LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 548
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
dodi аз съм с ГО 95 и 168 от кожухчето ми е точно. Peace

# 496
  • Абсурдистан

Отговарят ли си на размера тези поли и каква материя са - трико ли?

# 497
Момичета имам следния въпрос: вчера направих 3 поръчки и сега все още си седят EN COURS D'ENREGISTREMENT, това означава ли, че не са фактурирани все още?

Не са фактурирани все още. Ще ти ги фактурират, няма страшно.  Peace

# 498
незнам дали си отгавярят на номера, защото за първи път поръчвам и не мога да преценя. размери може да видиш тук http://veni05.wordpress.com/category/robe-jupe-%D1%80%D0%BE%D0%B … %BB%D0%B8/page/3/

материята мисля , че ще е пирятан за носене лятото

# 499
Имам питане към някой , който е връщал дефектна стока . Взех маратонки за малкия , но при първото им обуване единият шев се разпадна. Писах им , те ми отговориха да ги връщам на еди-кой си адрес. Аз си искам друг чифт , обаче те бяха на разпродажбата на една цена , сега вече са на друга , по-висока . Ако ми пратят нов чифт , дали ще трябва да доплащам  newsm78 Или да си искам направо ваучер?Ама аз все пак искам маратонки де.
няма да плащаш- това е рекламация. нов чифт ти се полага.

# 500
  • на морето
dodi аз съм с ГО 95 и 168 от кожухчето ми е точно. Peace
Поръчах 162-дано да ми стане.Ако не -ще го носи щерката Mr. Green,въпреки,че не го харесва много,но пък на живо може и да и хареса,знае ли човек Wink
Благодаря ви  bouquet

# 501
  • Балчи-Варна
Алекс1 , имам едно питане към теб.... Embarassed
гледам си в сувито и в рембуса и  ми изписа че имам отказан един артикул,това добре-но после ми изписа на една поръчка-на всички артикули- Retour articles le 04/05/2009.  поръчката е направена на 9.04.....това ретур не означава ли че се е върнала поръчката,като непотърсена????? а тя изобщо не е стигала до мен????? newsm78

# 502
гледам си в сувито и в рембуса и  ми изписа че имам отказан един артикул,това добре-но после ми изписа на една поръчка-на всички артикули- Retour articles le 04/05/2009.  поръчката е направена на 9.04.....това ретур не означава ли че се е върнала поръчката,като непотърсена????? а тя изобщо не е стигала до мен????? newsm78

Да, означава, че се е върнала при тях. Вероятно не са ти пратили известие или кой знае къде са го оставили.
Отиди до пощата и до митницата и ги накарай да си проверят по дебелите книги дали е идвала пратка за теб. След което, постъпи подобаващо!  bash
Още сега пиши на французите за проблема, като опишеш подробно, че колета не е стигнал до теб и ги питай дали могат да ти го изпратят отново.

# 503
  • София

Отговарят ли си на размера тези поли и каква материя са - трико ли?
имам от втората, според мен си отговарят, но не е трико плата пада тежко и е хубава полата особено на тази цена.
на 42 размерите са: т- 39см, ханш около 52 (там вече се разширява), д. 56см

# 504
и аз денс получих някои неща

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts.aspx?productid=3 … &numberpage=1 потничетата - още един глас за тях

Моля те да ми дадеш размерите на потничетата, как стоят, прилепнали ли са? 

# 505
 Shocked

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 14:02 от pavlinaj

# 506

Да, означава, че се е върнала при тях. Вероятно не са ти пратили известие или кой знае къде са го оставили.
Отиди до пощата и до митницата и ги накарай да си проверят по дебелите книги дали е идвала пратка за теб. След което, постъпи подобаващо!  bash
Още сега пиши на французите за проблема, като опишеш подробно, че колета не е стигнал до теб и ги питай дали могат да ти го изпратят отново.
е как са успели  за 30 дена да дойде и да я върнат ? Много бързо  newsm78

# 507
zori8, благодаря за отговора. Бумеранг вече ми даде размери на 38, така че се ориентирах за номерацията. А ти защо ще продаваш твоите? Не ти стават или не ти харесват? Дано не ставам много нахална с този въпрос.

# 508

е как са успели  за 30 дена да дойде и да я върнат ? Много бързо  newsm78

Аз за толкоз години поръчване, още не мога да им хвана спатиите на БГ пощи...
Ама там никой не знае какво прави, защо го прави и как го прави.
Случаят на gul4i не е прецедент - преди година, може би, имаше няколко подобни случая с други съфорумки. Пак така им бяха върнали поръчките, като непотърсени или с мотива "неточен адрес". На gul4i съм сигурна, че това не й е първа поръчка и затова е малко вероятно сама да си е объркала адреса. По-скоро нашите пощи са се омотали нещо.
Каквото и да е - ако пратката е стигнала до пощата/митницата, тя задължително е описана като влязла. А срещу нея трябва да пише и защо е върната на подателя й.

# 509
  • Абсурдистан
Една молба към вас момичета,
как пишете "вх. Б" в адреса си "vh B", нали?
И има ли опастност любимите ми пощаджии да го прочетат различно от вх. Б

Общи условия

Активация на акаунт