,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 468
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Аз т.к. не откривам инструкции и май никой от вас не знае, взеха да се мъча вчера да разгадая как работи сингера ми, имам две копчета които се плъзгат на ляво и на дясно от едното се сменя прав шев и 3 различни по големина зиг зага другото указва позицията на иглта ляво-десно-център, има едно което се върти и указва размера на бода и операциите за елик. Но имам затруднение с останалите операции.
Не съм виждала другите сингери как са, но тази е с едни като чипове пластмасови не знам колко на брой и се слагат точно под макарата с конеца. До тук добре, но като сложа нещо различно от зиг заг не го шие, всъщност със и без това за зиг зага машината си шие според настройката от копчето и не мога да разбера как да я накарам да шие от чипа. Някой да има подобна? Не видях нещо да се натиска.

# 721
Честита Баба Марта Hug

# 722
  • Egypt
И от мен Честита Баба Марта, и ето последното ми творение:

Само за машини май си говорим тука, а никой не е показал напоследък какво са ушили тия машини Simple Smile

# 723
Чантата е прекрасна, faima HugБи ли споделила, как са направени розите.Мисля, че в един от последните броеве на Бурда, имаше обяснение за  подобни рози newsm78.
В най-скоро време и аз ще се разпиша с някоя снимка Laughing

# 724
файма чантата наистина е страхотна, за пореден път ти се възхищавам

# 725
faimaчантата е чудна ,поздравления и браво   bouquet майсторска изработка,изпипана овсякъде и дръжки и рози и листа....абе нямам думи  smile3525
  Аз ших тези дни едни терлици от плат-травира,много стар модел,но случайно намерих кройка и те взеха че станаха.Моля,не ми се смейте много,наистина моделчето е старичко ,а и унас имах доста такъв плат...кръстих ги летни терлици  Mr. Green

Искам да питам някой от вас  шил ли е подобно нещо и знае ли точно как става?  newsm78 в момента се мъча над него и не мога да го зглобя  Thinking ,модулите са готови -облякани в плат,но ми е трудно сега съшиването им  Whistling
  Благодаря ви!

# 726
Ivaa71, майка ми шие същите терлици и също си ги е нарекла "летни терлици" Laughing.
Къщичката е много интересна, за пръв път виждам такава.Готова кройка ли си използвала за направата и, или сама си си направила такава?

# 727
  • Egypt
Благодаря, момичета! Розите как съм направила:
http://faimaothman.blogspot.com/2010/03/how-to-make-flower-bag-part-1.html
За тази къщичка не ми идва на ум нищо. От какво са детайлите, от дунапрен ли са вътре, и как да се съединят дунапренените части ли  newsm78
Тия терлици са много хитри, може да се помисли върху варианти.

# 728
Indiqnica то не е кройка,а всеки модул по отделно.В сайта имаше размерте на къщичката 35/40/35 и по тях долу-горе,но мойта стана огромна  Crazy не знам защо....
 Искам да благодаря на Дорито за помощта,безценна си скъпа  Hug
 Проблемът ми е,че не зная как да зглобя отделните части така,че да изглежда добре...всеки път когато ида в зоомагазина,продавачката я взима  и започва да ми обяснява колкое хубава и аз не мога да видя как е зашита  hahaha
 faima да мила,дунапрен е вътре и благодаря за розите,много добре показано  Peace
 и все пак я заших с триста зора на ръка страниците,а пода,който е само от плат -на машината.Някой ако има идеи как може да се шие на машина всичко от-до ,да свирка,измъчих се цял ден с иглата  bash

# 729
Момичета, нахълтвам в темичката ви, но имам нужда от помощ ...

Търсих в нета, но безрезултатно. После се сетих за форума и се рових тук, но пак нищо, докато не попаднах на тази тема.  Blush
Та, трябва ми кройка (чертеж ...  Rolling Eyes) за ръкав и яка на мъжка риза или мъжки класически панталон ...
Гледам, че пускате доста руски линкове, но нииищичко не разбирам ...  Laughing

Надявам се да ме насочите към някой сайт.
Хубава вечер ...  Hug

# 730
От кройките на бурда дали няма да има таква, някъде пишеше къде в софия се продават  newsm78

# 731
Момичета, нахълтвам в темичката ви, но имам нужда от помощ ...

Търсих в нета, но безрезултатно. После се сетих за форума и се рових тук, но пак нищо, докато не попаднах на тази тема.  Blush
Та, трябва ми кройка (чертеж ...  Rolling Eyes) за ръкав и яка на мъжка риза или мъжки класически панталон ...
Гледам, че пускате доста руски линкове, но нииищичко не разбирам ...  Laughing

Надявам се да ме насочите към някой сайт.
Хубава вечер ...  Hug

Мишелин от тука можеш да си изтеглеш бурди с мъжки кройки на каквото си пожелаеш
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1812905

# 732
Момичета, благодаря ви!
d-d-d, нещо не успях да се оправя с този линк ...  Blush
Трябва ли да се регистрирам, за да мога да разглеждам там?

Иначе търсенето продължава. Днес се рових по-обстойно, но нищо.
Да речем, че си взема Бурда. Има ли гаранция, че ще има кройки на ръкав и яка на мъжка риза или класически панталон?  Blush

Пак да благодаря за отговорите!  Hug

# 733
Не е нужно да вземеш списанието, продават и само кройки отделно, там където има и списанията и те ще ти кажат какво имат Wink

# 734
faima-много е хубава чантата,розите изглеждат лесни за правене и доста ефектни.Даже ако бяха от друг цвят щяха да се откроят повече.Продължавай да показваш своите творения.Чакаме с удоволствие. Peace
ivaa71-мисля ,че терличките са много сполучливи и сладки,ще са удобни за вкъщи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт