От днес на биричка с мезе е Октомврийското дете

• 11 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Тинко то ще има такова заглавийце във всички теми Hug
И миналата година го е имало ,и догодина ще го има Joy
Всички погледи са към морето-ахххх моретоооооооо  grinning039

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 21:51 от Nedialka_81

# 211
Нинче Hug, чакаме си ризката Joy(и да е гъзарска Joy)
Константинка, не се впрягай важното е вие и мишочето да сте здрави, всичко едно по едно ще се нереди Laughing(иначе като си спомням аз как съм търкала гадния мокет преди ремонта, и ти съчувствам)Стискаме палци за хубава квартирка Peace

# 212
Да ви се оплача- малката ми принцеска пак е с Т  Sad Ох, дано да  са зъбки, че си нямаме ни едно Sad
Дано не е настинала. И сополки от 4 дниимаме, но акото ни е идеално-златисто

# 213
  • Бургас
Ели една от малките дами тука,една седмица преди зъбчето
/снощи е излязло най-накрая/имаше сополки.
Така че може и да е зъбен проблема Hug

# 214
Здравейте,мами!
Да се включа и аз.За оченцата бабите казват да се капва кърма от вън на вътре.При нас също течеше окото,но не слагах капките дето ми ги бяха изписали,още си седят, мъжът ми ги купи,само с кърма стана.
Много ме смущава съня на детето.Винаги се буди с рев,това айде, ама през деня като заспи се буди точно след час и започва да реве с затворени очи толкова тревожно,че ми къса сърцето,давам бибата и се успокоява.Даже си мисля,че въобще не се събужда,ами плаче на сън.
Случва ли се и при вас?
Поздрави на всички! Hug

# 215
  • Бургас
Мире не се шашкай Hug
и Никол така плаче,дори и днес на следобедния сън така стана.
Взимам я и тя продължава да плаче,едно жално-милнооо Cry
Аз мисля,че преживяват ситуациите от деня Peace

# 216
Здравейте
При нас преваля набързо сутринта и не ни попречи на разходката.Днес бяхме навън по къс ръкав ,чорапки и гащеризон 7/8 ,лятна шапка .Беше и много добре така.
Сега вече спят и двете мацки та имам време и за форума  Grinning
Все още няма зъби.

Приятна вечер   bouquet

# 217
И моята мома така плачка след сън. Със събуждането и почва да плаче жално, взимам я и тя пак си плачко, но после се успокоява. Ние през деня също спим по 1 час Laughing

# 218
elipepova , дано са зъбки Praynig
Mira_MB , благодаря за съвета HugИ кърма съм пробвала, но нъц CryЛекарката ми каза, че като е било запушено каналчето кърма не помагала CryИначе за плача и ние сме така от мноого отдавна.Буди се с плач и то силен и през деня и през ноща.Спането през деня е час, час и 30 мин.ако сме повече време навън се увеличава с още час, рахат... Mr. Green
Zorri, а пък при нас днес такъв вятър духа, даже си беше за якенце Rolling Eyes
Неди, в кашата с плазмоните, колко плазмона слагаш, че да е по-гъста?(не ли не бъркам, че ти правеше такава newsm78)

# 219
Здравейте майчета,
искам първо да пожелая на Мими прегледа да минава и да се раздели с притесненията.
Митето също не стои стабилно сам, не се изправя в кошарата и не пълзи, но се придвижва с търкаляне по
спалнята.Мисля, че всяко детенце си умее различни неща.Дъщеря ми беше много пухкава , доста тромава
и проходи на 10м, а нейни връстници, които пълзяха като стрели доста след годинката.Не се притеснявай
всичко ще е както трябва и пиши по- често, да знаем как сте.
Гале само приятни емоции на родна земя и къде ще гостувате?
За преживяното от Зори и Константина - нямам думи! Малко ме е срам, че се случват такива неща(и аз съм
мед.сестра).
За лятната количка - още я избирам, тук няма много голям избор и разглеждам в нета, мечтая си да е лека,
с голям кош и да заема малко място в багажника на колата.
Ниел и Mylili доста често се налага провеждането на сондаж, знам че ви притеснява упойката, но е за много
кратко време. Успех ви желая Peace
Митето все още няма зъбче, но за мен не е нещо ново, и с каката беше така, вечер се буди за хапване, чайче,
но понякога е по неспокоен. Много обича да имаме гости, стои си в стола дъвче разни негови неща и слуша
в захлас, а когато сме сами сме пълен цирк и той естествено е директора.
Вече да спирам, но пак щях да забравя снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376581&pid=12231064
някой са по-стари, но вие ще си разгледате каквото желаете.
Лека нощ и приятни сънища.

# 220
pepenik, мерси за подкрепата! HugПритеснява ме и упойката, а и че все пак е око Sad Много ти е сладко мишлето, особено на снимките с цветята Laughing

# 221
Пак наминавам да видя какво става в темичката  Hug
Ама така е като мъжо гледа мач по телевизора до сега бях при него и чаках да свърши мача,а то се оказа че и дуспи ще има  #2gunfire ужасссс

# 222
Честита месечинка на днешните сладурчета  Hug elipepova дано  Praynig да са зъбките Mira_MB при нас се случва като се събуди да плачка но рядко и в повечето случай е сутрин pepenik много са сладки и двамата във градинката с цветя  Heart Eyes Крисси къде се загуби бе,кажи как е малкия във новият дом,а и снимки щеше да показваш  Hug а новият колажа какво стана с него  newsm78

# 223
Добро утро! Ох, снощи беше някакъв ужас, малката постоянно ставаше и плачеше Sad Не можах да мигна. Сега е станала момата и все едно нищо не е било-играе си, смее се...А на мама така й се спииии Sad

# 224
Elipopova, с мен е същото.И като оцъкли ония оченца в 5 часа,след като едва заспа към 3....Ходя и се бия из стените.
За плачкането,Хриси го прави понякога насън,ставам тикам бибата и нещата с еуспокояват.Това са много емоции за тях всеки ден,и им се натоварват мозъчетата...Знам ли и аз
Мimisofiq,какво стана?ХОдихте ли на невролог?А направление за физио поиска ли си?

Общи условия

Активация на акаунт