Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 703
  • 649
  •   1
Отговори
# 180
nano   може ли рецептата за топчета от сирене?

# 181
nano   може ли рецептата за топчета от сирене?
топчетата са от сирене тип дунавия,плюс масло и чесън.може да се използва и сирене Крема и всякакви комбинации-въпрос на вкус.след като оформя топчетата ги овалвам в ситно нарязан магданоз,червен пипер и смлени орехи.добре е сиренето да не е много солено...

# 182
# 183
Снощи бяхме по кухнята на Лео.....
Златните и картофки......божественни Crazy

И моят кулинарен провал.....тортата с рулата,правила съм я и друг път,но този път забравих да сложа желатин в крема ooooh! Whistling.....и се разкапа и я ядохме с лъжица.....но защо ли тези провали май най-много се харесват от домочадието Thinking.....А иначе вкуса е Фантазия просто.....Благодарности на Лео.... Hug Hug Hug

# 184
berina, важното е, че е вкусна тортата, а за това не се съмнявам Peace. Пък и домочадието щом е доволно - еми тогава всичко е Ок Laughing.

От мен днес: стари картофки, завити в шунка, с доматен сос - страхотни, по идея от ТУК :

dibidubouquet!

# 185
От мен днес за обяд една салатка от сурови тиквички с пресен лук,сушени гъби и сурово семки

# 186
  • София
polin_a , на мен ми е ясна идеята, ама все пак как ги приготви? Тоест с доматен сос? Изглеждат супер вкусни  Peace

# 187
  • варненка от София
Ех, момичета кокичета, изпуснах Н на брой теми, но просто имахме доста ангажименти по ремонти разни, празници, пътувания и готвенето беше на заден план. Страхотни неща видях, но просто едвам издържам в темата, че все нещо ми се похапва от тук  Embarassed.
Имам няколко заснети неща, ще ги пусна и се надявам да стана по-редовна  Blush

Ето кекс с Фанта, вътре с орехи, локум и сушени кайсии

парченце от кекса:

Гнезда от кайма с гарнитура пресни задушени картофки:

# 188
marulka_s,може ли рецептата за кекса?
Храненици приемаш ли Heart Eyes

# 189
  • варненка от София
marulka_s,може ли рецептата за кекса?
Храненици приемаш ли Heart Eyes

Напоследък както не готвя гладни ще си останат хранениците  Embarassed иначе рецептата я пуснах ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg11223662#msg11223662

# 190
Много благодаря  bouquet  Heart Eyes

# 191
polin_a , на мен ми е ясна идеята, ама все пак как ги приготви? Тоест с доматен сос? Изглеждат супер вкусни  Peace

Ами понеже и на мен ми беше ясна идеята, за изпълнението си изфантазирах Laughing. Избрах малко по-дребни картофи, увих ги в парчета шунка, сложих ги в тава със зехтин, отгоре поръсих със сол, сух копър / не любя твърде зелени подправки Sick/, половин кубче бульон и полях с домати консерва + малко водичка / но не върху картофите, а покрай тях/. Понеже имам по-големи пликове, пъхнах тавата в плик и около два часа пекох на 200 градуса / притеснявах се да не останат сурови/. Това е. Много съм доволна от резултата.

# 192
  • Torino,IT
Здравейте и от мен Hug
Марулка, теб те няма няма ама като се появиш нямаш неизвинени отсъствия, страхотен кекс, а как е бухнал само, представям си го на вкус как е, аз много кексове не обичам ама съм забелязала че с нещо газирано като лимонада и такива подобни стават разкошни.
Много ми харесаха на Селма питко тутманика и новия и шедьвър Ноктюрно Wink
За днес тиквички с ориз и много копър на фурна по рецепта на майка ми, много вкусни станаха.

И порция

Берина, днес цял ден чета турската тема за реване и накрая го направих, ти правила ли си реване с кисело мляко, защото попаднах и на една рецета с кисело мляко, много малко брашно и преобладаващ грис.
ето го и моето току що полято, сега го пъхнах в хладилника

Ех, още колко неща си харесах от турската кухня  ooooh!
Приятна петъчна вечер на всички  bouquet

# 193
от мен една тортичка послучай днешната ми рожденничка

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 19:07 от kar4ita

# 194
Карчита невероятна торта.Моделажа, цветовете, покриването - абе всичко smile3501.
Честит празник на детенце newsm59

Общи условия

Активация на акаунт