Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 654
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Бърборанче, само смей да не се обадите като дойдете на сватба  Crossing Arms
ще те гледам лошо до живот  Naughty
Преслава също през деня суче точно, ама точно на 2 часа, може да е дремнала точно 5 минути, ама станат ли 2 часа от последното ядене и се оцъкля, че тя това го може най-добре
върна си й нощното ядене, снощи яде в 12, в 3:30, в 6:30 и сутринта в 10  ooooh! после в 12, после в 2  Whistling като новородена направо
Кръщене ще правим на Петровден, горе над Етъра на Соколския манастир, който е храм Успение Богородично
аз зная, че кръщаваш до годинката, или след като навърши 3
като ходих да пеят чиста молитва питах отеца, който я пя кога има имен ден Преслава, той не можа да отговори- каза не съм сигурен, но колкото по-рано я кръстите, толкова по-добре
отказах се да е на Богородица, че ще е голяма тарапана и не ми се иска да ни претупват, Стефания я кръстихме на Стефановден и беше супер- самички с кумовете на Бачково, много съм доволна

# 46
Здравейте!

Първо пожелавам на всички весели почивни дни!На сватбарите весело прекарване!На празнуващите - много емоции и да показват после снимки  Simple Smile

При нас времето все още е хубаво и след малко пак излизаме.От сутрешната ни разходка мама намаза дънки и манто а бебе шапка и чорапогащник  Wink За това стига болничния ми за месеца  Sad

Аз смятам да захраня към 6-я месец въпреки нетърпението ми.Незнам защо много ми се ще да се храним с лъжичка  Laughing Абе луда работа!

По празниците ние сме си у дома,защото тати ще работи всички дни  Sad така че ще има все пак кой да пише в темичката.Е ако е хубаво времето / ама май няма да е / .

# 47
Мини и Йоана е по същия начин,направо по-зле и от новородено.Защо ли е така? newsm78 Не ми стига кърмата ли..?Поне се успокоявам,че не е само тя.И аз мисля малката да я кръстим тази година,но не сме решили точно кога.Мерси за инфото за кръщаването,че или до годинка или след 3,това не го знаех. Hug

# 48
Доника, мерси за инфото  Hug. За нощната пауза, бях чела в блога на Хедра, някой беше питал там, че при кърмене на поискване кърмата се регулира според нуждите на бебо и нощните паузи не биха били проблем. Ако все пак кърмата намалее бебчовците на тази възраст много добре знаят как да си я изработят пак, така че няма място за притеснение. Между другото Сами като направи голяма нощна пауза – после през деня наистина суче през 2 часа – явно така си набавя денонощната дажба – явно наистина бебчовците знаят най-добре.

Edit:
Да ето намерих отговорът на Хедра
Цитат
Смисълът на кърменето на поискване е именно в това - да предоставите на детето контрола върху това кога и колко ще суче. След като вашето бебе е доволно, спи спокойно през нощта и наддава чудесно, значи няма нужда да правите среднощни упражнения с помпата  Кърмата ви няма да намалее - а ако бебето усети, че не му достига, просто или ще зачести дневните сукания, или ще започне да си иска и двете гърди на всяко хранене, или само ще се събужда нощем. Разчитайте на него и всичко ще е наред - той е вече голям и чудесно знае как да си осигури храната.Спете, щом и бебето спи и се наслаждавайте на периода - обикновено не трае много дълго, а когато дойде времето за захранване и започнат зъбките, бебетата започват да се будят редовно за среднощни похапвания и посуквания и тогава ще мислите с носталгия за тези спокойни нощи 

# 49
  • София
Еспа,  newsm51. То "смукача" дърпа яко, ама знае ли човек Simple Smile
Мини, то и аз исках самички с кумовете само,но ей го на - 30 човека само най-близки роднини до първо коляно...

# 50
Значи не била само Магдалина гладна на 2 часа  Grinning, интересното е , че вечер си ядем на 3 часа напр.12,3,6  Laughing .

