Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 18

• 25 155
  • 519
  •   1
Отговори
# 405
Le système de parrainage évolue. Dès le 18/06/09, le parrain gagnera 10% des gains en Bubz de ses filleuls.
Attention, seuls les gains du Top Jeux sont concernés !
Tous tes filleuls inscrits depuis le 11/07/2006 te permettront de récupérer 10% de leurs gains quotidiens.

Un nouveau système de parrainage des plus avantageux... alors n'attends plus pour inviter tes amis sur Prizee Classic !

Merci pour ta fidélité,

L'Equipe Prizee

това излиза на френски.

# 406
Спонсорство система се променя. От 18/06/09, насърчителят ще спечели 10% печалби Bubz му godchildren.
Внимание, само приходите от началото на игри се притеснявате!
Всички ваши godchildren включени, тъй като 11/07/2006 ще възстановява 10% от ежедневните си приходи.

Нова система за спонсорство на най-изгодни ... Никога не чакаме да се обадите на приятели в Prizee Classic!

Благодаря ви за лоялност

Екип Prizee
на мен така ми го превежда преводача

# 407
  • E-CLM & CH-VD
Le système de parrainage évolue. Dès le 18/06/09, le parrain gagnera 10% des gains en Bubz de ses filleuls.
Attention, seuls les gains du Top Jeux sont concernés !
Tous tes filleuls inscrits depuis le 11/07/2006 te permettront de récupérer 10% de leurs gains quotidiens.

Un nouveau système de parrainage des plus avantageux... alors n'attends plus pour inviter tes amis sur Prizee Classic !
Merci pour ta fidélité,
L'Equipe Prizee

това излиза на френски.

Системата на спонсорство еволюира  Laughing. От 18 юни 09 "кръстникът" ще печели 10% от печалбите в бъбс на своите спонсори. Внимание,това засяга само печалбите от Топ игрите.
Всички спонсори, записани след 11.07.06 ще ти позволят да получиш 10% от печалбата им всеки ден.

Останалото е бла бла....

# 408
И аз подписах и аватара си сложих.  Simple Smile

# 409
Всеки ден като си влизам в акаунта в призето ми дава по 0,01 бъбз  newsm78  #Crazy  Защо, нали го затварят! При вас така ли е?   newsm78

# 410
и на мене ми дава, но никъде не е казано, че го затварят

момичета почнах да продавам Макспакове в кодекса - вижте докъде ни докараха тези хора  Joy

# 411
И на мен ми дава всеки ден по 0,01 бъбз.

# 412
  • Враца
Днес си получих втората тениска и е тръгнала жабката ,а рибката и тату се приготвят...все още не ми се вярва така да ни изхвърлят с лека ръка на 22,06..Тая надежда...  newsm78

# 413
на 22,06..Тая надежда...  newsm78

Praynig  и аз  Praynig

# 414
А на майте акаунти имам ето това съобщение
Date : 16/06/2009 at 03:01pm

Subject : Non-existing mail
 Hello,

If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.

Thank you for your understanding
Prizee's Team

Какво искат да кажат  Rolling Eyes,

Интересно че съобщенията ми където се редих на опашките се върнаха отново Thinking

# 415
  • Варна
Всеки ден като си влизам в акаунта в призето ми дава по 0,01 бъбз  newsm78  #Crazy  Защо, нали го затварят! При вас така ли е?   newsm78

Да, цъкни най-горе - има някаква игра - ако ти се падне бронзова паричка, нищо не печелиш, сребърна - 0,01 бубсче, а златна - някаква система за домашно кино или нещо подобно, не обърнах внимание.

# 416
Ох, немога да се оправя с това призе... реших да си почина до 22-ри, пък после ще видим какво са ни спретнали Laughing

# 417
я кажете за кадо, как точно става сменянето на сините ключове с червени?

# 418
я кажете за кадо, как точно става сменянето на сините ключове с червени?

Като избереш игра, за която се изисква червен ключ, щракаш на Convertit mes cles bleues и избираш колко червени ключа искаш. Предполагам, че знаеш, че 3 сини ги разменя за 1 червен ключ.

# 419
  • Плевен
А на тези игри с червените ключове повече точки ли се печелят?

Общи условия

Активация на акаунт