Пъзели 8

• 20 899
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
А някой хора се мъчат да учат за изпити, пък вие тука само се хвалите какво редите Laughing Искам и аззз Crazy

# 241
  • UK
Моите пъзели и днес не пристигнаха - тоест досега не са пристигнали, та едва ли ще дойдат днес. Simple Smile

# 242
  • UK
Добре че не плащат неустойки за забавяне, щото трябва като дойдат да ми платят че са ми ги донесли най после, не аз на тях. Simple Smile

# 243
Мърморанке, аз ще погледна в сайта им дали всъщност не дължат неустойка...Защото, в крайна сметка, ти плащаш за услуга, а тя не е свършена в договорения срок...Ще погледна и аз в разписката да не би да е сгрешено нещо. Може в понеделник да звъннеш до офиса им да попиташ какво става и да им спретнеш мини-скандал, имаш основание Crossing Arms

# 244
  • UK
Бих с удоволствие, но нямам телефон, на ваучер съм и нямам никакъв вариант да им звънна. Иначе съм доста противна като ми се наложи да се карам на някого по телефона (иначе съм другата крайност - едно такси не мога да си извикам или пица да поръчам по телефон), ама нямам как да им звънна. Simple Smile

# 245
Ами аз разполагам с доста служебни телефони Mr. Green и в понеделник ще им звънна, за да се разбеснея по телефона в понеделник сутрин, както се полага Joy В случая са го заслужили и ... някой ще стане на салата. После ще пиша как е протекъл разговорът и какво сме се разбрали с оцелелите Laughing

# 246
  • UK
Мерси много. По принцип няма нужда, както и Зори нямаше нужда да звъни, ама.... Simple Smile Сигурно ще пристигнат... Тая година. Simple Smile

# 247
Здравейте,
Аз искам отново много да благодаря на blue dream, че ми донесе пъзелчетата. Hug
Сега , като ти минаха изпитите можеш и ти да започваш пъзелите.  Wink

Аз вече завърших пастата на Равенсбург, както и  Климт (за жалост само 220 парчета, иначе като качество е ок).
Дадох си фотоапарата, но когато се появи ще снимам да покажа. 

Освен това, между пъзелите ми има един детски - Дядо вади ряпа, който не съм поръчвала  Naughty Който си го познае да се обади, за да му го изпратя...

# 248
пратете моля ви едно съобщение как да си добавя снимки че не мога да намеря юзера и паролата
мерси много

# 249
Освен това, между пъзелите ми има един детски - Дядо вади ряпа, който не съм поръчвала  Naughty Който си го познае да се обади, за да му го изпратя...

Мда, този го сложих в твоя пакет, защото така и не разбрах поръчвал ли го е някой изобщо, не го намерих в списъка. Но ако някой си го познае, нека се обади. Ако ли не, ще го сметнем за подарък от франсетата Heart Eyes

Denifire, името е puzzlegallery, а паролата - ideolekt Hug

# 250
Да се похваля Laughing-със съпруга ми завършихме 3000-ка с Трите грации Simple SmileЩе кача снимка в галерията.

Ето:
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/9/Veronikas_puzzles#9

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 20:47 от Вероника-

# 251
  • Пловдив
наредих този на Yanoman и не съм доволна. Много тънки и хлабави парчета, все едно съм си взела пъзел от "едното левче".
За мен най-добри си остават Равенсбургер. Shmidt също. И някои на Trefl. Казвам "някои", защото съм забелязала разлика.
Примерно пъзел "за големи" на Едука не ми харесва, имаме и Едука "за малки" - качеството е в пъти по-добро.
Така че с интерес ще чакам впечатленията на Dragon's Bride за гейшите.

пп: да не забравя в челните места старите пъзели на Уницеф!

# 252
Аз най-накрая разгледах галерията и съм очарована. Браво на всички за търпението и страстта!  Heart Eyes
Обаче към моята трайна любов към подправките и пастата, все още незадоволена  Cry, сега се прибави и този пъзел. Шехи, може ли да споделиш от къде може да бъде намерен?  Heart Eyes

# 253
Мда, този го сложих в твоя пакет, защото така и не разбрах поръчвал ли го е някой изобщо, не го намерих в списъка. Но ако някой си го познае, нека се обади. Ако ли не, ще го сметнем за подарък от франсетата Heart Eyes
Хехе, много хитро от тяхна страна! Да не би да са го сложили вместо някой друг? Нали имаше някакви липсващи (те май не бяха детски де? Thinking) Ти уточни ли с франсетата колко поръчани пъзела липсват в доставените?
Благодаря ти, че тъкмо на моя малък  бандит си пратила "подаръка"  bowuu Но за сега го заделям настрана, докато се изясни всичко.
Хубава седмица!

# 254
Аз най-накрая разгледах галерията и съм очарована. Браво на всички за търпението и страстта!  Heart Eyes
Обаче към моята трайна любов към подправките и пастата, все още незадоволена  Cry, сега се прибави и този пъзел. Шехи, може ли да споделиш от къде може да бъде намерен?  Heart Eyes

Моят е от www.rue-des-puzzles.com Heart Eyes, но не знам дали все още го има Wink Потърси сред пъзелите на Yanoman  в сайта Hug

Banditka, писах днес на франсетата с въпрос за пъзела-подарък Heart Eyes, ще видим какво ще кажат, ще пиша Hug

Общи условия

Активация на акаунт