Я ме светнете какво се прави на кръщенето , за попа знам , че къпел детето ама мен ме интересува организацията най- близките ли се канят на ресторант ли се ходи след църквата ,гледам Доника говори за мин.30 души , а има ли музика оркестър или Джей в ресторанта ..... newsm78 тъпо тъпо ама де да знам не съм ходила и се чудех то всеки с възможностите си ама горе долу повечето как го правят.

Ние сме решили на 22.07 - на имения ден на Маги, но не тази година а догодина

# 51
Здравейте момичета,извинявайте че нахлувам в темата ви но ви моля да гласувате за моята Ели
http://win.-spam017-/1277/
 Hug

# 52
  • София
 Hugздравейте момичета,случайно да имате сгъваема кошара на чико.пишете на ЛС как се опъва.че съм в приключение Praynig

# 53
  • София
Ванила, не ни гледай нас, че сме 30 души hahaha Туй ни е тесния семеен кръг - баби, дядовци, вуйчовци, лели и 3-ма първи братовчеди, с които Мартин е много близък...Иначе може и само с кумовете да сте и пак да си е кръщене. Какво се прави ли - ами една питка, вино се носят в църквата, както и сапун и кърпа дар за попа. Кръстникът/цата купува дрехи на детето, както и хавлия. Е, ако желае може да му подари и кръст - било то златен или сребърен. После бебето се прибира до дома си за да го внесат вече християнче и после - хапване пийване и тия три работи Joy Сега който желае може и Ди джей да си вземе - негова воля...Ние ще сме на заведене, защото толкова народ няма как да го сбера в къщи. Бе то има, но не ми се занимава, а и свекър ми се натиска да плаща Rolling Eyes...Мен ако пита тия 1000 лв, дето ще се хвърлят за всичките куверти да ни ги даде ехееее. Но никой не ни пита.
Брей, голямо затишие - през пост-все мои hahaha

А, Цвети наруши системата - не мога да ти помогна ooooh!

# 54
  • Варна
Сега да ви птам нещо.....имам многоооо тъпо кенгуру и днес решаваме с моя мъж да вземем хубаво. Е, да, ама те по 100лв Shocked, а ние ще го ползваме май само инцидентно! Я, кажете, какви са кенгурaта ви? Ако може и снимка....thank you

# 55
свате, сакън  Twisted Evil 30 човека близки
ша почвам да размислям дали да са сродяваме  Whistling

# 56
Oх, момичета, така се уморих, докато го приготвях тоя багаж! То и за  мен може ако ме видите, да кажете, че съм "сопа", ама елате да видите зор по напъхване в старите дрехи! Докато комплектовам-с оглед на това променливо време, та и да не мъкна прекалено много обувки и чанти, пък и кое ми става и кое не и кое как ми стои- е въздухът ми свърши! И аз съм без              МЦ, питах мамолога, каза че е абс. нормално при кърмене.
 Утре рано сутринта кърмя и потегляме. Ще ми липсвате много. Целувки и весели празници!

# 57
  • Варна.....
Анджелче, хубави емоции  Hug
Дони, ние и над 30 се сълираме- в най- тесен кръг сме 15.
Мини, Преслав/а празнуват имен ден на 15 .08 - т.е. с теб- Пре- слава (Преславна майка Божия- или поне така го запомних).
Не ми се пише повече, че ми е криво.
Лека и сънлива.

# 58
  • София
свате, сакън  Twisted Evil 30 човека близки
ша почвам да размислям дали да са сродяваме  Whistling

Емиии ...на мъж ми родата е голяма Rolling Eyes Айде недей и ти сега - ще ги отсеем за сватбата - роднина, милиционер, роднина, милиционер Joy

# 59
Twisted Evil не си мисли, че ние сме малко, аз имам брат и сестра, Ник и той така  Shocked направо ви отнасяме на бройка отма
Тайс, сподели ако ти се говори, какво ти тежи
за Преслава и аз съм го чела, исках да питам и вещо лице  Peace, вече си казах съображенията да не я кръщаваме на 15 август

Общи условия

Активация на акаунт