С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща първата годинка(34)

• 21 746
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
В тази тема като гледам отговорите на анкетата са различни.В другата тема повечето бяха за втория уикенд на юни, а сега е обратното.Как стана така???Да не би да има още хора, които ще дойдат и си траят???Аааа, няма ред, няма ред    People No Good!Бързо гласувалите за първия уикенд да вдигнат ръка да ги видя кои са newsm66!

# 226
  • ВАРНА
 smile3525  smile3525  baloni Честита първа годинка на празнувалите през последните дни! Бъдете здрави и усмихнати дечица!  bdbaloni  newsm51  newsm51
     Онче честит ден-денНа празник се пожелават много неща, но аз ти пожелавам само две: НИКОГА! и ВИНАГИ! Бъди венаги щастлива и никога нещастна!
       Ние вчера бяхме на последна консултация преди годинката и Радо вече е 75см и 9.800кг. Когато иска вече показва колко голям ще стане и опитва и пръстчето да опъне за една годинка  Simple Smile и тъй както уж само бебшки си бърбори .... май опитва и думички да казва, т.е. срички някакви, а иначе всичко разбира. Като му кажа донеси или дай и ако е на кеф го носи с усмивка. Как бързо лети времето! Миналата година по това време трескаво се подготвях за раждането, а сега Радо щъка из къщи и всеки ден ме радва с нещо ново, Валя още я тресеше силно тийнхормона, а сега от ден на ден започва да става зряло момиче с откачени идейки от време на време  Wink Аз днес се кичуросах за РДто и ме избиват едни лирични отклонения .. извинете ме ако съм досадила на някой.
       Лека вечер на всички!

# 227
Цитат
greta.kr 
Вмъкни Цитат
В тази тема като гледам отговорите на анкетата са различни.В другата тема повечето бяха за втория уикенд на юни, а сега е обратното.Как стана така???Да не би да има още хора, които ще дойдат и си траят???Аааа, няма ред, няма ред   !Бързо гласувалите за първия уикенд да вдигнат ръка да ги видя кои са !
  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao----
Грега ще ме спукаш от смях рано сутринта Аз не съм гласувала-защото баткото ще има РД на 17.06 а и Елена ми е много далече и моя нещо се дърпа Weary доста е дълъг пътя за Тони, а и до сега не сме пътували и не знам как ще издържи и за това -тати не е съгласен  blahblah  Stuck Out Tongue Winking Eye
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА.........

ДЕНИСЛАВ НА reniuga
СОФИЯ НА teddy14

ХЕЙ МАМИ Я КАЧВАЙТЕ СНИМКИ ОТ РД НА ДЕЦАТА newsm66 red lovekiss
АНМАРИ-ЧЕСТИТО 1-ВО ЗЪБЧЕ НА  АЛЕКС Embarassed Embarassed Embarassed

# 228
Онче, чрд на патерици  bouquet Бъди винаги обичана, много здраве и семейно щастие Hug
Чрд и на днешните рожденици!
При нас времето е ужасно. Вчера успя да ни понамокри по пътя за кухнята и днес се замислям дали да тръгвам, ако продължава така да се мъти небето. Просто не ми се мокри и днес, пък и Тери ще намокря. Снощи си взехме лятната количка и веднага я севтосахме по улиците. Беше много топло. Като малко дете съм, така й се радвам, щото вече старата ми беше станало мъка да я тикам, доста е тежка, а тази ми е като перце и толкова е тиха, старата се беше разкърцала вече, ама две деца отгледах с нея.

# 229
  • София
Грета аз мислех с таз анкета само да подсещаме, че има и такова нещо Simple Smile А може би трябваше да кажа на алабала само линк към другата тема да сложи.
Оставаме си 2рия уикенд Simple Smile

В неделя ще съм сама с двете. Среща нали има?

# 230
Малка почерпка и за моя рожденяк:

Сега виждам, че днес и София на Теди празнува,
Честит Рожден Ден Теди:

и букет за мама:

# 231
Честита 1 годинка  на Денислав и София Моника, Ана , Дарина, Виктор, Даниел, МАртина, Давид, Виктория, Тея, Момчил!, Много здрави и щастливи да растът!

На майките - честит празник, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Онче (на патерица), КАкадака, Честити ви рожденни дни! Много здраве, щастие, любов, детски смях и усмивки!

jeniqa аз пак късно прочетох цялата тема. Честито, горчиво! И дълги години семейно щастие, любов и красиви,незабравими емоции!
АнМари, колажът е прекрасен!!!  Hug  bouquet честито зъбче!
камелия, и аз мисля, че за уокър сте големи. Т.е. даже и да не ходи детето, според мен по-добре е количка за кукли, върши работа на уокър, а е с по-дълго приложение. Или колело, като на мушмороче (беше дала снимка)
А подарък - и ние още не сме измислили на дребосъчка.
магелинка, и Калина много о бича да си бута количката  Grinning

за голямата срещата,
само чета и ми  е търсене, че няма да сме си дошли по това време. Прибираме се чак юли. Но пък вие да снимате и после да показвате и на нас!

