128 ДЕ. Огледалце, огледалце, я кажи кой е по-по-най, не ме лъжи!

• 15 099
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Котарана,купих тази:
http://www.real.de/wochenangebote_elektro_haushalt.html?id=396&a … bote_maxEntries=9
Аз и давам оценка по шестобалната система 4 и 1/2 .
 - --Да
-Ве4е не мькна кофата след мен;
-По малко време отива при работа с нея;
-4исти добре ъгли;
-Петната от сокове,пластелин и т.н. из4езват аламинут(но трябва по дълго да стои6 на петното и прави локви4ка);
- не се ползват препарати;
   като минуси:
 - тежи4ка е;
 - мокри,но зависи какво е замърсяването;
 - 4есто изстисквах парцала(няма как);
 - в нета,4етох,4е кърпите бързо ставали на дупки,но зависи колко 4есто я ползва6;

Пи6е ,4е става за ламинат,пвц.килими,паркет(май?),но аз за паркет не бих го взела тоя уред!На килима не съм го пробвала.
За парите си заслужава, оба4е!
Бягам,4е де4кото ме вика и аз не се отлепям от компа  Laughing

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 17:53 от Sesiliq

# 166
Парочистачката е супер, освен това което Сесилия е написала, аз ще добавя: пробвах я на килими - освежава ги; на децата им хареса да чистат с нея - така че си имам помощници не само в цапането, но и в чистенето. Тази която аз взех е с две кърпи.

И еклери, и шкембе обичам. Ще потърся дали в реала продават шкембе. Кажете как е шкембе на немски, та да знам какво да търся в реала. Аз пък си похапвам бисквитена торта.

# 167
Сесилия, Бубето мерси zа споделената информация  Hug

# 168
  • UK
Аз пък извадих един пакет пилешко (надявам се да е пилешко, майка ми прилежно им е сложила някакви означения, но е пропуснала да ме уведоми какво значи оранжев етикет, синя лъжичка и така нататък) и смятам да го правя с ориз за вечеря. Оная супа, дето бях забравила да й включа котлона, беше страхотна, три дни я ядох. Струваше ми 1.50 всичко на всичко - пакет ориз и няколко от онея бульончета ма кубчета, които откакто се научих да слагам, готвя много хубаво. Wink Сега ще употребя останалия ориз с пилешкото или каквото там съм извадила.

# 169
Кажете как е шкембе на немски, та да знам какво да търся в реала.
Kutteln, Pansen. Предният път съпружеството се върна от Метро със скромните 5 кила шкембе. Мата, следващият път ще те поканя официално, щом си любител  Wink
Ааа, лоша работа с тия еклери. Цял ден точа лиги Sunglasses

# 170
  • Germany
Ааа, лоша работа с тия еклери. Цял ден точа лиги Sunglasses

Същата работа и при мен  Sunglasses четох, четох рецептата ама не се хванах да се пробвам да направя  Tired Не се ли продават някъде, виждали ли сте тук?

# 171
Шоши, благодаря.
Преди малко писах, но забравих нещо важно - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

# 172
Има, има, Еклер се казват пак или Лийбескнохен  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 173
Момичета, тестото за еклери не е изобщо трудно и капризно, като го направите го сложете в найлонов плик, кръцнете едното крайче на плика и шприцовайте на лента в тавата направо, като режете с мокър нож на всеки 15 - 20 см. Ако нямате шприц за пълнене на крема, режете еклера леко отстрани с ножче и пълните с лъжичка. И кремът става лесно.

# 174
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сбъдваща, соления пълнеж при мен е извара (quark) плюс разбита сметана (schlagsahne) с подправки на вкус.

слагала съм провансалски подправки към тази основа, настъргано сирене, а може и малко от синьото сирене да сложиш.

изварата не етежка, а битата сметана прави пълнежа ефирен.
същата основа става и сладка, акто се сложи захар  Mr. Green

днес имам страхотна мигрена.
но още не съм пила хапчета.
мигрената ми е от онези болкоуспокояващи дето ми ги дадаха за кризата...
сега тялото се чисти и ми го връща тъпкано.
дано оцелея Sunglasses

# 175
Ася, благодаря!
Утре ще импровизирам с кремче на основа фета, че изварата не ми е любима.

# 176
  • UK
Прерових Интернет да намеря Хари Потър на немски. Книгите. Намерих ги, де. Simple Smile

# 177
Ехооооооооо! Чувате ли! Хорът пее, та пушек се вдига!
Много маймуни сме на клона. Може и компромати да пусна, стига много да ми се помолите.

Видях, че се вихри спор. Ще пропусна да се меся, щото не го гледах мустакатия младеж.
Поздрави на всички победоносци!  bouquet

# 178
# 179
Шкембе, никога. Еклери обичам.

И аз съм в отбора на Гея и Сбъдваща, и е ужасно. Само определени  марки сутиени, бански също, а това ме изнервя.

Общи условия

Активация на акаунт