ще те гледам лошо до живот

Преслава също през деня суче точно, ама точно на 2 часа, може да е дремнала точно 5 минути, ама станат ли 2 часа от последното ядене и се оцъкля, че тя това го може най-добре
върна си й нощното ядене, снощи яде в 12, в 3:30, в 6:30 и сутринта в 10
после в 12, после в 2
като новородена направо Кръщене ще правим на Петровден, горе над Етъра на Соколския манастир, който е храм Успение Богородично
аз зная, че кръщаваш до годинката, или след като навърши 3
като ходих да пеят чиста молитва питах отеца, който я пя кога има имен ден Преслава, той не можа да отговори- каза не съм сигурен, но колкото по-рано я кръстите, толкова по-добре
отказах се да е на Богородица, че ще е голяма тарапана и не ми се иска да ни претупват, Стефания я кръстихме на Стефановден и беше супер- самички с кумовете на Бачково, много съм доволна

За това стига болничния ми за месеца 
Не ми стига кърмата ли..?Поне се успокоявам,че не е само тя.И аз мисля малката да я кръстим тази година,но не сме решили точно кога.Мерси за инфото за кръщаването,че или до годинка или след 3,това не го знаех. 
. То "смукача" дърпа яко, ама знае ли човек
, интересното е , че вечер си ядем на 3 часа напр.12,3,6
Туй ни е тесния семеен кръг - баби, дядовци, вуйчовци, лели и 3-ма първи братовчеди, с които Мартин е много близък...Иначе може и само с кумовете да сте и пак да си е кръщене. Какво се прави ли - ами една питка, вино се носят в църквата, както и сапун и кърпа дар за попа. Кръстникът/цата купува дрехи на детето, както и хавлия. Е, ако желае може да му подари и кръст - било то златен или сребърен. После бебето се прибира до дома си за да го внесат вече християнче и после - хапване пийване и тия три работи
Сега който желае може и Ди джей да си вземе - негова воля...Ние ще сме на заведене, защото толкова народ няма как да го сбера в къщи. Бе то има, но не ми се занимава, а и свекър ми се натиска да плаща
, вече си казах съображенията да не я кръщаваме на 15 август