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
ДЕНИСЛАВ на reniuga
СОФИЯ на teddy14

# 233
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТНИТЕ МАЙЧЕТА

ДЕНИСЛАВ на reniuga  Hug   bouquet

СОФИЯ на teddy14

Бъдете живи и здрави, щастливи, умни, засмени и големи късметлии   Heart Eyes

За вас деца  Hug

http://vbox7.com/play:49b3f6ae

Трябва да измислим някакъв вариант да се скрием от дъжда, ако вали в неделя.
Такава е прогнозата поне.
Което означава, че най-вероятно няма да вали  Wink , но все пак...

Нищо лично, ама съм се скъсала от смях ...  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=Z6aeo5Murok&feature=related

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 14:58 от EVA x 2

# 234
Онче, честит рожден ден (на патерици), желая ти всичкото здраве и всичкото щастие на света
Ние също няма да дойдем на срещата, събират ни се много поводи и ще падне голям харчалък  Rolling Eyes

Чеситито  на всички малки прекрасни дечица.
Пожелавам ви мили деца да пораснете много щастливи и обичани от всички

# 235
Честит рожден ден на Денислав и София!Бъдете много щастливи деца!
Честит рожден ден и на Какадака!Желая ти много здраве и сбъднати мечти!

# 236
Честит рожден ден, кака Дака  bouquet Да си все така красива и строина и да се радвас много на наи бли3ките си...

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДЕЧИЦА ТЕЗИ ДНИ И НА ОНЧЕТО НА ПАТЕРИЦИ!

АнМари, страхотна си отново с колажа  bouquet

# 238
  • ВАРНА
КАКАДАКА  Честит рожден ден!Честита ПЪРВА годинка и на днешните рожденници Дени и Софи !

# 239
Пропуснала съм да честитя РД на Какадака.Честит ти празник!Да си много здрава и щастлива!!!  bouquet

Мадлен днес ме побърка.Вдигна 39.7 и аз направо откачих.Въпреки, че ми е трето дете, досега с такава температура не се бях сблъсквала.По едно време се разплаках, като видях, че от 39.3 я вдигна на 39.7, при положение, че бях сложила на крачетата чорапи с оцет.
Тя от вчера следобед ми вдигна Т, но беше малка и нищо не й дадох.Смъкна я.През нощта я вдигна на 38.2 и й дадох нурофен.Днес вдигна пак в 11.00ч и в 13.00 беше 38.1.Сложих свещичка ефералган и я свали бързо.Започна да си играе и така до 16.00ч, когато я забелязах, че устата й е посиняла.Ръцете и краката й бяха студени, а челото гореше.Тя започна тихо да скимти, а аз направо се побърках от страх.Измерих я и показа 39.3.След като оцета не помогна след 10 мин. я сложих в коритото с малко топла вода и постепенно почнах да я изстудявам.Въпреки това тя се разплака и аз я извадих след малко.................................
Заведохме я на доктор и ни предписа антибиотик, заедно с капки за очи(за нослето) и фенистил капки(противо-алергично).Каза, че има червено гърло,много сополи,но гърдите са чисти.
Като се върнахме беше свалила Т на 38.6, като аз направо си отдъхнах(на фона на 39.7).
Не дадох антибиотика.Реших да почакам още малко и ако пак вдигне такава Т да го дам,въпреки, че ме е страх да не се повтори.Не искам да давам антибиотик, защото ще срине и малкото изграден имунитет.Сложих още една свещичка в дупето и в 18.30 я изведох да поспи навън.Малко спа, но беше смъкнала Т.Прибрахме се, вечеря-кремчето от кухнята до половината, домати със сирене и хляб(много любимо ядене) и кърма.Беше весела, даже игра с каките.Успях да й дам 1ч.л. мед с лимон и сода.След това я излъгах към 9.00 да пие и нурофен.Заспа в 22.30ч-доста трудно, но Т нямаше и почна да се поти.Моля се тази Т да не се повтори повече Praynig Два пъти досега мрънка на сън-тежка нощ ще бъде, но само Т да не вдига Praynig

Извинявам се за дългия и подробен разказ, но това са много силни емоции за мен и затова ги споделям с вас.Остарях с 1г от притеснение Crazy и продължавам..............

Общи условия

Активация на акаунт