Писах, писах, и си го изтрих!!!Сега не ми се пише повече.
Диданке как е Момо?
Как са и падналите ни дечица?

, преди проспиваше пътя, но сега се събужда, все пак е голяма вече. Омръзва й в столчето, взимам я за малко, после пак вътре и така
Пътувай си спокойно, ще видиш колко е приятно!
Аз много обичам да се возя (не съм шофьор), в началото ми беше малко неудобно на задната седалка, но вече свикнах и ми е много приятно да съм до бебчето ми. Нямам намерение да се местя скоро
А и тези дни мъжът ми затъмни задните стъкла и направо стана идилия
А когато почне да разбира Стефи, ще е още по-забавно
Имаме портативен ДВД-плейър на който например ще си гледаме филмчета, докато пътуваме... така си представям нещата аз

.Резултата е 8кг ,на мама шушонката сладка ...Педка каза да забавя кашата и да я давам само от време на време ,че нали помпала децата ...а ние сме далеч от манекенските мерки
. Сега е нашата спалня, гушнал се е в завивките и е доволен.
:
Не ги е срам, какво е това нещо
.
Навън не мога да я изчистя и все тичаме към вкъщи от морската- следва миене от раменете надолу и преобличане нацяло
и така всеки път
много добре расте Влади, супер!!! и ние днес сме на консултация, да видим какво ще покажат мерките, но Момо е само на млекце, не ми се вярва да вдигнал много тоя месец, ще видим. Аз Панадол давам винаги след ваксина, че имам лоши спомени от първата ни ваксинация - 3 дни с мн висока Т
но ако и да го боли гърлото, по цял ден си пее и се хили, няма Т, надявам се съвсем скоро да е като пушка
дали да не вземем и някоя баба с нас..ама има още време.
и като го гледам ка се е намърдал на спалнята, няма да ви е лесно да го отучите

От 3-4 дни въвеждаме сега и каша.
От 3-4 дни въвеждаме сега и каша.