и харесва...еднопосо4ни билети колко искаш Simple Smile   
Оздравявай скоро!

Бубка, и аз погледнах и си личи от мили колко е простовато момичето. Много ти е под класата, не се занимавай.

Днес чудесен ден беше. Водихме свеки на cherry blossom festival в ботаническата градина. Не съм предполагала, че мога да си почивам в такава тълпа, ама като се загледаш, виждаш, че първо пространството е направено да е удобно и второ всички са много възпитани и нито се бутат, нито цапат.

# 147
честит празник на всички празнуващи!

сега се прибираме от книжарницата, видях кукла на едуард!  Laughing на бела нямаше, сигурно е изкупена Simple Smile 

# 148
Честито на именниците Simple Smile
(както винаги разбирам последна, но честитя от сърце)

Ред за Кюбит Simple Smile
Да, ако е още на реджистрито означава, че не е било купено! НО при мен се получи смешната ситуация на закупени, но неотбелязани като такива (купувано от друго място или уотевър) и реално 4-5 неща се дублираха, но биг диъл, връщаш и толкоз!

Ред и за Калин! Честито и на него и на майка му Simple Smile страхотен е денят, в който прочетеш сам първата си книжка, много специален ден, Тандури - запази датата и го отбелязвайте с по някой шейк!  Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 06:21 от Agent Provocateur

# 149
При нас също Пре К е безплатен  6 часа на ден ,от 8 сутрин до 2   след това ако искаш детето да стои до 6пм си плащаш,също сме с лотария и борбата е веднага да си почнат в училище а не във частни заведения за да им е по лесна адаптацията ,ще видим догодина дали ще имаме късмета.
Вики,прискул или К е това?Убиват ме разликите в с-мата от щат до щат,тук на места от 2год ги взимат в при-к,за К искат навършени 5 години или малко под с документ..К са по половин или цял ден ,зависи от дистрикта,но при скул е по 10ина часа седмица за 4 год и по 6 за 3 год..

Общи условия

Активация на акаунт