Банята,10та тема

• 72 703
  • 527
  •   1
Отговори
# 420
VOVA,
Наскоро попаднах в темата "Нашата баня".Изчетох много и разгледах много снимки.Хареса ми твоята баня.Предстои ми цялостен ремонт на банята и под-душовото пространство смятам да бъде преградено с параван както е при теб. Дължината  му ще бъде 1.40 м.
Въпросът ми е:
Коя е Фирмата която ти е изработила паравана? Би ли ме ориентирала в цени, материал и срок за изработка.
Аз съм от Пловдив и се надявам фирмата да има офис тук.
Благодаря!
Добри пожелания и успешен ден

# 421
# 422
  • Русе
sisko77 , на мен много ми харесва   bouquet  не е толкова малка...ако видиш моята ,тогава ще разбереш какво е малка баня   ooooh!

# 423
В някоя тема имапе запитване за препарат с които се мажат подовите плочки за да не се хлъзгат, да се сещате за кои препарат става въпрос?

# 424
Правят някъкви отстъпки,има плочки на цена средно 25 лв за кв.м,което не е зле за Мартинели ShockedИначе нашите са от магазин в гр.Добрич Wink

Мда... сигурно са свалили надценката от 500% на 300%  Simple Smile И за 10 лева няма да си купя от тяхните китайски боклуци, които се опитват да пробутат за италиански и испански.

Цитат
А как информират клиентите си за наличието на подобна прИмоция? Защото бях в новия им шоурум в Пловдив в неделя, не само, че не видях да има промоции, но не видях и цени на изложените артикули. Не ме устройва някакъв продавач да ми диша във врата и да ми чете от каталози на кой експонат каква му е стойността. Така ли се процедира при тях или мен ме е разконцентрирала жегата и не съм фокусирала етикети с цени?

Явно такава им е политиката  newsm78 И аз не съм виждала цени и имам чувството, че доста си фантазират с числата.

# 425
Цитат
Правят някъкви отстъпки,има плочки на цена средно 25 лв за кв.м,което не е зле за Мартинели
А как информират клиентите си за наличието на подобна прИмоция? Защото бях в новия им шоурум в Пловдив в неделя, не само, че не видях да има промоции, но не видях и цени на изложените артикули. Не ме устройва някакъв продавач да ми диша във врата и да ми чете от каталози на кой експонат каква му е стойността. Така ли се процедира при тях или мен ме е разконцентрирала жегата и не съм фокусирала етикети с цени?
Готов ни е проекта!Бяха се постарали хорицата,ама каква цена ми бяха спретнали ooooh!Но след далги дебати и умуване я нагласихме тая баня,така че и нас да ни устройва цената.
 Аз като отидох за пръв път,разгледах и също като теб не видях нищо,но попитах дали нямат нещо на по нормални цени и ме заведоха при нормалните плочки.Иначе  в шоурума са изтипосани на първа линиянякакви" златни" плочки,където бройката им е 500 лв. #Crazy

# 426
И във Велико Търново няма изложени цени в Мартинели.Почти за всички плочки,за които питах,ходиха да проверяват в каталога.Страшно неприятно е това.А за отношението на персонала да не говорим.Попитах за едни плочки,а продавача ми каза,че вече му се повдигало от тези плочки.Прекалено преекспонирани били вече.Имало дисетки такива бани в града.Така и не ми каза цената им,а започна да ми предлага други модели.Няма да стъпя повече там.

# 427
 ThinkingТия хора защо така си гонят клиентите.Явно сам попаднала на свестни.

# 428
Да ви споделя, мили девойки докъде я докарахме. До никъде. Всичко от към плочки и санитария е купено и платено, но чинно си стои запечатано. ВиК инсталацията в къщи е сменена, напълно подновена, НО! едно голямо НО. При смяната на тръбите, мъж ми реши да се възползваме от оферта за смяна на вертикалните щрангове в целия вход. И ако всички съседи сме за, ще ни сложат безплатно алуминиева врата на входа. Звучи страхотно, нали. Само дето в нашият вход живеят професори и такива, дето всичко знаят и оспорват цената за смяната - въпросните 170 лв. на апартамент. Та сега мъж ми обяснява, отговаря на всякакви въпроси и се мъчи да направим смяната бързо, въпреки, че в последния момент пак някой може да се откаже. Нямам вече нерви, то чакане, то чудо. Започваме с лепенето чак след 29 юни ( тогава е датата за смяна на щрангове).
Извинявам се за дългия пост, но моля ви кажете при вас такова чудо имало ли е?
Къпем се в съседите всяка вечер...мизерията продължава. Поне да се навият всички за смяхата на щранговете.....

# 429
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18703&AlbumId=92137.От къде мога да си намеря такава стъклена преграда за баня,някой знае ли?  newsm78

# 430
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18703&AlbumId=92137.От къде мога да си намеря такава стъклена преграда за баня,някой знае ли?  newsm78

Поръчай си при някой майстор на алуминиева дограма. Те ги правят-кеф ти плъзгащи ,кеф ти -стоящи...

# 431

Поръчай си при някой майстор на алуминиева дограма. Те ги правят-кеф ти плъзгащи ,кеф ти -стоящи...
Много благодаря Winkне бях се сетила

# 432
Здравейте . В момента умувам по проект баня и нещо не мога да се справя . Първоначално имахме идея банята и тоалетната да са отделно но поради малките размери се отказахме .мислех банята да е в розово и сиво и бяло ....но и този вариант нещо не го финализирах . Имаше идея за сиво и бяло с лилава мивка стъклена но до сега всички стъклени мивки имаха доста дефекти поне лилавите които гледах и се отказах. Докато един ден не  видях стъклена много изчистена мивка в млечно бяло с черен стъклен плот под нея (ако намеря снимка в нета ще кача ) и се сетих за едни плочки които загледах - основната е в бяло а декорните бели с нарисувани релефни черни цветя . та се замислих за вариант черно и бяло - като в черно ще е само долния плот на мивката 55/40 см и моноблока WC .Но сестра ми каза че съм ненормална , плочките се оказаха китайски ....въпреки че познати казваха че точно на този завод били перфектни и си ги наредили без фуга както искам и аз . Идеята ми е да  е изчистена банята и да освежавам с цветни акценти . Помогнете че вече се побърках а нямам много време .

# 433
eva7el , не си ненормална изобщо - не се връзвай на сестра си! Много ти е хубава идеята. Щом има хора, които са ги изпитали вече тези плочки, мисля, че можеш да рискуваш, нищо че са китайски. Е , съвсем без фуга няма как да наредиш никоя плочка, но поне ще е минимална тази фуга. Иначе черно-бяла баня с цветни акценти за мен ще си останв вечна любима класика  Peace
Ти изглежда вече доста добре си се ориентирала, за кое ти е нужна помощ, за проект или за окончателен избор на плочките?

# 434
Здравейте, бях отпуска и се лиших и от вс. хай-тек машинки с оглед на това да си почина добре.Отчасти се получи!

Искам да споделя огромните си перипетии с моята душ кабина. Преди 10 дни пуснах снимките, когато още не я бяхме купили. Отогава изживяхме малък кошмар. Няма да споменавам фирмата, за да не ме обвинят в антиреклама. На лични вече дадох координати на някой дето питаше. Историята е следната: Преди месец рових доста в Интернет страници, форуми, магазини и т.н.Открих малък магазин в София на уж голяма фирма.Момичето доста любезно обясни за душ кабината, която бяхме харесали.Тя каза, че се окомлектова и с лайсна и с душ корито.Аз споделих, че може би ще направим праг и няма да има нито едно от двете. Накрая се обади по телефона и попита дали има лайсна с тези размери и потвърди (90 х 90). Аз доволна си отидох и след две седмици с налепени плочки и всичко, баща ми отива за кабината. Плаща, издават му фактура за кабината (90 х 90 ) - 579лв. и лайсна (90 х 90 ) - 135 лв. = 714лв. Получаване на третия ден от плащането! Да ама не!!!!На петия ден кабината дойде, но.........без лайсна!Аз съм била казала, че има праг  CloseПобеснях, аз вече съм на морето и се побърках.Баща ми навъртя страшен километраж (живеем на 20 км. от София), направи ме луда защо съм била казала така...страшни нерви  #2gunfireИ вече се сещам,абе като аз съм била казала за праг, видиш ли защо тя му е взела парите и за лайсна newsm78????Не знам какъв е бил отговорът на този въпрос, защото си изкл. телефона, да не се ядосвам.Но след още ден и разправии пристига по куриер и за наша сметка лайсната!Разопаковат я и какво да видят - две различни парчета едно дълго 100 см. другото 80 см.  #Cussing outОт фирмата казали еми това има!!!????Ненормални просто, скъсаха ни нервите!След още два дена върнахме лайсната и взехме корито за скромните 290лв.(като ни приспадат лайсната без разходите за куриер).Златна ни се върза тази кабина.Не знам, дано само при нас се е случило така и не е тенденция.Много некоректно,скъсващо нервите и джоба отношение.

Та това е в общи линии.Може да  разгледате снимките, след поставянето не е обзаведена още напълно.По натам, ще кача в завършен вид.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387202&pid=13067277

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:56 от mecherali

Общи условия

Активация на акаунт